2021 este anul în care trebuie să pui piciorul în prag și să spui "ADIO" oamenilor care nu te merită

2021 este anul în care trebuie să pui piciorul în prag și să spui "ADIO" oamenilor care nu te merită

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nu ai nici cel mai mic indiciu despre ce va aduce ziua de mâine, dar te-ai gândit vreodată că este foarte important să faci tot posibilul pentru a profita la maxim de ziua de astăzi? Renunță la orice te apasă și te ține pe loc. Fii pozitivă și crede cu tărie că în 2021 este momentul perfect de a-ți lua rămas bun de la persoane toxice care te fac nefericită. Meriți să fii înconjurată doar de oameni care îți evidențiază cele mai bune calități, care te fac să zâmbești și care te inspiră să îți realizezi visurile. 

 

În 2021 spune "ADIO" celor care nu știu să îți ceară scuze sau să facă sacrificii de dragul relației voastre.

Oameni care cred că ei nu pot face greșeli sau care refuză să fie trași la răspundere pentru acțiunile lor nu au ce să caute în viața ta. Ferește-te de cei îți spun că ești prea sensibilă. Cei care țin la tine ar trebui să aprecieze că îți faci griji, iar faptul că ai un suflet bun nu ar trebui să fie considerată o slăbiciune. 

 

În 2021 spune "ADIO" celor care îți ignoră sentimentele sau care te șantajează emoțional.

Celor care îți scriu sau te sună doar când au nevoie de ceva sau pentru a se plânge de propriile probleme. Nu ai nevoie de cineva care profită de tine și care este alături de tine doar dacă are ceva de câștigat.  

 

În 2021 spune "ADIO" persoanelor care te păcălesc să faci ceea ce tu nu vrei.

Spre exemplu, care te obligă să vizionezi un anumit film sau să mergi în restaurante care le plac doar lor. Părerea ta este foarte importantă, iar cei care țin la tine ar trebui să știe cât de valoroasă este. Persoanele narcisiste care se preocupă doar de propriile decizii nu ar trebui să facă parte din viața și anturajul tău. 

 

În 2021, spune "ADIO" oamenilor care îți fac complimente ambigue și îți oferă impresii false sau care te fac să te simți nesemnificativă și inferioară.

În nici un caz nu ar trebui să mai continui să vorbești cu cineva care simte bucurie doar atunci când te umilește. Fugi de acei "prieteni" care nu știu să te felicite din tot sufletul pentru realizările tale pentru că, de fapt, se bucură atunci când nu ai succes. Pentru că vocea invidiei lor este mai puternică decât orice, nu se vor schimba, fii convinsă de asta.

 

În 2021 spune "ADIO" oamenilor toxici, pentru că meriți să fii înconjurată doar de lumină și lucruri minunate!

Surse articol: Cluber.com / Mentalfloss / Thelawofattraction

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Avertismentul doctorului Tudor Ciuhodaru: "Cel mai lung și aspru post, dacă este ținut cu strictețe, poate complica evoluția diferitelor stări patologice"
Avertismentul doctorului Tudor Ciuhodaru: "Cel mai lung și aspru post, dacă este ținut cu strictețe, poate complica evoluția diferitelor stări patologice"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.