Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Șampon pentru volum Biosilk Volumizing Therapy

Vineri, 27.10.2017
de Andreea Baluteanu

Ce poate fi mai frumos decât o podoabă capilară care strălucește de sănătate, plină de volum, dansând bogat în jurul umerilor tăi? Este exact întrebarea de la care au pornit specialiștii de la Biosilk atunci când au creat șamponul pentru volum Biosilk Volumizing Therapy. Produsul curăță cu delicatețe firul de păr, îi conferă volum de la rădăcină până la vârfuri și îl revitalizează în profunzime. Formula profesională te convinge de calitatea produsului pe care îl încerci.

Ce poate fi mai frumos decât o podoabă capilară care strălucește de sănătate, plină de volum, dansând bogat în jurul umerilor tăi? Este exact întrebarea de la care au pornit specialiștii de la Biosilk atunci când au creat șamponul pentru volum Biosilk Volumizing Therapy. Produsul curăță cu delicatețe firul de păr, îi conferă volum de la rădăcină până la vârfuri și îl revitalizează în profunzime. Formula profesională te convinge de calitatea produsului pe care îl încerci.

Cum ti se pare Șampon pentru volum Biosilk Volumizing Therapy? Voteaza!

2 (3)
Șampon pentru volum Biosilk Volumizing Therapy

62 ron

Review-ul DIVAHAIR

Șamponul Biosilk Volumizing Therapy este special creat pentru părul fin, lipsit de volum, care și-a pierdut aspectul atrăgător. Produsul are la bază mătase naturală, vitamina A și E și ingrediente naturale care hidratează în mod eficient părul. Culoarea este protejată, ceea ce accentuează frumusețea podoabei tale capilare, dar și rezistența sa este potențată. Hidratat și protejat, părul strălucește, cu o suplețe care promite să impresioneze, moale la atingere și strălucitor.

Șamponul Biosilk Volumizing Therapy are o textură plăcută, moale, iar la aplicare formează imediat o spumă densă și bogată. Parfumul plăcut, natural, va îmbunătăți cu siguranță experiența dușului tău.

Mod de utilizare: aplică pe părul umed, masând până ce se formează o spumă consistentă. Clătește cu apă caldă din belșug.

Cel mai important avantaj al șamponului Biosilk Volumizing Therapy este reprezentat de volumul superb pe care îl oferă părului. Vei ajunge la concluzia că nu mai este necesar să apelezi la coafuri complicate, ci este suficient să îți lași părul liber pe umeri, pentru a atrage toate privirile asupra ta. Mai mult, părul este suplu și strălucitor, un alt atu pe care îl vei remarca imediat.

De partea cealaltă, și eficiența în curățarea părului  este un atu de care să ții cont. Deși e vorba de un șampon delicat, vei observa că nu e necesar să insiști, ci podoaba ta capilară rămâne curată încă de la prima folosire a șamponului.

Vei fi impresionată și de ușurința cu care îți aranjezi și îți piepteni acum părul. A dispărut și amenințarea firelor de păr care cad necontenit, tot ce a rămas e doar părul superb, de care te poți bucura acum cu ajutorul unui simplu șampon.

Dacă ai fost convinsă și tu de părerea noastră, încearcă șamponul pentru volum Biosilk Volumizing Therapy! Completează cu balsamul din aceeași gamă pentru rezultate impresionante!

Șamponul Biosilk Volumizing Therapy este disponibil pe beautyoneshop.ro aici, la prețul de 62,47 de lei / 355 de ml

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Tot ce am aflat din interviul lui Meghan și Harry cu Oprah: mărturisirile fără precedent făcute de cei doi sunt tulburătoare (29662 vizite)
 2. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27322 vizite)
 3. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (20848 vizite)
 4. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (19938 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (16763 vizite)
 1. Regretata Diana, cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor, potrivit oamenilor de știință (nota 5)
 2. 3 trucuri utile pentru un machiaj de primăvară frumos și natural (nota 4.7)
 3. Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară! (nota 4.6)
 4. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 5. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 1. Didactica Publishing House lansează 70 de noi titluri, cu o investiție de 300.000 de euro (0 comentarii)
 2. Tatăl și fratele lui Ombladon au murit de COVID-19! Ce piesă îi dedicase părintelui său (0 comentarii)
 3. Ana lui Manole a zodiacului: nativa care nu se dă în lături de la nimic pentru bărbatul iubit! (0 comentarii)
 4. S-au iubit mai bine de cinci ani, s-au logodit și s-au despărțit brusc. De ce este singură, din nou, Doinița Oancea (0 comentarii)
 5. Infecțiile cu transmitere sexuală: cinci bune obiceiuri pentru a le evita (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!