Deodorantele naturale Ben&Anna – alegerea ideală pentru un stil de viață sustenabil

Deodorantele naturale Ben&Anna – alegerea ideală pentru un stil de viață sustenabil

Andreea Constantin

În ultimii ani, se pune tot mai mult accent pe sustenabilitate, iar măsurile trebuie adoptate de la mic la mare – nu doar de giganții corporate, ci și de fiecare din noi. Însă adoptarea unui stil de viață sustenabil nu înseamnă să îți schimbi complet viața, obiceiurile, pasiunile, ci doar să le adaptezi unde și cât se poate. Ca prim pas ușor de aplicat, îți propunem să te axezi pe rutina de îngrijire zilnică și să alegi produse care să respecte principiile ce stau la baza sustenabilității – printre acestea se numără și deodorantele naturale Ben&Anna! Descoperă care sunt beneficiile atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru sănătatea ta!

Deodorante în sprijinul sustenabilității

Povestea Ben&Anna a pornit cu un cuplu berlinez format, desigur, din Ben și Anna. Fiind vegani și dorindu-și să se bucure de viață într-un mod cât mai benefic pentru mediu, aceștia au decis să evadeze în mediul rural pentru a fi mai aproape de natură. Ulterior, din dorința de a adopta tot mai multe practici sustenabile, și-au dorit să folosească și produse care să corespundă stilului de viață adoptat, însă oferta de pe piață nu a fost întru totul satisfăcătoare.

Astfel, Anna a țintit un produs indispensabil care putea fi transformat complet într-unul sustenabil: deodorantul! Și-a dorit să dezvolte un produs care să fie atât sustenabil, cât și conform cu stilul vegan – însă în același timp, să fie eficient împotriva transpirației.

Rezultatul? Gama de deodorante naturale Ben&Anna, cu ingrediente active de origine naturală, provenite din agricultura organică și obținute prin mijloace care respectă biodiversitatea și, desigur, fără ingrediente de origine animale. În plus, formula și produsul final nu au fost testate deloc pe animale. În acest sens, trebuie menționat și că formula este certificată NATRUE și a fost premiată în cadrul PETA Vegan Beauty Award în anul 2021.

Tot în vederea respectării principiilor ce stau la baza sustenabilității, deodorantele naturale Ben&Anna se remarcă și prin ambalajul inovator. Acesta constă într-un tub de carton realizat din hârtie certificată Forest Stewardship Council (organizație care promovează managementul responsabil al resurselor forestiere din lume) – și nimic mai mult. Ambalajele conțin 0 plastic în compoziția lor!

Beneficiile deodorantelor Ben&Anna pentru sănătate

Așa cum am menționat deja, deodorantele Ben&Anna sunt complet naturale, cu ingrediente active de origine naturală. Formula atent dezvoltată nu conține substanțe chimice sau poluante, cum ar fi aluminiu, parabeni, PEG, zirconiu sau ftalați – cunoscute drept ingrediente care pot afecta sănătatea.

Însă să ne concentrăm puțin asupra formulei – mai exact, asupra a ceea ce conține. Printre ingredientele active de origine naturală se remarcă cele principale: bicarbonatul de sodiu, untul de shea și diverse combinații de uleiuri esențiale. Pe baza acestei formule, nu este de mirare că tot mai mulți dermatologi recomandă deodorantele naturale Ben&Anna pentru persoanele cu pielea sensibilă și hipersensibilă, deoarece riscul de iritație este extrem de redus în acest caz.

Desigur, acestea promit și aceleași rezultate ca majoritatea celorlalte deodorante disponibile pe piață. Bicarbonatul de sodiu, ingredientul-cheie al deodorantelor naturale Ben&Anna, este cunoscut pentru proprietățile sale alcaline care contribuie la echilibrarea și menținerea pH-ului pielii. De asemenea, ajută și la neutralizarea mirosului de transpirație și la absorbția umezelii, asigurând protecția de care ai nevoie împotriva transpirației.

Arome diverse pentru toate gusturile

Pentru a combina utilul cu plăcutul, în dezvoltarea deodorantelor naturale Ben&Anna s-a ținut cont și de necesitatea prezenței unui parfum discret, dar plăcut. Însă acest lucru nu înseamnă că deodorantele conțin parfum – absolut deloc. Aromele variate sunt obținute grație combinațiilor de uleiuri esențiale 100% naturale.

Astfel, gama de deodorante Ben&Anna conține 6 variante:

- Persian Lime – note de citrice mediteraneene; este singurul produs unisex din gamă;

- Pink Grapefruit – un parfum răcoritor, înviorător de grepfrut;

- Coco Mania – parfum dulce, tropical, ce te duce cu gândul la o Pina Colada;

- Green Fusion – un mix relaxant de ceai verde și citrice;

- Urban Black – note lemnoase de conifere și ierburi sălbatice;

- Mint – parfum simplu, dar de efect, de mentă ușor condimentată.

Cu deodorantele naturale Ben&Anna poți face și tu primul pas spre un stil de viață mai sustenabil. Alege produse de îngrijire corporală care să fie benefice atât pentru sănătatea ta, cât și pentru mediul înconjurător! Descoperă gama de deodorante Ben&Anna, disponibilă exclusiv în hiperfarmaciile Dr.Max.

Articolul urmator
Cinematografia românească în doliu! Adina Cristescu s-a stins din viață, la numai 56 de ani
Cinematografia românească în doliu! Adina Cristescu s-a stins din viață, la numai 56 de ani
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.