Pregăteşte-ţi zâmbetul pentru vacanţă, în clinicile stomatologice Dr. Leahu!

Joi, 14.07.2016
de Diva Hair

Vrei să te bucuri de cele mai plăcute momente în concediu, fără să ai grijă durerilor de dinţi? În perioada 1 iulie - 31 august, te aşteptăm în clinicile stomatologice Dr. Leahu să beneficiezi de ofertele campaniei “Nu lasă durerile de dinţi să îţi strice vacanţa!” – ai cadou o consultaţie şi o radiografie panoramică, plus discount de 40% la albirea profesională a dinţilor cu Lampa ZOOM.

Cu ajutorul specialiştilor din clinicile stomatologice Dr. Leahu, vei avea un zâmbet perfect în fotografiile din vacanţă, care îţi va aminti mereu ce important este să te simţi şi să arăţi bine.

Adio, vacanţe cu dureri de dinţi!

În campania “Nu lasă durerile de dinţi să îţi strice vacanţa!”, ne asigurăm că vei scapă de orice probleme dentare, fie ele şi minore; este simplu: o consultaţie de specialitate la medicul dentist şi o radiografie dentară panoramică te ajută să previi apariţia cariilor dentare şi complicaţiilor acestora.

În clinicile stomatologice Dr. Leahu dispunem de un aparat inovator de radiografie a dinţilor, datorită căruia, în doar 9 secunde, putem vedea care este starea reală de sănătate a danturii tale.

Recomandăm consultaţia dentară de cel puţin 2 ori pe an, însoţită de cu un detartraj cu ultrasunete. În doar 30 de minute şi fără durere, îndepărtăm complet atât tartrul de pe dinţi şi de sub gingii, cât şi depozitele bacteriene, pentru a stimula circulaţia locală a sângelui. Detartrajul dentar te ajută să îţi menţii dintîi curaţi şi să previi apariţia cariilor sau a complicaţiilor ce îţi pot provoca urgenţe stomatologice.

Prin campania “Nu lasă durerile de dinţi să îţi strice vacanţă!”, putem preveni îmbolnăvirea gingiilor şi dezvoltarea parodontozei, boală de care suferă 8 din 10 români.

În clinicile dentare Dr. Leahu, oferim servicii integrate de stomatologie, inclusiv tratamente complexe de implant dentar, plombe, faţete şi coroane dentare într-o ora, precum şi tratamente de albire a dinţilor.

40% reducere la tratamente profesionale de albire a dinţilor

Cu toţii ne naştem cu dinţi albi, aproape de perfecţiune, însă stilul de viaţă modern, consumul de cafea, băuturi sau alimente colorate, ceaiurile, tratamentele îndelungate cu antibiotice, dar şi fumatul, pot duce la îngălbenirea lor. Iar Soluţiile de albire a dinţilor cu tratamente naturiste sau cu soluţii din farmacii (pastă de dinţi cu efect de albire, benzile pentru albire etc), făcute acasă, fără supravegherea unui medic specialist, îţi pot face mai mult rău şi, evident, nu vei obţine acelaşi rezultat că într-un cabinet stomatologic.

De aceea, pentru succesul tratamentului de albire a dinţilor, în clinicile stomatologice Dr. Leahu dispunem de un sistem profesional, ce îţi oferă efecte de lungă durata -  în doar 60 de minute, obţinem dinţi cu pană la 8 nuanţe mai albi.

Datorită tehnologiei LED avansate (lumina cu 100% mai intensă decât oricare altă lampa de albire a dinţilor de pe piaţă), Zoom înregistrează rezultate cu 50% mai bune decât alte tratamente convenţionale. În plus, produsele folosite pentru albirea dinţilor sunt aprobate de Uniunea Europeană şi nu există riscuri sau efecte adverse pentru pacienţi.

Tratamentul de albire a dinţilor cu Lampa Zoom durează doar 60 minute, iar procedura se desfăşoară astfel: gelul de albire se aplică de 2-4 ori, la fiecare 15 minute.

Pentru confortul pacienţilor, în clinicile stomatologice Dr. Leahu albirea dinţilor se face sub anestezie locală, deci fără disconfort. Pentru succesul tratamentului, îţi recomandăm să eviţi, cel puţin 3 zile, băuturile şi alimentele colorate.

Alegând un tratament de albire a dinţilor modern cu Lampa Zoom, te bucuri de următoarele avantaje:

  • Tratament rapid comod, sigur, eficient;
  • Albire de lungă durata a dinţilor;
  • Dinţi cu până la 8 nuanţe mai albi, în doar 60 de minute.

Aşadar, în vacanţă bucură-te de relaxare şi de dinţi albi şi sănătoşi, cu ofertele campaniei “Nu lasă durerile de dinţi să îţi strice vacanţă!”. Pentru programări, te aşteptăm la 0753.938.938 - Dr Leahu Clinici Dentare.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!