Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Evital te invită să te bucuri de viață cu noile vitamine Chewy Vites!

Redactor Divahair.ro

Sunt zile când îți dorești să ai mai multă energie pentru toate lucrurile de care vrei să te bucuri. Familia, prietenii, pasiunile tale merită mai mult din timpul tău, iar tu meriți mai multe experiențe plăcute alături de toate acestea.  

Evital îți da acum o mână de ajutor lansând gama de suplimente alimentare Chewy Vites, jeleuri masticabile pentru copii și adulți. Moderne, adaptabile noilor tendințe în nutriție, cu pectină naturală din fructe, fără gelatină și îndulcitori artificiali, simplu și plăcut de administrat și cu un gust delicios de fructe, noua gamă de jeleuri masticabile te surprinde indiferent de vârstă sau de dieta pe care o urmezi.

Gama Evital Chewy Vites cuprinde șase produse, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Evital Chewy Vites pentru adulți:

Immuno C:  Energie și poftă de viață cu un sistem imunitar puternic.

Multivitamine: Complex de 12 vitamine și minerale esențiale pentru adulți.

Vitamina D3: Prima Vitamină D sub formă de jeleuri pentru adulți.

Evital Chewy Vites pentru copii:

Calciu+Vitamina D: Pentru oase și dinți puternici.

Fier+multivitamine: Pentru energie din plin. 

Soc+Vitamina C: Pentru sistem imunitar de supererou.

În plus, jeleurile masticabile Evital Chewy Vites sunt ușor de administrat și de asimilat de către organism, deoarece nu conțin gluten, ingrediente de origine animală, gelatină, arome, îndulcitori și coloranți artificiali sau organisme modificate genetic, putând fi consumate și de vegetarieni.

Toată lumea va iubi jeleurile masticabile Evital Chewy Vites! Sunt… Yummy, sunt… Gummy, sunt… Chewy!

A&D Pharma este cel mai mare și mai dinamic grup farmaceutic din România care oferă servicii regionale de marketing&vânzări în domeniul farmaceutic în Europa Centrală și de Est. Fondat în 1994, Grupul A&D Pharma operează trei linii de business.

Linia de business de Marketing&Sales oferă servicii de valoare adăugată producătorilor internaționali de medicamente, în zona Europei Centrale și de Est. Divizia este în proces de dezvoltare regională în urmă extinderii birourilor în Bulgaria, Polonia, Slovacia și Ungaria și atingând astfel o piață de 90 milioane de locuitori. Divizia de Marketing&Sales funcționează ca un „one stop shop” pentru parteneri strategici, producători de medicamente care doresc să înregistreze și să comercializeze produse farmaceutice și dispozitive medicale în regiune.

A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar în țările unde activează, promovând produse și servicii de calitate atât la nivelul pacienților, cât și în farmacii și spitale.

În prezent, A&D Pharma este certificat de către TUV Rheinland, în conformitate cu standardul ISO 9001: 2008.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!