Daca ma ingras, ma va parasi?

17:56, 02.09.2011
întreabă Luana

Răspunsuri

delia
(13:34. 30.09.2011)

ori esti copil, ori ai probleme mari. revino-ti daca te ingrasi poti sa si slabesti, sigur, asta nu inseamna ca daca ramai insarcinata sa incepi sa te indopi, cum te invata unii oameni, mananca pentru doi! mananci ca de obicei si sa nu crezi ca daca esti insarcinata trebuie sa poftesti la toate alea. gravidele pofticioase sunt niste fitoase si atat! eu am nascut doi copii si n-am poftit odata la ceva. si apropo acum arat la fel ca inainte de sarcina, adica am 58 de kg. la 1,67. oricum, problema nu e ca te ingrasi, daca va certati si te lasa e pentru ca odata ce apare un copil totul se schimba, si te vei mira de la ce va certati, gandeste-te bine daca vrei cu adevarat copii, pentru ca ei iti schimba relatia cu adevarat si pt. totdeauna si nu cateva kilograme in plus pe care le pierzi cu dieta. adevarul e ca nimeni nu-ti spune cu adevarat cat de greu e sa cresti un copil!

camy
(17:57. 09.09.2011)

gresit.daca te iubeste iti va spune doar ca a.r trebui sa slabesti nici d cum sa te lase.este parerea mea

Didi
(16:12. 06.09.2011)

Nu-ti face probleme in privinta asta! Ar insemna ca toate mamicile sa fie singure pe lume, parasite de soti. Odata ce aduci pe lume copilul sotului tau, fii sigura ca acesta te va privi in primul rand ca pe mama copilului lui si nu va sta sa analizeze fiecare gram pe care l-ai luat in greutate! Te va privi, poate, cu mai putina pasiune, mai putin foc, dar, in mod sigur, cu mai multa admiratie !!

Bianca
(18:23. 02.09.2011)

Draga mea, de ce nu vorbesti cu iubitul tau despre aceasta temere a ta? E normal sa te ingrasi in timpul sarcinii, deoarece in tine creste preactic o alta fiinta. In plus, daca te hranesti corespunzator si faci miscare - exista exercitii special destinate mamicilor - nu te vei ingrasa, ci vei avea cateva kilograme in plus, care ii vor apartine de fapt, micutului.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai răspunde?

  Ma voi marita cu fata ce iubesc?

  Liudmila - 11.06.2018

  Daca o sa am o familie Cu aceasta femeie.

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Va rugam sa completati campurile necesare.

    Va rugam sa completati campurile necesare.

     Va rugam sa completati campurile necesare.