MIO-INOZITOLUL

MIO-INOZITOLUL

Alexandra Dragoi

Mio-inozitol – un izomer al inozitolului, este o formă specifică din clasa vitaminelor B, de care organismul are nevoie pentru o bună funcționare.

Se găsește în unele alimente (fructe, leguminoase, nucifere) și este de asemenea sintetizat de organismul uman.

mio-inozitol

Mio-inozitolul este unul dintre cei 9 izomeri ai inozitolului, substanță care are un rol important în înmulțirea și diferențierea celulelor. El intervine în funcționarea receptorilor insulinici și unele studii arată că îmbunătățește funcția ovariană și induce ovulația, reglează transmiterea informației intra și extra celular, îmbunătățind echilibrul hormonal feminin.

Mio-inozitolul a fost identificat ca un factor dietar important necesar în toate celulele, fiind necesar pentru reglarea răspunsului celular la stimulii externi, precum și pentru medierea activităților enzimatice.

Mulți cercetători cred că nivelurile ridicate de testosteron sunt legate de scăderea sensibilității la insulină.

mio inozitolul

MYO-SUN® PLUS, are în compoziția sa mio-inozitol ce ajută organismul să utilizeze eficient insulină și susține promovarea echilibrului hormonal și funcția ovariană.

De asemenea, MYO-SUN® PLUS are în compoziție N-acetilcisteină, ce crește sinteza de glutation, care are funcție de coenzimă în numeroase reacții de oxido-reducere, protejând organismul de efectele radicalilor liberi și Vitamina D, ce contribuie la procesul de diviziune celulară.

produs

Pentru detalii despre produs, Click Aici.   

MYO-SUN PLUS conține:

  • Mio-inozitol – 2g
  • N-acetilcisteină – 200mg
  • Vitamina D3 – 10 µg
  • Quatrefolic®-556 µg (echivalent la 300 µg folat)

Mod de administrare MYO-SUN PLUS:

- 2 plicuri pe zi (unul dimineață și unul seară) până la apariția sarcinii sau a efectelor dorite.

Pentru reducerea androgenismului, studiile au înregistrat rezultate satisfăcătoare după minim 6 luni de administrare. Produsul poate fi achiziționat din farmacii sau online aici: Click Aici.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.