Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Începe imunizarea de toamnă cu cele mai eficiente plante medicinale!

DivaHair

Dacă trecerea de la vară la toamnă, de la perioada vacanțelor la programul normal de lucru, nu era deja suficient de stresantă, la început de sezon rece ai o grijă în plus: prevenirea afecțiunilor specifice – răceli, gripe, infecții respiratorii-pentru tine și pentru cei dragi. Scăderea bruscă a temperaturilor, diminuarea timpului petrecut în aer liber, modificarea dietei, toate pot slăbi sistemul imunitar, într-o perioadă în care aveți nevoie să fie mai puternic decât oricând.

Înainte să începi să construiești lista lungă de reguli și restricții, înainte să îi infofolesti pe cei mici în fulare și căciuli groase, respiră adânc, privește în jur și încearcă să te bucuri de această perioadă frumoasă a anului. Amintește-ți că stresul este unul dintre principalii inamici ai sănătății și că totul pare mai puțin amenințător când ești odihnit/a, relaxat/a și ai mintea limpede.
Profitați de bogățiile toamnei și consumați multe fructe și legume pentru un aport de vitamina C, ieșiți afară în zilele însorite pentru a asimila doza zilnică necesară de vitamina D și lasă-i pe cei mici să se joace în continuare în aer liber. Practicată regulat, mișcarea fizică întărește sistemul imunitar prin stimularea producției de macrofage – celule mari ce au capacitatea de a îngloba și digera bacteriile și particulele străine-dar și prin creșterea vitezei de circulație a celulelor imunitare prin organism, ceea ce le face mai eficiente în distrugerea virusurilor și a bacteriilor.

afis himalaya

Ai încredere în umbrela protectoare a plantelor!

Pentru a ajuta sistemul natural de apărare a organismului la început de sezon rece, apelează cu încredere la plantele medicinale cu acțiune imunomodulatoare. Dintre acestea, cele mai eficiente sunt:

Guggul-ul (Commiphora wightii)- ce capacitatea de leucocitelor, stimulează eliberarea lor circulație are efect antiinflamator.

Guduchi (Tinospora cordifolia) – cu proprietăți antibacteriene, antipiretice analgezice; titrul de anticorpi.

Agrisele indiene (Emblica officinalis) – cu efect antiviral, antibacterian, antifungic. Prin conținutul crescut de C , sistemul imunitar are acțiune ; capacitatea de fagocitoză.

Lemnul dulce (Glycyrrhiza) – cu acțiune antiinflamatoare prin conținutul crescut de flavonoide; conține glicirizina asparagine, substanțe active cu efect antiviral expectorant.

Sahijna (Moringa pterygosperma) – cu efect antimicrobian.

Manjistha (Rubia cordifolia) – cu proprietăți antibacteriene, antialergice antioxidante.

Poți găsi toate aceste plante cu efect de stimulare sistemului imunitar compoziția Septilin tablete, imunomodulator cu active naturale de la Himalaya. Septilin poate fi utilizat de prevenție, pentru îmbunătățirea răspunsului imun, de tratament, pentru o recuperare prevenirea recidivelor.

Această formulă complexă de plante apărarea organismului, reduce inflamația are acțiune infecții acute, cronice de tract respirator din ORL ( asociere cu antibiotice), afecțiuni dentare (gingivite, stomatite, parodontoze), infecții cutanate, urinare, oftalmologice, osteo-articulare, afecțiuni alergice (rinită , astm bronșic) leucopenii (scăderea numărului de leucocite sub limite normle) induse medicamentos.

Pentru că se pretează la administrarea în cure lungi, poți începe imunizarea cu ajutorul plantelor din compoziția Septilin încă de la începutul toamnei, pentru construirea din timp a scutului de protecție împotriva răcelilor și a gripelor pentru familia ta.
Pentru o administrare mai ușoară copiilor, Septilin este disponibil și în variantă sirop.

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetării timp de mai mulți ani și fiecare plantă medicinală utilizată este studiată și testată individual pentru eficacitate. Produsele fabricate de compania Himalaya Wellness reprezintă combinații complexe de plante ce acționează sinergic pentru combaterea diverselor afecțiuni, plante care susțin absorbția substanțelor active și plante care combat potențialele efecte negative, pentru formule mai rapide și mai sigure. Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al companiei Himalaya este alcătuit din peste 200 de specialiști – medici, biochimiști, farmaciști, iar gama farmaceutică Himalaya este recunoscută și recomandată în prezent de peste 300.000 de doctori și de specialiști din 90 de țări din întreaga lume.

Septilin tablete este distribuit de compania Prisum International Trading, ce deține dreptul de distribuitor pe piața românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare și produse cosmetice (adulți și copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar și pe magazinul online al Prisum International, www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile și pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

logo himalaya

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!