Review pentru Sampon pentru volum Joico

Duminică, 02.06.2013
de Andreea Baluteanu

Samponul pentru volum de la Joico Body Luxe Volumizing promite sa ofere volum parului fin, facandu-l mai flexibil, mai frumos si mai stralucitor. Curata in profunzime parul si garanteaza o texturare de efect a fiecarui fir, ingrosandu-l.

Samponul pentru volum de la Joico Body Luxe Volumizing promite sa ofere volum parului fin, facandu-l mai flexibil, mai frumos si mai stralucitor. Curata in profunzime parul si garanteaza o texturare de efect a fiecarui fir, ingrosandu-l.

Cum ti se pare Sampon pentru volum Joico? Voteaza!

0 (0)
Sampon pentru volum Joico

66 ron

Review-ul DIVAHAIR

Facand parte din gama de produse profesionale, samponul Joico Body Luxe Volumizing are la baza o tehnologie patentata, in care producatorii au investit sume consistente. Astfel, ingredientul Quadramine Complex contribuie la reconstructia de efect a fibrei capilare, lasand parul mai sanatos. Proteina hidrolizata din ovaz este un extras folosit pentru potentarea densitatii si volumului parului, printr-un efect de texturare extrem de eficient. Nu in ultimul rand, formula contine si aminoacizi din ovaz, care hidrateaza si restructureaza, mineralul mica, care amplifica stralucirea si silicati, care definesc aspectul cuticulei.

Formula cremoasa a produsului este usor de aplicat pe par, iar spuma suficienta te va cuceri cu un miros placut. Ambalajul in nuante de verde are un aspect rafinat, elegant, sugerand originea de produs profesional.

Mod de folosire: aplica pe parul umed, maseaza cu miscari blande pentru a repartiza produsul de la radacini pe lungimea firului de par, apoi clateste cu jet de apa calda si incheie cu apa rece, pentru a sigila cuticula si a amplifica stralucirea.

Principalul avantaj al samponului pentru volum Joico Body Luxe Volumizing este reprezentat de imbunatatirea de efect a aspectului parului. Acesta devine mai matasos si mai suplu, iar flexibilitatea ii este profund ameliorata. Parfumul placut si textura luxoasa a produsului sunt aspecte care te vor cuceri. Curatarea in profunzime si restructurarea promisa, printre cele mai eficiente de pe piata, iti vor capta atentia. Parul este vizibil mai revitalizat si mai plin de viata.

Referitor la dezavantaje, pretul destul de ridicat te poate determina sa te indrepti spre variante mult mai rentabile din punct de vedere economic. Pentru a capata un volum cu adevarat vizibil, producatorul sugereaza asocierea produsului cu balsam, spuma si elixir din aceeasi gama, un inconvenient destul de costisitor.

Pentru imbunatatirea de efect a aspectului parului, agentii de hidratare si de reconstructie extrem de apreciati si renumele pozitiv, samponul Joico Body Luxe Volumizing merita fara indoiala incercat.

Gramaj: 300 ml