Nu Skin

Trucul de 10 secunde care te ajută să slăbeşti

Ionelia Olteanu

Odată cu venirea verii, fiecare femeie vrea să arate minunat în cele mai lejere haine sau în cele mai sexy costume de baie. Deşi ideea de siluetă perfectă pare un mit, se poate ajunge la aceasta chiar şi cu minimum de efort depus.

Există foarte multe metode prin care poţi să pierzi din greutate, fără să forţezi nota şi fără să ajungi la epuizare. Unele dintre ele sunt la îndemâna oricui, de aceea sunt foarte uşor de folosit în fiecare zi.

cantar si metru

Deşi s-au făcut mai multe studii conform cărora nu ar trebui să te cântăreşti în fiecare zi, potrivit unui nou studiu publicat pe site-ul huffingtonpost.com, cântărirea zilnică ajută la pierderea în greutate. Studiul s-a aplicat pe 40 de subiecţi, iar în urma observaţiilor s-a ajuns la concluzia că atunci când oamenii se cântăreau zilnic, tindeau să slăbească, iar atunci când nu mai făceau asta, începeau să ia din nou în greutate.  Pe durata a doi ani de zile, subiecţii care se cântăreau în fiecare zi pierdeau până la 5 kilograme, iar cei care se cântăreau săptămânal, slăbeau doar 2,5 kilograme.

Chiar şi antrenorii profesionişti recomandă ca, după ce te trezeşti şi mergi la baie, să te urci pe cântar. Şi asta în fiecare zi. Pe lângă faptul că vei reuşi să pierzi din greutate, vei avea un control permanent asupra modului în care corpul tău lucrează.

Dacă vrei, totuşi, să depui şi efort  fizic pentru a pierde din greutate şi să simţi cum îţi lucrează muşchii, încearcă să execuţi exerciţiu Plank. Acesta te va ajuta garantat să scapi de grăsimea de pe picioare, mâini sau din jurul burţii. Tot ce trebuie să faci este să te sprijini în coate şi degetele de la picioare şi să rămâi în această poziţie timp de 10 secunde, în primă fază, apoi din ce în ce mai mult, în funcţie de propria rezistenţă. Muşchii vor lucra în fiecare secundă dacă te poziţionezi corect.

Urmăreşte filmuleţul de mai jos ca să ştii ce trebuie să faci pentru un corp tonifiat:

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta