Metoda simplă prin care să consumi mai multe fructe și legume

Metoda simplă prin care să consumi mai multe fructe și legume

Redactor Andreea Baluteanu

An de an, odată cu venirea lunii decembrie, ne așternem pe foaie nu numai gândurile către Moșul, dar și rezoluțiile pentru un an mai bun. Dintre acestea, să consumăm mai multe fructe și legume face întotdeauna parte, pe bună dreptate, dintre dorințele noastre cele mai bine întemeiate.

Nutriționiștii ne atrag atenția constant că este cazul să înglobăm mai multe bunătăți din natură în regimul nostru, autentice și drăgăstoase cu sănătatea noastră, și mai puține alimente procesate, „prefăcute” și malefice. Deși lecția o știm, suntem la fel de bine conștiente de cât de dificil poate fi uneori să bifăm necesarul zilnic de fructe și legume. Nu și de acum înainte! Îți prezentăm în rândurile de mai jos cea mai simplă metodă de a introduce fructe și legume în alimentația ta!

SLooP, porții de fructe și legume inimoase pentru sănătate de fier

Da, știm prea bine că alimentația noastră nu trece testele nutriționiștilor decât în zilele ei cele mai bune, însă e de înțeles, într-o oarecare măsură: să dăm raite pe la piață sau supermarket pentru porții proaspete de legume și fructe pentru a le prepara apoi în blenderul pe care mai trebuie să îl și spălăm când ne e lumea mai dragă se poate dovedi descurajator. Și iată-ne căzând în capcana prânzului compus din ce se mai comandă pe la birou și a cinelor alcătuite din ce ne-a mai rămas de la Moș Nicolae, în timp ce fructele și legumele se veștejesc singure și abandonate în frigider.

Din acest decembrie și pentru totdeauna, noi vrem să punem capăt acestui scenariu și îți prezentăm secretul nostru neprețuit: metoda simplă prin care consumăm mai multe fructe și legume. Prietenul tuturor rezoluțiilor, SLooP ne pune la dispoziție o gamă îmbietoare de smutiuri și fresh-uri care duc papilele gustative în al nouălea cer, în timp ce ne asigură nouă fericire, sănătate și viață lungă pe pământ.

Care este principalul motiv pentru care SLooP reprezintă metoda ideală de a consuma mai multe fructe și legume? Smutiurile și fresh-urile sunt alcătuite din bunătăți din natură perfect compatibile unele cu altele și prezente în doze optime. Un exemplu fabulos în acest sens e noul SLooP cu suc de portocale, mango, morcov și turmeric, un stimul bun de tot pentru sănătate. Iar aceeași formulă de vis, perfect echilibrată din toate punctele de vedere și aromată de minune, o regăsești în toate variantele SLooP.

Știm la ce te gândești: așa sună promisiunea tuturor sucurilor de fructe și legume din comerț, în ale căror vorbe dulci crezi până ce dai cu ochii de eticheta plină de conservanți, zahăr și tot soiul de substanțe pe care nu poți și nu vrei să le pronunți. Lucrurile stau cu totul altfel în SLooP; sucurile nu conțin nimic concentrat, nimic adăugat, nici zahăr, nici stabilizatori, nimic ciudat, nimic altceva decât pulpă, fibră și suflet de fructe și legume. De aici vine și mottoul SLooP - „O smuticeală frumoasă și neprefăcută” -, în care credem pe deplin, că doar s-au jurat cu „mâna pe sâmbure” cele mai simpatice daruri ale naturii.

Sursa foto: Instagram

Dacă autenticitatea e al doilea motiv pentru care am dat întâietate SLooP în viața noastră, sinceritatea brandului ne-a convins că am făcut o alegere excelentă. Astfel, creatorii licorii cu gust desăvârșit dovedesc că le pasă cu adevărat de noi atunci când ne avertizează că „sticluțele de SLooP se consumă moderat și se savurează responsabil”, datorită faptului că includ nu numai o pleiadă de vitamine și minerale, dar și fructoză naturală din fructe, dar care trebuie totuși limitată. Nu de alta, dar odată ce descoperi gustul savuros al SLooP, nu te-ai mai opri din degustat toată ziua.

Mai ai nevoie de motive pentru a face din SLooP garanția sănătății tale? Trebuie să discutăm și despre un aspect mai „spinos”, și anume confortul și comoditatea. Știm că suntem perfect capabile să ne preparăm și noi propriile sucuri și smutiuri, dar cine are timp de așa ceva, în goana colorată după cadouri și termene-limită? Undeva între a o suta tentativă de a găsi cadoul preferat pentru mama, iubitul, prietena cea mai bună și încercarea de a strecura tot volumul de muncă până la vacanță, să cumpărăm periodic fructe și legume proaspete, să ne preparăm amestecuri sănătoase și să mai și curățăm apoi în urma noastră pare o misiune și mai greu de îndeplinit decât tot ce a încercat Tom Cruise la viața lui.

Sursa foto: Instagram

SLooP face ca totul să devină irezistibil de ușor: smutiurile sunt ambalate într-o sticlă prietenoasă, al cărei conținut trebuie dat gata în circa 15 minute, ca să ne bucurăm de toate avantajele sale, și care poate fi apoi pusă la păstrare sau reciclată în mod responsabil. Fără blender de curățat, fără rețete secrete de bifat, fără cozi interminabile la supermarket sau frig la piață. Simplu ca natura!

Iar SLooP nu e doar cea mai simplă și comodă modalitate de a include fructe și legume în dieta noastră, dar și cea mai gustoasă. Dacă mai ai cumva impresia că tot ce e bun trebuie să aibă un gust fad, atunci e clar că trebuie să ieși rapid la date cu un SLooP. În mixurile savuroase, cocosul, ananasul și bananele fac cunoștință cu lămâile, sfecla cu rodia și morcovul cu merele și bananele. O să te lingi pe degete!

Nu în ultimul rând, accesibilitatea e un criteriu esențial atunci când alegi SLooP. Doar vorbim despre favoritul genților statement, al birourilor, al măsuțelor de toaletă și al cafenelelor. Poți savura SLooP când te vezi cu amicele la brunch, dar și când ai nevoie de un strop de energie în toiul ședințelor interminabile. Smutiurile și fresh-urile drăgălașe îți sunt alături în pauze de prânz, la coafor, la cumpărături. E de o mie de ori mai bine să sorbi mulțumită din deliciul tău „doar din fructe și legume, niciodată din concentrat”, decât să îți rozi unghiile pentru că nu găsești cadoul perfect: ți-o spunem din proprie experiență.

Sursa foto: Instagram

Acestea sunt numai câteva dintre motivele pentru care SLooP e modalitatea ideală de a suplimenta cantitatea de legume și fructe din regimul zilnic. Nu credem că mai e necesar să îți spunem de ce ai nevoie, la propriu, de acestea: stimulează digestia, circulația, funcționarea tuturor organelor interne, luptă cu radicalii liberi, întăresc oasele, scad riscul de boli, echilibrează hormonii, susțin imunitatea și câte și mai câte. Așa că pune-te pe o smuticeală dătătoare numai de bine și trăiește frumos, în ritmuri colorate și delicioase de SLooP!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.