Review pentru Şampon pentru toate tipurile de păr KAYPRO

Luni, 12.12.2016
de Andreea Baluteanu

Ştim că experţii ne îndeamnă să reducem numărul de spălări pe cap, dar noi nu reuşim să lăsăm să treacă mai mult de două zile fără a ne reîmprospăta podoaba capilară. Ne vine însă în ajutor şamponul pentru toate tipurile de păr KAYPRO, care promite să cureţe în profunzime, dar delicat, hidratând în acelaşi timp şuviţele.

Ştim că experţii ne îndeamnă să reducem numărul de spălări pe cap, dar noi nu reuşim să lăsăm să treacă mai mult de două zile fără a ne reîmprospăta podoaba capilară. Ne vine însă în ajutor şamponul pentru toate tipurile de păr KAYPRO, care promite să cureţe în profunzime, dar delicat, hidratând în acelaşi timp şuviţele.

Cum ti se pare Şampon pentru toate tipurile de păr KAYPRO? Voteaza!

0 (0)
Şampon pentru toate tipurile de păr KAYPRO

89 ron

Review-ul DIVAHAIR

Mai ales în sezonul petrecerilor de iarnă, atunci când ne aranjăm părul în fel şi chip, având nevoie să eliminăm imediat excesul de produse cosmetice, un şampon care să fie special conceput pentru spălarea frecventă a şuviţelor este o achiziţie obligatorie. Şamponul pentru toate tipurile de păr KAYPRO conţine exact ingredientele necesare pentru ca podoaba ta capilară să strălucească de curăţenie, dar să fie şi hidratată în profunzime. Produsul înglobează agenţi nutritivi de excepţie, precum mătasea, care lasă părul moale, strălucitor şi hrănit aşa cum trebuie, dar şi ingrediente cu rol purificator şi de degresare, precum grâul. Proteinele din lapte desăvârşesc rolul nutritiv şi se asigură că părul tău va străluci de sănătate!

Textura şamponului KAYPRO este cremoasă, dar lejeră, ceea ce îl face potrivit pentru o utilizare frecventă. Pe noi ne-a impresionat însă ambalajul de dimensiuni mari, de 1000 de ml, care ne garantează că nu vom rămâne prea curând fără şampon.

Mod de folosire: aplică pe părul umezit în prealabil, masează delicat, apoi clăteşte cu apă caldă şi repetă, dacă este nevoie (noi te sfătuim să nu o faci, dacă tot îţi speli des părul).

Cel mai important avantaj al şamponului KAYPRO este reprezentat de formula sa delicată, care îl face perfect pentru o utilizare frecventă. Folosind un şampon nutritiv, intens, sau unul cu rol purificator, observai că, apelând la el des, nu făceai decât să accentuezi problemele părului tău, care devenea ori prea uscat, ori prea gras.

Şamponul KAYPRO este conceput însă pentru toate tipurile de păr, ceea ce îţi garantează că nu va oferi părului tău o îngrijire mai mare decât este necesar, păstrându-i moliciunea şi supleţea, fără a-l încărca.

Ceea ce nu înseamnă însă că produsul nu are o capacitate foarte bună de hidratare. Mătasea şi proteinele de lapte te asigură că podoaba ta capilară va fi hrănită aşa cum trebuie în sezonul rece, iar extractele de grâu că nu se va îngrăşa, ci va rămâne suplă şi curată.

Desigur, nu putem trece cu vederea nici ambalajul mare al produsului, care ne este suficient pentru o lungă perioadă de timp. Acum nu ne mai temem că o să ne trezim fără şampon, exact când ne e lumea mai dragă,

Luând în calcul atuurile şamponului KAYPRO, noi îţi recomandăm să îl încerci, mai ales dacă îţi speli des părul.

Produsul este disponibil pe beautyoneshop.ro , la preţul de 89 de lei /1000 ml.