Descoperă Adevărata Stare de Bine cu ORGANIC INDIA!

Redactor Divahair.ro

Suplimentele alimentare naturale din cele mai renumite și eficiente plante medicinale indiene și ceaiurile Tulsi (Busuioc Sfânt), 100% certificate organic pe 3 continente, aduc în România Adevărata Stare de Bine!

Bazele ORGANIC INDIA au fost aduse în anul 1990, în India, de către americanul Yoav Lev, care a conceput un proiect extraordinar ce avea să schimbe aspectul agriculturii din nordul Indiei, prin introducerea culturilor 100% organice.

Astăzi, compania produce în mod sustenabil, prin agricultura organică, produse pentru îmbunătățirea vieții, de o calitate excepțională, ce sunt distribuite și apreciate în peste 50 de țări, printre care SUA, Japonia, Singapore, Australia, Israel, Marea Britanie, Luxemburg, Franța, Belgia și Suedia.

maini intinse

ORGANIC INDIA înseamnă angajament absolut față de calitate

Toate produsele ORGANIC INDIA au în compoziția lor cele mai renumite și eficiente plante medicinale indiene, în formă integrală, utilizate de mii de ani și în Ayurveda, 100% certificate organic în Europa, SUA și India. Plantele utilizate sunt recoltate exclusiv din lanț propriu, iar metodele unice de cultivare, recoltare și procesare le protejează eficiența și integritatea nutrițională.

Cercetarea și dezvoltarea produselor au fost coordonate de Dr. Narendra Singh, specialist cu peste 40 de ani de experiență în Ayurveda și în domeniul plantelor medicinale indiene, Director al Institutului Internațional de Medicină Naturistă.

ORGANIC INDIA nu folosește în niciun stadiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice, iar produsele nu conțin organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO).

Printre cele mai cunoscute plante din compoziția produselor ORGANIC INDIA se numără:

• Tulsi (Busuioc Sfânt) – considerat Regina Plantelor Medicinale pentru beneficiile sale multiple și energia sa transformatoare: are efect puternic adaptogent, antidepresiv, este bogat în antioxidanți și încetinește procesul de îmbătrânire prematură a organismului;
• Neem – antibiotic natural, purifică sângele, adjuvant eficient în probleme ale pielii, acnee, infecții, Candida;
• Ashwagandha – cunoscută și sub denumirea de Ginseng Indian, are puternic efect antistres, revigorează organismul, susține sexualitatea și sănătatea sistemului reproducător, atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților;
• Shatavari – echilibrează nivelul de hormoni, îmbunătățește calitatea mucusului cervical, bogată sursă de estrogeni naturali, ameliorează simptomele asociate cu menstruația și este un adjuvant eficient în menopauză; Shatavari este considerată în Ayurveda planta fertilității, cunoscută ca fiind eficientă și în stimularea lactației;
• Brahmi (Gotu Kola) – puternic adaptogen cu acțiune benefică în tulburările psihice, anxietate, depresie, îmbunătățește memoria și sprijină claritatea mentală;
• Psyllium – are un conținut ridicat de fibre alimentare, suport eficient în diete sănătoase și benefic în curele de slăbire;
• Turmeric – antiinflamator natural, bogat în antioxidanți, benefic pentru sănătatea încheieturilor, dar și pentru o digestie sănătoasă;
• Ghimbir – bogat în vitamine și minerale, are efect energizant, stimulează metabolismul și arderea grăsimilor, reglează digestia;
• Triphala – eficientă în curățarea naturală a colonului și în optimizarea absorbției substanțelor nutritive, previne constipația și reglează tranzitul intestinal, combate balonarea.

Produsele ORGANIC INDIA conțin plante cultivate și procesate prin metode ce le protejează integritatea nutrițională, în acord cu cele mai înalte standarde internaționale: HACCP, GMP, Kosher și ISO 9001-2008.

Beneficiile consumului de produse certificate organic sunt demonstrate în studii științifice, recomandările specialiștilor având la bază următoarele aspecte:

• Calitatea nutrițională superioară a produselor organice – mai multe substanțe nutritive, nealterate de prelucrare chimică;
• Efectele nocive pe care le au substanțele chimice din produsele convenționale asupra sănătății;
• Impactul benefic al culturilor organice asupra mediului înconjurător – regenerarea solului, protejarea faunei, diminuarea poluării aerului, apei și a solului.

Modelul și viziunea ORGANIC INDIA, dar și curajul de a înfrunta toate dificultățile întâmpinate în acest demers extraordinar, se bucură de aprecierea unor personalități recunoscute în toată lumea.

Dr. Mercola, unul dintre cei mai cunoscuți autori ai publicației New York Times și fondatorul Mercola.com, cel mai vizitat site dedicat sănătății prin metode naturiste, spune: „Felicitări, ORGANIC INDIA, pentru angajamentul și integritatea socială și pentru toate realizările pe care au reușit să le îndeplinească printr-o abordare sustenabilă și holistică a agriculturii organice, în favoarea tuturor, în ciuda dificilelor obstacole. Sunt un fenomenal model de urmat”.

Detalii despre produsele ORGANIC INDIA și despre distribuția acestora sunt disponibile pe www.organicindia.ro.

Descoperă beneficiile celor mai renumite plante medicinale indiene oferite cu iubire și conștiință de ORGANIC INDIA și intră în Comunitatea #AdevarataStareDeBine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.