În drumul tău prin viață, sper să primești dragostea pe care o meriți și de care are întreaga ta ființă nevoie

În drumul tău prin viață, sper să primești dragostea pe care o meriți și de care are întreaga ta ființă nevoie

Alida Enache

Cu toții avem nevoie de dragoste și afecțiune și, mai mult de atât, cu toții merităm să ne bucurăm de astfel de sentimente. Uneori avem tendința să credem că nu suntem demni de dragostea altora, în mod special atunci când trecem prin momente grele în viață, însă acest lucru nu este adevărat.

Frumusețea vieții constă în faptul că suntem interconectați și, în același timp, cu toții suntem ghidați de energia supremă a universului, care și ea, la rândul ei, se ghidează după iubire.

În lumea în care trăim a devenit dificil să acceptăm faptul că merităm lucruri bune, miracole. A devenit dificil să înțelegem suntem demni de dragoste și afecțiune pentru simplul fapt că existăm. Nu este un secret faptul că depresia și anxietatea au devenit bolile secolului, mai ales acum, când lumea este într-o continuă schimbare. Incertitudinea a pus stăpânire pe existența noastră. Aceste probleme ne fac să uităm de noi, de dragostea și de bunătatea pe care suntem capabili să le oferim și să le primim, la rândul nostru.

Cuplu care se îmbrățișează

Ești ceea ce gândești!

Osho spunea că: „Ești fericit pentru că alegi să fii fericit, ești trist pentru că alegi să fii trist. Te simți exact așa cum alegi să te simți.”

Deși ni se pare că viața ne este dată pur și simplu și că nu noi suntem proprii noștri dirijori, acest lucru nu este real. Omul este stăpânul destinului său. Noi dăm însemnătate gândurilor noastre, sentimentelor, trăirilor și cu cât credem mai mult în acestea, cu atât ele devin mai reale.

Acest lucru se aplică și în cazul iubirii. Cu cât crezi mai mult în ea, cu atât ea va deveni mai mare...și mai mare, până când întreaga ta existență va fi ghidată de iubire. Îndată ce vei alege dragostea și fericirea în viața ta, aspectele negative vor părea din ce în ce mai mici, până când vor dispărea.

Mintea umană este ca o grădină și putem alege ce plantăm în ea. Putem planta fericire, iubire, răbdare, înțelegere.

Aceste sentimente ne înalță cu adevărat și ne demonstrează că viața este un cadou primit de la univers. Deși mulți ne întrebăm ce să facem cu acest cadou, răspunsul este simplu. Trebuie să ne bucurăm de el! Trebuie să ne bucurăm de fiecare secundă din viața noastră, trebuie să o trăim cu adevărat. Bucuria, recunoștința, iubirea sunt cele care ne hrănesc sufletul și ne fac să simțim că, într-adevăr, trăim.

Este foarte ciudat modul în care ne lăsăm ghidați de gândurile negative. De ce să credem că nu suntem demni de iubire sau că nu se vor întâmpla lucruri bune în viața noastră? Dar oare ce se va întâmpla dacă începem să credem că merităm să ne bucurăm de toate aspectele pozitive ale vieții? Se va schimba ceva? Cu siguranță! Aceasta este primul pas către o viață mai bună. Nu uita să pornești la drum cu inima deschisă și cu multă încredere.

În drumul tău prin viață vei găsi dragostea de care ai nevoie, iubirea și afecțiunea care îți conferă siguranță și care îți mențin zâmbetul pe buze indiferent de situație. Poate că acea iubire nu o vei găsi, ci poate că o vei regăsi... pentru ca ea a fost întotdeauna acolo, în tine.

Citește și: Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta!

Sursa foto principală: iStock

Sursa articol: www.thoughtco.comwww.omaritani.comwww.thoughtcatalog.com

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Trăsături morale pe care orice femeie care se respectă trebuie să le aibă
Trăsături morale pe care orice femeie care se respectă trebuie să le aibă
Ce nota primesti in viata?
Incepe quiz
Ce nota primesti in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.