Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

8 motive pentru care să incluzi un Sloop delicios și sănătos în meniul zilnic iarna asta

Andreea Baluteanu

Pe cât e de frumos și strălucitor peisajul de afară, pe atât de provocator se dovedește anotimpul rece pentru sănătatea noastră. Fructele și legumele delicioase și dătătoare de puteri părăsesc tarabele colorate ale piețelor, serile noastre devin mai lungi și mai sedentare și cine mai are în aceste condiții curajul de a ieși afară să înfrunte troienele de pe pista de jogging? Nu noi!

În fața tuturor acestor „năpaste” cu care are de jonglat prințesa contemporană, SLooP îți propune „o smuticeală bună”. Cu siguranță ai observat și tu sticluțele surâzătoare pe rafturile supermarketurilor sau pe mesele cafenelelor, făcându-ți cu ochiul zglobii. Fie că le-ai încercat sau nu, noi te invităm să fii martoră a scrisorii noastre de dragoste către cel mai cel smuti al tuturor timpurilor!

Iarna de nota 10 are gust de SLooP delicios și sănătos

Precum un cavaler cu armură de substanțe nutritive din fructe și legume, SLooP e pavăza noastră în fața tuturor provocărilor anotimpului rece. Da, poate că nu o să te tragă de geacă atunci când o comiți și aluneci pe gheață, dar gustul său delicios va alina orice supărare: vitaminele și mineralele din fructele și legumele proaspete te țin departe de boli, te păstrează sănătoasă, fericită și binedispusă. Iar smutiul nostru delicios e și incredibil de lipicios: nouă ne-a mers direct la inimă și îți povestim de ce îl luăm cu noi peste tot în această iarnă.

Sursa foto: Instagram

Iată cele 8 motive pentru care SLooP e aliatul nostru în lunile reci de iarnă!

O smuticeală de zile mari, numai din fructe și legume. Fructele din SLooP se jură pe sâmburii lor și legumele se grăbesc să își pună coaja la bătaie că sunt 100% autentice. Știi povestea: câte sucuri nu ți-au făcut cu ochiul viclene, promițându-ți marea cu sarea, când de fapt erau numai ambalaje aspectuoase ce ascundeau un conținut gol de suflet, dar plin de conservați, coloranți, zaharuri adăugate, arome deloc ca în natură și tot felul de chestii ciudate? Ei bine, SLooP strălucește în mijlocul acestei piețe de sucuri pline de aditivi și de stabilizatori și îți promite că de acum și pentru totdeauna nu îți va aduce decât fructe și legume în stare pură, fără nimic adăugat și Niciodată din Concentrat: e crezul care promitem să nu ne mai părăsească buzele de-acum încolo.

Autenticitate, sinceritate, loialitate. Etichetele SLooP sunt limpezi precum apa de izvor. Acestea păstrează și azi „scara fructelor” care ne-a convins de la început că avem de-a face cu un produs 100% natural și care prezintă procentul în care e prezent fiecare ingredient în băutura finală. Brandul ne impresionează cu politica sinceră și loială, orientată către satisfacția și mulțumirea clientului, aducându-i câte un pic de bine în fiecare zi. 

De toate, cu măsură. La cât sunt de bune, trebuie să îți mărturisim că nouă ni se pare că sticlele de SLooP se termină parcă prea repede. Și suntem nevoite să recunoaștem că ne-am lăsat împunse de un mic ghimpe de îndoială: dar, oare, de ce sunt atât de mici recipientele miraculoase? Răspunsul e unul simplu: pentru că măsura e mai bună decât toate. Fiind concepute din fructe (ce conțin fructoză, deci zahăr, deși în forma sa naturală, cea mai bună și sănătoasă), sticluțele „se consumă moderat și se savurează responsabil”, după cum ne spune chiar brandul nostru de suflet.

Sursa foto: Instagram@laninana.ro

Energie cât cuprinde. Fructele și legumele sunt cea mai bună sursă de energie. Spre deosebire de cafea, ele conferă o porție instantă de bună-dispoziție și de revitalizare molipsitoare, fără a provoca dependență sau a-ți tulbura somnul de prunc. Pentru toate fetele care au visat la un pat confortabil instalat fix în mijlocul biroului, SLooP e mană cerească.

Papile gustative în al nouălea cer. Și când te mai gândești că sunt și bune de îți lasă gura apă... Fructele și legumele proaspete sunt curcubeu pe cerul gurii atât la propriu, cât și la figurat. Fie că alegi combinații de cocos, ananas, banane și mango ori sfeclă, rodie, morcov și mere, gustul desăvârșit e garantat. Te îmbarci într-un carusel al senzațiilor, al răsfățului despre care știi că îți face bine și la corp, și la suflet, și la minte. Cine a spus că plăcerile sunt vinovate e clar că nu a savurat un SLooP! Și nici nu a consultat pagina sa de bunătăți.

Prospețimea se caută la sticlă. Am mai întâlnit noi sucuri de fructe și legume autentice, ce își pierdeau însă prospețimea odată îmbuteliate. Toate smutiurile și sucurile de la SLooP beneficiază de o tehnologie modernă care le garantează „frăgezimea”. E vital să le consumi repejor, ca să te bucuri de tot potențialul lor.

Sănătatea nu se numără în calorii. Niciodată nu va pretinde SLooP că are „zero calorii”, fiindcă nici nu ai nevoie de așa ceva. Atunci când provin din surse naturale, pline de beneficii, caloriile nu îngrașă, nu se depun, ci te energizează. Iar în ceea ce privește ajutorul pentru sănătate, acesta e neprețuit: Sloop e consistent, plin de antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi, întărește oasele, scade riscul de diabet, de cancer și de boli de inimă, echilibrează hormonii, susține imunitatea și digestia. Smutiurile și sucurile de fructe și legume își asumă modeste „răspunderea” pentru pielea ta luminoasă și pentru veselia contagioasă chiar și la minus 10 grade. Cum să mai uiți vreodată de ele?

Sloop și viața eco. Viitorul planetei și al umanității depinde de un consum ridicat de fructe și legume. „Mai puțină carne, mai multe verdețuri” pare să fie sloganul pentru societatea actuală. Sticlă cu sticlă, SLooP pune umărul la treabă pentru o lume mai bună, pentru români mai sănătoși și mai fericiți, pentru o patrie la fel de pitorească și peste 100 de ani. E misiunea echipei Loja Fructelor, care a pus la cale de-o minune, plină de inițiativă, responsabilă, recunoscătoare, dar și a ta, consumatoarea cu gura până la urechi. O planetă albastră avem, așa că haideți să ținem de ea!

Sursa foto: Instagram

Filmulețul de mai jos te va convinge și el că SLooP e frumustețe neprefăcută!

Crede-ne, noi am fi putut să o ținem așa la infinit, atât de multe motive avem să ne placă SLooP la nebunie. Sperăm că te-am convins să dai fuga la cel mai apropiat magazin pentru o smuticeală bună, frumoasă și neprefăcută, doar din fructe și legume, așa cum îi șade bine unei fete cool!

Surse foto: iStock, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!