Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil în lupta împotriva prafului

Redactor Divahair.ro

Într-o toamnă atipică, în care vremea instabilă ne joacă feste în fiecare zi, clipele frumoase pe care dorim să le petrecem în compania celor dragi se pot transforma în momente neplăcute atunci când intervin alergiile. Din fericire, acum avem un aliat puternic împotriva prafului şi alergenilor - Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta!

Fiind aspiratorul care combină performanţa extremă cu puterea constantă de aspirare şi cu un nivel de silenţiozitate inegalabil, cu Silence Force MultiCyclonic te vei bucura de suprafețe curate într-un timp scurt, dar și de un consum redus de energie.

Filtrare extremă pentru aer mai curat

Atunci când te confrunți cu alergiile cauzate de particulele de praf, Silence Force MultiCyclonic înlătură instant problema acestora prin cele 3 filtre de care dispune: filtrul spumă, microfiltrul și filtrul Hepa. Datorită acestora, aerul evacuat este filtrat în proporție de 99,98%! De aceea, Rowenta Silence Force are cea mai bună clasă de reemisie a prafului - clasa A -, conform standardelor energetice impuse.

Ergonomic, dar și ușor de depozitat 

Cu un design bine gândit, Silence Force MultiCyclonic se diferențiază de alte aspiratoare din clasa lui și prin aspectul său ergonomic. Cu soluția patentată Rowenta Ergo Confort, puterea de aspirare poate fi reglată din partea superioară a mânerului, în timp ce peria Easy Brush integrată pe mâner aspiră suprafețele delicate sau greu accesibile. Manevrare optimă și depozitare facilă?! Caracteristici bifate cu Silence Force MultiCyclonic!

Dorind să îți vină în ajutor, Rowenta a creat sistemul de management al prafului Clean Express Ergo, pentru absorbția rapidă, dar în același timp deosebit de eficientă a acestuia. Silence Force MultiCyclonic îți oferă cu acest sistem o soluție convenabilă și igienică de management al prafului, prin posibilitatea de a detașa și goli cu ușurință recipientul de praf, fără a intra in contact cu acesta.

Performanțe tehnologice de neegalat

Silence Force MultiCyclonic înregistrează performanță ridicată de aspirare (clasa A pe suprafețe dure), fiind echipat cu un motor silențios cu putere de 750W și un consum de energie redus cu până la 50%, în comparație cu modelele echivalente tradiționale de 2000W. În plus, capul de aspirare, tubul telescopic și mânerul acustic au fost proiectate pentru un plus de silențiozitate. În timp ce nivelul mediu al sonorului televizorului este de 70Db, Silence Force MultiCyclonic propagă un coeficient de poluare fonică de doar 68Db.

 

Anduranța deosebită a aspiratorului, susținută de garanția extinsă de la Rowenta

Fiabilitatea aparatelor Rowenta este periodic verificată prin testele de anduranță, reprezentând echivalentul a nu mai puțin de 10 ani de utilizare intensivă! Optează acum pentru garanția extinsă de la Rowenta pentru a te bucura mai mult timp de produsul tău preferat. Dacă achiziționezi până la 31 decembrie 2016 orice aspirator Rowenta Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic sau X-Trem Power, vei primi, pe lângă cei doi ani de garanție a produsului, o perioadă extinsă de service pentru încă 3 ani! Pentru a beneficia de această facilitate, înregistrează produsul achiziționat pe www.garantieextinsa.rowenta.ro! Totul devine simplu cu Rowenta!

* Garanția extinsă de 3 ani se aplică numai pe teritoriul României, exclusiv pentru modelele RO64xxEA, RO63xxEA, RO68xxEA, RO54xxEA, RO83xxEA/OA, RO69xxEA, RO67xxEA, RO62xxEA, RH8xxxWO/WH, cu respectarea condiției folosirii accesoriilor originale dedicate Rowenta. Garanția extinsă se va acorda pe baza facturii de achizțtie și a certificatului de garantie internațional. Mai multe detalii și regulamentul campaniei sunt disponibile pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și mediul înconjurător.

Pentru mai multe informații, accesați:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.