Fii Super Tu! Unleash your Super Hero!

Ionelia Olteanu

Îți mai amintești de perioada copilăriei, de mansarda bunicii când parcă timpul stătea în loc și simțeai că trăiești cele mai frumoase aventuri alături de supereroii tăi din benzile desenate? Superman, Spiderman sau Wonder Woman erau o parte din imaginația ta și sperai că într-o zi îi vei întâlni și o sa fii și tu un super erou! Anii au trecut, iar puterile tale au pierit în fața dosarelor interminabile, a task-urilor care par că nu se mai termină sau a brief-urilor ce îți dau bătăi de cap.  But guess what, the world needs super heroes!

Toamna aceasta redescoperă-ți puterile uitate alături de Tefal și de gama sa exclusivă de mixere verticale, blendere și storcătoare dedicate eroilor adevărați! Juice-urile, piureurile, smoothie-urile, sosurile sau supele sunt de nelipsit din recuzita unui supererou desăvârșit ce adoptă un stil de viață sănătos și echilibrat. E timpul ”Să fii super tu!”

copil erou

Be smooth, be natural, be fresh alături de healthy trio-ul propus de Tefal. Choose your heroes and boost your energy: Captain UltraBlend+The Amazing Infinity Force Ultimate și the Mastermind Tefal Infinity Juice

The leader of the gang: Captain UltraBlend+

Descoperă superputerea celui mai rapid și performant blender din gama sa. Dedicat în primul rând iubitorilor unui stil de viață sănătos, cu UltraBlend+ obții smoothie-uri perfecte, cu o textură deosebit de fină datorită celor 45.000 de rotații pe minut.

Smoothie-urile tale vor redescoperi aroma de altădată datorită tehnologiei Tripl'Ax Pro® ce se află la baza high speed blenderului de la Tefal. Dotat cu 6 lame rezistente din inox și motor ultra puternic de 1500  W, tu te vei bucura de rezultate excepționale la fiecare utilizare.

femeie puternica

Dezlănțuie adevărata putere a fructelor și legumelor cu programele presetate ce îți permit să dai frâu liber creativității culinare. Smoothie, supă, mărunțire alune/nuci, mărunțire gheață pentru băuturi sau sorbet. You name it, he makes it!

The Amazing Infiny Force Ultimate – Healthy is his middle name!

Când simți nevoia de prospețime și freshness în viața ta, alege cu încredere Infiny Force Ultimate by Tefal. Considerat cel mai performant, adaptabil și elegant mixer vertical din gama sa, Infiny Force este creat special pentru cei ce vor să adopte un stil de viață sănătos.

Beneficiază de tehnologia exclusivă și revoluționară, ActivFlow: cele 2 cuțite drepte și zimțate la interior permit un amestec perfect al mixului tău, în timp ce alte 2 lame înclinate şi zimțate la exterior asigură o prindere optimă. Infiny Force Ultimate oferă combinația ideală între putere și performanță.

femeie care taie fructe

And his best super power? Prepară supe, piureuri sau sosuri, indiferent dacă ingredientele alese sunt dure sau fibroase. Puterea sa de 1000 W, cele 25 de viteze variable, şi funcția Turbo, fac din mixerul Tefal un must have din kit-ul tău de supererou! 

The Mastermind – Tefal Infiny Juice – Drink smart, live well

Sucuri proaspete, delicioase și pline de vitamine? Atunci cu siguranță în discuție intră the mastermind, Tefal Infiny Juice! What more can you wish for? Bucură-te de până la 2x mai mult suc şi ¼ mai multă energie!

Adoptă un stil de viață sănătos, cu sucuri pline de vitamine și nutrienți, necesare oricărui erou. Prevăzut cu tehnologia prin presare la rece, cu Infiny Juice poți extrage tot ce este mai bun din fructe, legume sau verdețuri fără a le altera în niciun fel calitățile nutritive!

storcator de fructe

Melcul cu rotație lentă presează ușor pe filtru, minimizează oxidarea și produce un juice de calitate superioară, astfel, în paharul tău va rămâne doar 100% suc natural. Simple! Fresh! Healthy!

Lumea are nevoie de eroi! Unleash your super you!

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania

Articolul urmator Nu te mai critica singura. Cum sa NU mai fii atat de dura cu tine insati

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.