Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Demachiant bifazic pentru ochi MIXA Optimal Tolérance

Miercuri, 18.03.2015
de Andreea Baluteanu

Demachiantul MIXA Optimal Tolérance iti garanteaza ca va indeparta orice urma de make-up, inclusiv cea a machiajului waterproof, oferindu-ti in plus o formula delicata, care nu irita ochii. Producatorii sai iti promit o compatibilitate buna chiar daca porti lentile de contact.

Demachiantul MIXA Optimal Tolérance iti garanteaza ca va indeparta orice urma de make-up, inclusiv cea a machiajului waterproof, oferindu-ti in plus o formula delicata, care nu irita ochii. Producatorii sai iti promit o compatibilitate buna chiar daca porti lentile de contact.

Cum ti se pare Demachiant bifazic pentru ochi MIXA Optimal Tolérance? Voteaza!

0 (0)
Demachiant bifazic pentru ochi MIXA Optimal Tolérance

25 ron

Review-ul DIVAHAIR

Demachiantul MIXA Optimal Tolérance este special conceput pentru ochii sensibili, fiind testat dermatologic si garantand o formula hipolaergica.

Textura sa bifazica prezinta un strat de ulei si unul de apa, oferindu-ti o indepartare eficienta a make-up-ului, conjugata cu o improspatare a pielii gratie continutului de apa. Ambalajul transparent iti permite sa vizualizezi usor cantitatea de produs ramasa.

Mod de folosire: agita bine inainte de folosire si aplica cu ajutorul unei dischete demachiante, presand bland, fara a freca, din coltul interior spre cel exterior al ochiului.

Cel mai important avantaj al demachiantului MIXA Optimal Tolérance este redat de formula bifazica, o textura care se dovedeste eficienta pentru indepartarea machiajului din zona ochilor. Astfel, te vei bucura atat de atuurile indepartarii machiajului cu ajutorul uleiului, care promite sa elimine si ultimele urme de creion, tus, fard sau rimel, cat si ale apei, care improspateaza si lasa o senzatie de confort. Testarea dermatologica si formula hipoalergenica iti garanteaza ca ai de-a face cu un produs care nu va presupune riscuri pentru ochii tai sensibili, un alt punct pozitiv de luat in calcul. Pretul avantajos este un alt atu de care merita sa tii cont, iar traditia producatorului francez nu are cum sa nu creasca increderea in produs.

Principalul dezavantaj al demachiantului MIXA Optimal Tolérance este reprezentat de posibilitatea de a produce usturimi ochilor sensibili, in ciuda afirmatiilor producatorilor. Mai departe, curatarea machiajului nu se produce imediat, fiind necesar sa insisti, presand, pentru a te asigura ca orice urma de machiaj a fost indepartata.

Daca nu ai insa probleme cu pielea sensibila a ochilor si nu porti lentile de contact, MIXA Optimal Tolérance poate fi o solutie buna daca iti doresti un demachiant bifazic la un pret rentabil.

Gramaj: 125 ml

Alte review-uri ale produselor MIXA

Cauta un furnizor in zona ta

LIKE si intra in universul divelor!