Ia-ți lentile online ca să economisești până la 1000 lei

Vineri, 29.07.2016
de Bianca Geica

Dacă în fața blocului în care trăiești ai avea un magazin de optică medicală și ai avea nevoie de lentile noi, ce-ai face? Știu eu răspunsul. Ai traversa strada și ai intra la ei, fără să-ți dai seama de greșeala pe care o faci. Un cabinet de optică medicală suportă mai multe cheltuieli pentru menținerea fizică a magazinului, iar prețul produselor pe care le oferă sunt mult mai mari decât cele pe care le poți găsi într-un magazin online. Tu de ce să arunci bani în vânt atunci când ai deja o prescripție, știi ce lentile ți se potrivesc și poți să le găsești exact la fel pe Lentiamo.ro?

Nu crezi ce spun? Echipa de la Lentiamo.ro a efectuat un mic experiment pentru a-ți demostra că aceleași lentile, de la același producător, pot avea o diferență de preț enormă în funcție de locul din care le achiziționezi - online sau la cabinetul de optică medicală.

Ce am făcut? Am sunat la 3 cabinete de optică medicală ca să aflăm la ce preț ne-ar oferi un anumit tip de lentile și le-am comparat cu prețurile de pe Lentiamo.ro. Te vom surprinde! Cu banii pe care i-ai putea economisi, poți trăi o aventură de neuitat sărind cu parașuta sau petrecându-ți un weekend la munte!

S-ar putea să fii norocoasă și diferența să nu fie foarte mare (46 de lei), cum ar fi în cazul lentilelor Purevision 2HD (6 lentile), dar dacă ați ajuns la cabinetul de optică din București la care am apelat și noi, cutia de lentile Purevision (6 lentile) v-ar costa 230 de lei, iar la Bacău - 300 de lei. Online ați economisi minimum 106-176 de lei la fiecare cutie. Dacă preferi lentilele zilnice 1 Day Acuvue Moist, ai putea economisi timp de un an, cumpărând online, minimum 890 de lei, pentru că la București lentilele ni s-au oferit la 160 de lei cutia, în timp ce pe Lentiamo.ro costă doar 86 de lei. Achiziționând online ai putea să beneficiezi și de oferte sau cadouri gratuite. De asemenea, acumulezi puncte bonus pe care le poți schimba pe un produs sau mai multe din secțiunea Produse Bonus. Deci ai putea economisi pe soluții, picături pentru ochi, casete pentru lentile și încă multe altele. În afară de asta, mai ai și 10% reducere la prima comandă, iar dacă îți cumperi lentile pentru o perioadă mai lungă, reducerea o va simți mai plăcut și portofelul tău.

Sună intrigant, nu? 1000 sau 500 de lei în plus în buzunarul tău! Ce-ai face cu ei?

Cu toate biletele low-cost din ziua de azi, eu aș merge în vacanță! În septembrie aș zbura în capitala italiană a modei, Milano, și mi-aș petrece weekendul acolo. Banii îmi ajung atât pentru zborul dus-întors, cât și pentru 2 nopți la hotel. Sau poate la Berlin, Atena, Bruxelles? Găsești zboruri începând de la 5 euro.

Preferi natura? O vacanță pe Clisura Dunării? Un sejur de două nopți te costă 320 de lei. Îți rămân bani și pentru rochia la care visai de multă vreme, nu-i așa? Sau poate îți place să citești? Îți cumperi o sumedenie de cărți! Iar dacă te mai gândești la ochelarii Ray Ban, acum ți-ai împlini visul cu cei 600 de lei din banii pe care i-ai fi dat la cabinetul de optică!

Iubitoarele de aventură ar putea să-și mai bifeze un vis din lista de activități cu senzații tari! Ar putea zbura cu parapanta (200-250 de lei), cu balonul (100 de euro) sau ar putea alege un salt cu parașuta, la fel ca Petru de la Lentiamo.ro? Cine are curaj?

Te-am convins! Nu-i așa? Economisește achiziționând online și vei putea să-ți permiți mai multe decât ți-ai permis vreodată. Dar, mai întâi, spune-ne și nouă, știi deja ce-ai face cu banii pe care i-ai putea economisi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!