Nu Skin

Adevărata stare de bine – posibilă într-o lume modernă?

Redactor Divahair.ro

Mergi la țară în weekend, ieși în natură ori de câte ori este posibil, îți iei concedii lungi departe de agitația marilor orașe. Te simți cu adevărat bine când te bucuri de liniște, când reușești să te desprinzi de agitația de zi cu zi. Și totuși, în ea trăiești cea mai mare parte a vieții tale. Să fie starea de bine posibilă doar în micile pauze de la viața ta cotidiană? Să fie parte doar a unei realități pe care o trăim ocazional? 

Dacă putem găsi relaxarea departe de zumzetul orașului, dacă ne găsim echilibrul emoțional în distanțarea de provocările vieții, dacă găsim starea de bine într-un alt loc decât cel în care trăim în mod obișnuit, Adevărata Stare de Bine nu poate fi trăită decât continuu, ca parte a ființei noastre. Adevărata stare de bine nu este un rezultat, ci un proces, un mod de a trăi, de a te bucura, de a simți, de a evolua. 

Este posibilă Adevărata Stare de Bine într-o lume modernă? Cu siguranță! 

stare de bne

Dacă găsim calea de a ne trăi viață respectând anumite nevoi pe care adesea cu greu le conștientizăm: de împăcare cu sine, de apropiere de natură, de asumare a propriilor decizii și a impactului pe care acestea le au asupra a tot ce e în jurul nostru. Adevărata Stare de Bine este mai mult decât suma celor 8 aspecte de bază: emoțional, fizic, spiritual, social, de mediu, intelectual, financiar, ocupațional. Este produsul contopirii lor la care se adaugă o a 9-a dimensiune esențială – a Conștiintei. Sună complicat? E totuși foarte simplu! 

Adevărata Stare de Bine apare când încetezi să te mai lupți cu propria viață, când încetezi să fugi de ea, să te ascunzi, să găsești oaze de liniște departe de realitate. Apare în momentul în care toată această energie se direcționează către a transforma lumea în care trăiești azi, acum, în lumea în care îți dorești să trăiești. Și (din nou) e mai puțin complicat decât pare!

Te poți întoarce la natură chiar și în mijlocul betoanelor. Te poți baza pe ajutorul său, chiar și când o poți zări doar printr-un geam, de la birou. Face parte din viața ta, o trăiești încontinuu prin ceea ce respiri, ce bei, ce mănânci, ce porți. Acum e momentul în care impactul alegerilor conștiente devine evident. Natura există atât timp cât noi luăm deciziile corecte pentru ea. Atâta timp cât continuăm să ne-o dorim, să o protejăm în formă să pură. Atât timp cât alegem pentru ea ce ne dorim pentru noi: întoarcerea la firesc, la natural.

Femeie tinand o ceasca de ceai

Adevărata Stare de Bine are nevoie de Organic. Pentru că Organic înseamnă alegeri sănătoase, corecte, naturale pentru tine și pentru cei dragi ție. Înseamnă protejarea solului, a apei, a aerului și a întregii planete. Este parte a unui stil de viață de care ne-am îndepărtat, dar de care avem nevoie pentru a fi sănătoși și fericiți. Organic este soluția noastră la provocările lumii moderne. E ceea ce transformă  viața în bine lăsând vie speranța viitorului. E modul fiecăruia dintre noi de a spune: și eu pot să trăiesc, zi de zi, Adevărata Stare de Bine! Pentru o viață lungă, sănătoasă, fericită și conștientă!

Intră în Comunitatea #AdevarataStareDeBine și acceptă invitația ORGANIC INDIA de a descoperi beneficiile celor mai renumite plante medicinale indiene certificate organic.

Toate produsele ORGANIC INDIA, suplimente alimentare, pudre și ceaiuri Tulsi, au în compoziția lor cele mai renumite și eficiente plante medicinale indiene utilizate de mii de ani și în Ayurveda, 100% certificate organic in Europa, SUA și India. Nu sunt folosite în niciun stadiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice și produsele nu conțin organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO), iar metodele unice de cultivare, recoltare și procesare le protejează integritatea nutrițională. 

Fii activă în protejarea sănătății tale și a celor dragi ție și vei descoperi puterea de a aduce un impact pozitiv atât în propria ta viață, cât și în jurul tău! 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta