Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Șampon cu miere și vitamine pentru părul creț și ondulat CONTROL SHAMPOO CURLY AND WAVY HAIR KAYPRO

Joi, 18.05.2017
de Andreea Baluteanu

Bucle superbe, care curg pe umeri precum șuvițele unui înger: părul creț și ondulat este o adevărată binecuvântare, dar presupune și numeroase provocări. Supus deteriorării și deshidratării și suferind uneori din cauza aspectului tern, aplatizat, are nevoie de o îngrijire specială. Soluția constă în utilizarea unui șampon care să răspundă precis nevoilor sale complexe! Pe bază de miere și vitamine, șamponul Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este noul aliat al frumuseții sale!

Bucle superbe, care curg pe umeri precum șuvițele unui înger: părul creț și ondulat este o adevărată binecuvântare, dar presupune și numeroase provocări. Supus deteriorării și deshidratării și suferind uneori din cauza aspectului tern, aplatizat, are nevoie de o îngrijire specială. Soluția constă în utilizarea unui șampon care să răspundă precis nevoilor sale complexe! Pe bază de miere și vitamine, șamponul Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este noul aliat al frumuseții sale!

Cum ti se pare Șampon cu miere și vitamine pentru părul creț și ondulat CONTROL SHAMPOO CURLY AND WAVY HAIR KAYPRO? Voteaza!

5 (3)
Șampon cu miere și vitamine pentru părul creț și ondulat CONTROL SHAMPOO CURLY AND WAVY HAIR KAYPRO

38 ron

Review-ul DIVAHAIR

Părul creț și ondulat are nevoi specifice, iar șamponul Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO le identifică în mod precis și le răspunde cu o acțiune eficientă. Produsul are la bază extracte de miere, hidratante și hrănitoare, ideale pentru acest tip de păr, care se usucă extrem de repede. Mai departe, complexul de vitamine repară și restructurează cuticula, restaurând strălucirea și elasticitatea părului creț și ondulat, completând cumulul de ingrediente benefice.

Textura șamponului Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este densă, bogată, fără a îngreuna însă părul. Mirosul proaspăt, cu accente îmbietoare de miere, va fi ca un răsfăț, iar ambalajul de 350 de ml asigură un consum suficient.

Mod de folosire: aplică șamponul pe părul umezit în prealabil, masând ușor, apoi clătește cu apă caldă și repetă, dacă resimți nevoia.

Cel mai important atu al șamponului Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este reprezentat de imensa sa capacitate de hidratare. Posesoarele de păr creț și ondulat sunt cu siguranță familiare cu faptul că acest tip de păr se usucă destul de repede, iar un șampon nutritiv este o adevărată salvare pentru el. Extractele de miere și de vitamine vor îmbunătăți astfel textura podoabei capilare, încă de la prima utilizare.

Nu ai cum să nu fii fermecată de aspectul irezistibil al părului, după spălare: e moale, mătăsos și ușor de descurcat, chiar și atunci când nu folosești balsam (deși nu îți recomandăm să o faci). Mai mult, șuvițele strălucesc de sănătate, un rezultat al infuziei de vitamine și de hidratare.

Mai mult, buclele definite, texturizate, frumos definite, parcă trezite la viață, sunt un vis pentru fetele cu păr creț și ondulat. Îți vei iubi din nou părul și vei primi complimente pe bandă rulantă.

Așa cum te așteptai, curățarea părului este realizată în profunzime, dar bonusul e reprezentat de protecția pe care șamponul, grație ingredientelor sale hidratante, o conferă. Părul e astfel hidratat în profunzime, iar efectele se vor resimți pe termen lung.

Dacă ai părul ondulat și creț, oferă o șansă șamponului Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO: te vei bucura de o podoabă capilară hidratată, strălucitoare, plină de viață!

Șamponul Control Shampoo Curly and Wavy Hair de la KAYPRO este disponibil pe beautyoneshop.ro aici, la prețul de 38,68 de lei/350 ml

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul primăverii 2020: ce le așteaptă pe zodii în anotimpul trezirii (56680 vizite)
 2. Ce șanse ai să te desparți de iubit în această lună, în funcție de zodie (51082 vizite)
 3. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (46717 vizite)
 4. Ziua întregirii androginului: cum sunt aduse sufletele pereche împreună în această dată specială, în funcție de zodie (42993 vizite)
 5. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (37305 vizite)
 1. Cele 3 femei din zodiac care vor avea o primăvară plină de lapte și miere (nota 5)
 2. 3 zodii care își cunosc marea dragoste de Ziua Îndrăgostiților (nota 4.8)
 3. Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui (nota 4.8)
 4. Legenda Epocii de Aur a Hollywood-ului a apus: Kirk Douglas și-a dat ultima suflare, la 103 ani (nota 4.5)
 5. Soarele intră în Pești: zodiile vor intra în zona reveriei (nota 4.4)
 1. Zodiile care vor suferi în luna Martie: Fecioară... (0 comentarii)
 2. Zodiile cu mare noroc în 2020: Balanțele sunt cele mai norocoase (0 comentarii)
 3. Ca să treci cu adevărat peste ceea ce ți-a frânt sufletul, trebuie să afli semnificația ascunsă a traumei suferite. Cum faci asta (0 comentarii)
 4. Venus în Berbec este în cuadratură cu Pluto în Capricorn: relațiile zodiilor intră pe un teren minat (0 comentarii)
 5. ULTIMA ORĂ! Alertă cu bombă la mall Veranda din București! (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!