Review pentru Sampon uscat Schwarzkopf Professional Osis+ Texture

Duminică, 17.05.2015
de Andreea Baluteanu

Samponul uscat Schwarzkopf Professional Osis+ Texture improspateaza parul murdar, ii confera volum si il face sa para ca si cum ar fi fost recent spalat. In plus, produsul lasa parului un miros placut, si ii imbunatateste in mod vizibil infatisarea.

Samponul uscat Schwarzkopf Professional Osis+ Texture improspateaza parul murdar, ii confera volum si il face sa para ca si cum ar fi fost recent spalat. In plus, produsul lasa parului un miros placut, si ii imbunatateste in mod vizibil infatisarea.

Cum ti se pare Sampon uscat Schwarzkopf Professional Osis+ Texture? Voteaza!

0 (0)
Sampon uscat Schwarzkopf Professional Osis+ Texture

35 ron

Review-ul DIVAHAIR

Samponul uscat Schwarzkopf Professional Osis+ Texture este solutia de care ai nevoie, daca parul tau necesita sa fie spalat foarte des, dar, din diverse motive, nu reusesti sa faci asta.

Textura uscata a samponului poate fi mai dificil de utilizat la inceput, dar, odata ce te vei obisnui cu ea, nu va mai constitui o provocare. Mirosul placut, proaspat, va constitui si el un motiv pentru achizitie. Ambalajul in nuante de rosu este atragator din punct de vedere vizual, dar dimensiunile mici il fac sa fie consumat foarte usor.

Mod de folosire: samponul uscat se pulverizeaza la radacini, in cantitate mica, pentru a nu incarca nedorit parul. Se repartizeaza cu ajutorul unui pieptene/perii pe toata lungimea parului. Agita bine recipientul inainte de folosire.

Principalul avantaj al samponului uscat Schwarzkopf Professional Osis+ Texture este dat de faptul ca iti salveaza cel putin o zi in care parul tau nu trebuie spalat. Pentru parul gras, pe care de obicei resimti nevoia sa il speli in fiecare zi, samponul uscat reprezinta o solutie de lunga durata. Te va impresiona aspectul curat, proaspat al parului tau, ca si cum abia l-ai fi spalat, dar si mirosul placut cu care acesta este infuzat. Nu vei putea trece cu vederea nici faptul ca produsul confera volum si corporalitate parului si il face mai usor de aranjat. Ceea ce te poate insa cuceri definitiv este faptul ca acest produs nu lasa reziduuri albe pe par, ceea ce il definitiveaza de multe produse concurente de pe piata.

Cel mai important dezavantaj al samponului uscat Schwarzkopf Professional Osis+ Texture este reprezentat de faptul ca poate usca parul cu probleme de deshidratare. Dimensiunile mici ale recipientului il fac usor de consumat.

Daca iti doresti insa un sampon uscat care sa iti improspateze si curete parul, in mod practic, amanand spalarea, Schwarzkopf Professional Osis+ Texture va fi una dintre cele mai bune alegeri.

Gramaj: 223 g