Cum combaţi tusea productivă

Cum combaţi tusea productivă

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Dintre toate anotimpurile iarna e preferatul tău pentru că îţi aduce aminte de veselia şi lipsa de griji a copilăriei. Cu o singură excepţie: răceala pe care acum, adult fiind, o suporţi parcă mai greu. Mai ales atunci când aduce cu sine şi o tuse productivă şi iritativă care nu te lasă să te odihneşti noaptea, iar ziua îţi întrerupe activitatea.

Important este să nu te îngrijorezi pentru că tusea este o reacţie de apărare a organismului, ce constă într-un mecanism reflex al căilor respiratorii de a elimina secreţiile (mucusul) sau corpii străini. Tusea seacă, iritativă de la început se transformă apoi într-una productivă, mucusul fiind astfel eliminat. Uneori se întâmplă să respiri greu sau să ai stări de vomă, care te vor împiedică să te odihneşti noaptea.

Cuplu cu medicament in mana

Doar un singur plic pe zi de IMUNOTUS FORTE în tusea productivă
Dacă te confrunţi cu o tuse productivă, IMUNOTUS FORTE îţi este de ajutor.
IMUNOTUS FORTE combină în mod eficient 600 mg de acetil-cisteină naturală, extracte standardizate din flori şi fructe de soc, frunze de cimbru-de-cultură şi Vitamina C. 

Imunotus, cel mai bun prieten al sistemului tău imunitar

 • Acetil-cisteină contribuie la funcţionarea normală a sistemului respirator, acţionând asupra fluidificării şi eliminării mucusului în exces.
• Cimbru are proprietăţi antispastice, calmează tusea şi durerile de cap, reduce inflamaţia şi desfundă nasul.
• Vitamina C este unul dintre cei mai siguri şi eficienţi nutrient, afirmă specialiştii. Are proprietăţi imunostimulatoare şi ameliorează simptomele date de răceli.
• Fructele şi florile de soc au proprietăţi antivirale, acţionând asupra virusului care a determinat viroza respectivă. Este foarte important acest beneficiu, întrucât peste 85% dintre infecţiile virale sunt cauzete de virusuri.
IMUNOTUS FORTE este recomandat şi copiilor, începând cu vârsta de 12 ani, şi adulţilor, având un profil de siguranţă ridicat şi contribuind totodată la menţinerea sănătăţii sistemului imunitar datorită ingredientelor naturale din compoziţie.

Spune adio răcelii! Pentru mai multe informații despre aceste suplimente alimentare, intră pe fitermanpharma.ro! Ești la un click distanță de a trece peste provocările sezonului rece cu o sănătate ireproșabilă!

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.