Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Balsam pentru barbă BEARD BALM KAYPRO

Luni, 02.04.2018
de Andreea Baluteanu

Balsamul pentru barbă e un produs de care toți bărbații se vor îndrăgosti rapid. Balsamul lasă barba catifelată și cu un aspect natural, având drept efect înmuierea și disciplinarea firelor de păr. Barba va redeveni plăcută la atingere! Produsul acționează de asemenea și la nivelul pielii, prevenind uscarea acesteia și apariția iritațiilor.

Balsamul pentru barbă e un produs de care toți bărbații se vor îndrăgosti rapid. Balsamul lasă barba catifelată și cu un aspect natural, având drept efect înmuierea și disciplinarea firelor de păr. Barba va redeveni plăcută la atingere! Produsul acționează de asemenea și la nivelul pielii, prevenind uscarea acesteia și apariția iritațiilor.

Cum ti se pare Balsam pentru barbă BEARD BALM KAYPRO? Voteaza!

0 (0)
Balsam pentru barbă BEARD BALM KAYPRO

65 ron

Review-ul DIVAHAIR

Balsamul pentru barbă BEARD BALM de la KAYPRO este produsul care va schimba viața bărbaților cu barbă. Având drept principal efect hidratarea și înmuierea firelor de păr, balsamul oferă o barbă catifelată și plăcută la atingere. Ingredientele hidratante lasă firul de păr moale, dar au efect și asupra pielii, prevenind uscarea ei și apariția iritațiilor.

Textura moale, plăcută la atingere a balsamului va cuceri orice utilizator. Produsul are un miros la fel de îmbietor, ceea ce îmbunătățește experiența utilizării.

Mod de folosire: aplică pe barbă o cantitate mică de produs, apoi aranjează cu ajutorul degetelor.

Cel mai important avantaj al balsamului pentru barbă BEARD BALM KAYPRO este reprezentat de modul în care transformă aspectul bărbii. Produsul înmoaie și disciplinează firul de păr, astfel încât barba va avea un aspect impecabil. Plăcută la atingere, aceasta va impresiona cu look-ul desăvârșit, din toate punctele de vedere.

Produsul este un must-have pentru orice bărbat cu barbă, care îi va descoperi imediat utilitatea. Rezistența este un alt criteriu de care e bine să ții cont; aranjată dimineața, barba se va menține în forma dorită pe tot parcursul zilei, aceasta arătând impecabil până la finalul zilei.

Textura produsului este un alt factor de care bărbatul cu barbă se va îndrăgosti. Catifelată și plăcut mirositoare, pomada va deveni rapid un produs de neînlocuit pentru bărbații cu barbă.

Nu în ultimul rând, efectul anti-static al produsului garantează că niciun fir răzleț nu va tulbura aspectul ireproșabil al bărbii.

Ținând cont de toate aceste atuuri, balsamul pentru barbă BEARD BALM de la KAYPRO se transformă în produsul care va revoluționa relația pe care un bărbat o are cu barba sa.

Produsul este disponibil pe beautyoneshop.ro aici, la prețul de 65 de lei / 50 de ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27987 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21406 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20443 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19606 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17574 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Cum arată acum fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor. Diana s-a făcut o frumusețe de fată! (0 comentarii)
 2. Cum păstrezi untul gustos și bun mai mult timp la rece (0 comentarii)
 3. Cum îți poate afecta casa un acoperiș deteriorat? (0 comentarii)
 4. De ce blugii sunt superiori tuturor celorlalți pantaloni (0 comentarii)
 5. Jupiter, planeta norocului, intră în visătorul Pești și ajută zodiile să-și îndeplinească visele cele mai arzătoare (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!