Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Masca de păr cu ulei de argan KAYPRO

Marţi, 13.12.2016
de Andreea Baluteanu

Provocările sezonului rece îşi pun amprenta asupra părului tău: acesta e tern, lipsit de viaţă, deshidratat şi se rupe foarte uşor! În aceste condiţii, cum mai poţi visa să arăţi fabulos la petrecerile sezonului? Răspunsul nu este să te tunzi, ci să investeşti într-o gamă de îngrijire a părului cu o putere suplimentară de hidratare. Masca de păr KAYPRO conţine ulei de argan şi proteine de mătase, care îţi vor transforma podoaba capilară.

Provocările sezonului rece îşi pun amprenta asupra părului tău: acesta e tern, lipsit de viaţă, deshidratat şi se rupe foarte uşor! În aceste condiţii, cum mai poţi visa să arăţi fabulos la petrecerile sezonului? Răspunsul nu este să te tunzi, ci să investeşti într-o gamă de îngrijire a părului cu o putere suplimentară de hidratare. Masca de păr KAYPRO conţine ulei de argan şi proteine de mătase, care îţi vor transforma podoaba capilară.

Cum ti se pare Masca de păr cu ulei de argan KAYPRO? Voteaza!

0 (0)
Masca de păr cu ulei de argan KAYPRO

110 ron

Review-ul DIVAHAIR

Ne temem de sezonul rece, mai ales că ştim cum ne poate afecta pielea şi părul. Sunt însă ingrediente în natură care promit să contracareze efectul nociv pe care îl au condiţiile de mediu asupra podoabei noastre capilare. Masxa de păr KAYPRO conţine două dintre acestea! Este vorba, în primul rând, de uleiul de argan, utilizat de femeile din Maroc din cele mai vechi timpuri, pentru a-şi proteja frumuseţea părului şi a tenului: un agent care hidratează în profunzime, repară şi reface cuticula. Proteinele de mătase sunt o completare binevenită a arganului, redând elasticitatea, supleţea şi strălucirea părului tău.

Textura măştii de păr KAYPRO este densă, consistentă, ceea ce redă perfect potenţialul său de hidratare. În plus, produsul miroase dulce, exotic, fiind o adevărată plăcere să îl aplici.

Mod de folosire: aplică masca pe părul umed, masează ca să te asiguri că intră în cuticulă, apoi lasă să acţioneze. Dacă ai părul gras, ai grijă să foloseşti doar pe lungimi.

Principalul avantaj al măştii de păr KAYPRO este reprezentat de super potenţialul său hidratant. O mască este cea mai bună soluţie, dacă părul tău este deshidratat, iar atunci când aceasta conţine extracte precum uleiul de argan şi proteinele de mătase, beneficiile sunt cu atât mai impresionante. Vei vedea cum condiţia părului tău se ameliorează văzând cu ochii şi cum cuticula îşi redobândeşte sănătatea.

Un alt beneficiu al măştii cu ulei de argan KAYPRO este dat de capacitatea sa de a-ţi descurca părul. Mai ales atunci când e deshidratată, podoaba capilară se dovedeşte foarte greu de aranjat, astfel că toate ideile tale de stilizare sunt puse în primejdie. Odată aplicată masca, părul îşi recapătă însă supleţea şi elasticitatea, iar tu nu mai ai nicio problemă în a-l aranja aşa cum doreşti.

Nu putem trece cu vederea nici strălucirea intensă pe care o dobândeşte părul. Parcă nici nu mai ai nevoie de produse de styling, atunci când părul arată aşa de bine natural (unul dintre trendurile puternice din 2017 este naturaleţea!).

Mai mult, ai la dispoziţie 1000 g de mască de păr KAYPRO cu ulei de argan, ceea ce înseamnă că nu va mai trebui să îţi faci griji privind sănătatea şi frumuseţea părului tău, mult timp de acum încolo.

Desigur, dacă ai părul gras, aplică masca numai la vârfuri sau limitează-i folosirea.

Pentru părul uscat, masca cu ulei de argan KAYPRO se dovedeşte însă un produs de excepţie.

Masca este disponibilă pe beautyoneshop.ro la preţul de 110 de lei / 1000 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66514 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51870 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47743 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41611 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41471 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 4. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 5. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!