Nu Skin

Ce spune poziţia în care stai la birou despre personalitatea ta

Ionelia Olteanu

Dacă ai ajuns la aceste articol eşti, cu siguranţă, una dintre nenumăratele persoane care îşi petrece mult timp la birou, în faţa calculatorului. Poate nu știai, însă felul în care stai aşezată pe scaun îţi poate afecta sănătatea, dar şi starea de bine.

Pentru a evita problemele care pot să apară din cauza statului pe scaun, este recomandat să păstrezi poziţia corectă, coloana vertebrală să fie cât mai dreaptă, umerii să fie relaxaţi, braţele pe aceeaşi linie cu antebraţele, genunchii flexaţi la 90 de grade şi gleznele la 90 de grade, îndreptate înainte.

femeie relaxata

Evident, pe parcursul zilei această poziţie nu este menţinută şi se modifică. Deşi fiecare adoptă poziţia care i se pare cea mai confortabilă, puţini s-au gândit la faptul că acest lucru poate spune multe despre personaliatea lor.

Iată care sunt cele mai frecvente poziţii adoptate la birou şi ce spun ele despre tine!

1. Dacă eşti genul de persoană care adoptă o poziţie dreaptă şi perfect verticală atunci când stai la birou, înseamnă că eşti o persoană puternică şi încrezătoare, care nu se îndoieşte niciodată de corectitudinea acţtiunilor şi a deciziilor luate. Îţi place să ştii totul şi să ai lucrurile sub control. În acelaşi timp, dai dovadă de încredere în comunicarea cu rudele şi colegii şi încerci să le vii în ajutor în momentele dificile.

2. Dacă ai tendinţa să stai pe spate, eşti o persoană simpatică şi sensibilă care nu rămâne niciodată indiferentă la sentimentele celor din jur. Regula ta de aur este să fii foarte atentă la deciziile pe care le iei şi analizezi foarte bine fiecare acţiune.

3. Poziţia înclinată spre faţă este caracteristică persoanelor care dau dovadă de un interes crescut pentru o varietate de lucruri. Intri uşor în graţiile celorlalţi şi faci uşor complimente, lăudând interlocutorul dacă simţi că este cazul.

4. Picioarele împreunate spun, la prima vedere, că eşti o persoană rece şi distantă dar, atunci când cineva ajunge să te cunoască, va vedea total opusul: bunătate, amabilitate şi sinceritate. Eşti punctuală, meticuloasă şi preferi să plănuieşti totul, până la cel mai mic detaliu.

5. Dacă îţi ţii gleznele încrucişate, eşti o persoană care manifestă deseori abilităţi de conducere. Încerci întotdeauna să te menţii informată şi să ţii totul (sau pe toţi) sub control. Eşti deschisă spre alege noi prietenii, dar geloasă atunci când este vorba despre o relaţie.

6. Cea mai frecventă poziţie de birou este cea picior peste picior. Dacă şi tu eşti genul de persoană cu acest obicei, se pare că eşti modestă şi chiar timidă, sau te simţi stânjenită în prezenţa unor străini. Cu greu te poţi numi o persoană confidentă. Încerci să îţi ascunzi emoţiile şi sentimentele faţă de ceilalţi, aşa că mulţi te consideră a fi închisă.

Poziţia pe care tu o adopţi la birou corespunde cu personalitatea ta?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta