Nu Skin

Metoda prin care scapi de gușă în două ore

Redactor Andreea Baluteanu

Te privești în oglindă și constați terifiată că gâtul tău nu mai e la fel de ferm ca odinioară sau, dimpotrivă, ai suferit dintotdeauna din cauza încăpățânatei gușe? În oricare dintre aceste scenarii te-ai încadra, un lucru e sigur: bărbia dublă nu e doar o sursă de disconfort fizic sau o afecțiune medicală, ci un adevărat coșmar, pentru multe dintre noi!

Am descoperit însă soluția care te va scăpa de gușă în doar două ore! Iar beneficiile continuă: îți vorbim despre o procedură minim invazivă, nedureroasă, care nu lasă cicatrici și după care te vei recupera cât ai zice „tinerețe redobândită”.

Află despre această minune în rândurile de mai jos!

FaceTite și NeckTite, viitorul liftingului facial

Bărbia dublă sau gușa, cum mai este numită în limbaj comun, este reprezentată de acumularea de grăsime în regiunea gâtului și are diverse cauze: înaintarea în vârstă (apare în general la femeile aflate la menopauză, dar și la cele însărcinate), o alimentație plină de calorii și kilogramele în plus, moștenirea genetică sau dezechilibrele hormonale.

Oricare ar fi cauza pentru care suferi de gușă, efectul este același: dezastruos pentru fizicul și psihicul tău. Confruntate cu aceste neajunsuri, nu e de mirare că am tremurat de încântare atunci când am aflat despre existența unei proceduri inovatoare, bazată pe radiofrecvență, care ne scapă de gușă în doar două ore! Iată cât de grăitoare sunt imaginile înainte și după!

necktite

Acest miracol al cosmeticii poartă numele de NeckTite și presupune eliminarea excesului de grăsime și întinderea pielii de pe gât. Uită de bisturiu! Acest lifting facial minim invaziv pornește de la o incizie minoră, aproape insesizabilă, executată cu ajutorul unei canule special create pentru regiunile sensibile ale corpului, precum bărbia, genunchii, sânii sau brațele.

Acest instrument este inserat la nivelul stratului adipos din zona vizată și funcționează pe bază de radiofrecvență, încălzind și apoi topind grăsimea și crescând în timp fermitatea pielii. Dar NeckTite nu este eficient doar în distrugerea depozitelor de grăsime, ci are efect și în strângerea pielii și reconturarea sa, ceea ce previne apariția surplusului post-intervenție, un risc pe care îl presupuneau procedurile de lifting clasice.

face tite

NeckTite este completat de FaceTite, care are drept efect eliminarea ridurilor și netezirea pielii feței. Din nou, specialiștii se servesc de canula care le permite să acționeze tot sub piele, folosind energia radiofrecvenței cu scopul de a contracta și contura chipul tău. Pregătește-te să spui bun venit tinereții: așa arată viitorul tehnologiei care ne duce mai aproape de visul tuturor femeilor, un aspect desăvârșit pentru mai mult timp.

De ce sunt FaceTite și NeckTite de preferat procedurilor de lifting clasice

Scapi de gușă, de pielea lăsată, de riduri, cearcăne sau pungile de sub ochi, dar cu ce sunt FaceTite și NeckTite superioare procedurilor clasice de lifting facial? Pregăteşte-te să fii și mai impresionată (suntem convinsă că ai fost fascinată de imaginile înainte și după de mai sus)!

În primul rând, vei scăpa de nesuferitele cicatrici, de surplusul de piele rezultat în urma intervențiilor de eliminare a gușii, care nu făceau decât să îți înlocuiască o sursă de îngrijorare cu alta. NeckTite și FaceTite nu topesc doar grăsimea de sub piele, datorită radiofrecvenței, ci au și efect de contractare și reconturare a pielii: crede-ne, te vei simți cu totul alta!

necktite

De asemenea, aceste proceduri inovatoare sunt rapide și minim invazive. Nu te mai gândi la intervenții chirurgicale terifiante, pentru că viitorul aparține canulei magice și radiofrecvenței. Gradul de disconfort este redus, sunt eliminate și neplăcerile post-operatorii (edemul) și nu este necesară decât o anestezie locală sau o sedare ușoară. E esența perfecțiunii pentru pacienții care se tem de durere!

Ceea ce ne duce la un alt avantaj: durata rapidă de recuperare! Vei putea părăsi clinica la scurt timp după intervenție, urmând să porți un accesoriu textil cu rol de compresie a zonei vizate, dar vei spune adio recuperării dificile! Nu doar că procedura durează puțin, dar te vei putea întoarce și la activitățile tale normale extrem de rapid!

De asemenea, FaceTite și NeckTite sunt proceduri care se desfășoară cu o maximă siguranță! Radiofrecvența reglează temperatura local, la nivelul pielii, cu o monitorizare continuă, ceea ce anulează practic orice risc!

facetite

Nici nu va trebui să îți faci griji pentru durata de desfășurare a intervenției! Este necesară o singură procedură, dar, la polul opus, efectele continuă să se manifeste și în timp, apărând timp de 3-6 luni de la realizarea sa.

Nu putem uita de versatilitatea noii metode de lifting facial! Așa cum noi ne confruntăm cu numeroase probleme, și tehnologia patentată NeckTite și FaceTite poate fi aplicată la nivelul feței, dar și al genunchilor, brațelor sau sânilor; practic, nu este zonă care să nu beneficieze de uluitoarele rezultate ale noilor proceduri!

Filmulețul de mai jos, realizat chiar în cadrul emisiunii celebrului Doctor Oz, îți va oferi toate informațiile necesare despre eliminarea gușii în doar două ore!

Dacă te-am convins și pe tine că este cazul să scapi de gușă și de riduri, de lipsa de fermitate sau de pielea lăsată, intră pe slimart.ro, unde vei afla tot ceea ce trebuie să știi despre FaceTite și NeckTite! Completează și tu formularul online și înscrie-te cât mai repede pentru o consultație: ai dreptul la frumusețe deplină, neumbrită de niciun defect!

DA, VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU LA O CONSULTAȚIE PENTRU PROCEDURILE NECKTITE/FACETITE!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta