Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Șampon cu miere și vitamine pentru părul creț și ondulat CONTROL SHAMPOO CURLY AND WAVY HAIR KAYPRO

Joi, 18.05.2017
de Andreea Baluteanu

Bucle superbe, care curg pe umeri precum șuvițele unui înger: părul creț și ondulat este o adevărată binecuvântare, dar presupune și numeroase provocări. Supus deteriorării și deshidratării și suferind uneori din cauza aspectului tern, aplatizat, are nevoie de o îngrijire specială. Soluția constă în utilizarea unui șampon care să răspundă precis nevoilor sale complexe! Pe bază de miere și vitamine, șamponul Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este noul aliat al frumuseții sale!

Bucle superbe, care curg pe umeri precum șuvițele unui înger: părul creț și ondulat este o adevărată binecuvântare, dar presupune și numeroase provocări. Supus deteriorării și deshidratării și suferind uneori din cauza aspectului tern, aplatizat, are nevoie de o îngrijire specială. Soluția constă în utilizarea unui șampon care să răspundă precis nevoilor sale complexe! Pe bază de miere și vitamine, șamponul Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este noul aliat al frumuseții sale!

Cum ti se pare Șampon cu miere și vitamine pentru părul creț și ondulat CONTROL SHAMPOO CURLY AND WAVY HAIR KAYPRO? Voteaza!

5 (4)
Șampon cu miere și vitamine pentru părul creț și ondulat CONTROL SHAMPOO CURLY AND WAVY HAIR KAYPRO

38 ron

Review-ul DIVAHAIR

Părul creț și ondulat are nevoi specifice, iar șamponul Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO le identifică în mod precis și le răspunde cu o acțiune eficientă. Produsul are la bază extracte de miere, hidratante și hrănitoare, ideale pentru acest tip de păr, care se usucă extrem de repede. Mai departe, complexul de vitamine repară și restructurează cuticula, restaurând strălucirea și elasticitatea părului creț și ondulat, completând cumulul de ingrediente benefice.

Textura șamponului Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este densă, bogată, fără a îngreuna însă părul. Mirosul proaspăt, cu accente îmbietoare de miere, va fi ca un răsfăț, iar ambalajul de 350 de ml asigură un consum suficient.

Mod de folosire: aplică șamponul pe părul umezit în prealabil, masând ușor, apoi clătește cu apă caldă și repetă, dacă resimți nevoia.

Cel mai important atu al șamponului Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este reprezentat de imensa sa capacitate de hidratare. Posesoarele de păr creț și ondulat sunt cu siguranță familiare cu faptul că acest tip de păr se usucă destul de repede, iar un șampon nutritiv este o adevărată salvare pentru el. Extractele de miere și de vitamine vor îmbunătăți astfel textura podoabei capilare, încă de la prima utilizare.

Nu ai cum să nu fii fermecată de aspectul irezistibil al părului, după spălare: e moale, mătăsos și ușor de descurcat, chiar și atunci când nu folosești balsam (deși nu îți recomandăm să o faci). Mai mult, șuvițele strălucesc de sănătate, un rezultat al infuziei de vitamine și de hidratare.

Mai mult, buclele definite, texturizate, frumos definite, parcă trezite la viață, sunt un vis pentru fetele cu păr creț și ondulat. Îți vei iubi din nou părul și vei primi complimente pe bandă rulantă.

Așa cum te așteptai, curățarea părului este realizată în profunzime, dar bonusul e reprezentat de protecția pe care șamponul, grație ingredientelor sale hidratante, o conferă. Părul e astfel hidratat în profunzime, iar efectele se vor resimți pe termen lung.

Dacă ai părul ondulat și creț, oferă o șansă șamponului Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO: te vei bucura de o podoabă capilară hidratată, strălucitoare, plină de viață!

Șamponul Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este disponibil pe beautyoneshop.ro aici, la prețul de 38,68 de lei/350 ml

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Tot ce am aflat din interviul lui Meghan și Harry cu Oprah: mărturisirile fără precedent făcute de cei doi sunt tulburătoare (29662 vizite)
 2. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27322 vizite)
 3. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (20847 vizite)
 4. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (19938 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (16763 vizite)
 1. Regretata Diana, cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor, potrivit oamenilor de știință (nota 5)
 2. 3 trucuri utile pentru un machiaj de primăvară frumos și natural (nota 4.7)
 3. Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară! (nota 4.6)
 4. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 5. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 1. Didactica Publishing House lansează 70 de noi titluri, cu o investiție de 300.000 de euro (0 comentarii)
 2. Tatăl și fratele lui Ombladon au murit de COVID-19! Ce piesă îi dedicase părintelui său (0 comentarii)
 3. Ana lui Manole a zodiacului: nativa care nu se dă în lături de la nimic pentru bărbatul iubit! (0 comentarii)
 4. S-au iubit mai bine de cinci ani, s-au logodit și s-au despărțit brusc. De ce este singură, din nou, Doinița Oancea (0 comentarii)
 5. Infecțiile cu transmitere sexuală: cinci bune obiceiuri pentru a le evita (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!