Descoperă oferta de Black Friday de la Dyson: care sunt reducerile din gama de produse de îngrijire a părului

Descoperă oferta de Black Friday de la Dyson: care sunt reducerile din gama de produse de îngrijire a părului

Andreea Constantin

Conform unui studiu MKOR Consulting, 6 din 10 români intenționează să facă achiziții de Black Friday 2022, iar 30% dintre ei vor achiziționa în perioada de Black Friday cadourile pentru Crăciun. Dyson a dat startul reducerilor pe site-ul oficial din România, iar în perioada 11-14 noiembrie, iubitorii brandului pot achiziționa aspiratoare, purificatoare de aer și produse de îngrijire a părului la cele mai bune oferte din an. 

Noul aparat de coafat Dyson Airwrap Multistyler – produsul „vedetă” la reducerile din gama de produse de îngrijire a părului

Un studiu realizat de Marketing Research arată că 65% dintre românce își doresc să primească drept cadou un produs pentru îngrijirea părului. Fie că achiziția este făcută pe cont propriu sau produsele sunt primite drept cadou de la cineva drag, campania Dyson de Black Friday în România vine cu reduceri semnificative, iar printre cele mai atractive sunt cele la produsele din gama de îngrijire a părului.

dyson

Noul aparat de coafat Dyson Airwrap Multistyler se numără printre produsele „vedetă” la reducerile disponibile pentru gama dedicată. Aparatul a fost lansat pe piața din România în urma cu mai puțin de o lună și vine la pachet cu 6 accesorii și funcții multiple, ce oferă versatilitate în procesul de coafare a părului. Noul Dyson Airwrap Multistyler fost reproiectat de inginerii Dyson pentru o stilizare mai rapidă, mai ușoară și mai eficientă a părului, fără căldură extremă și folosind doar efectul Coandă îmbunătățit, tehnologie principală care stă la baza funcționării sale.

 aparat Dyson

Multistyler-ul Dyson Airwrap folosește un flux de aer puternic pentru a atrage și a înfășura părul pe barele de ondulare sau pe suprafața periilor de coafare, pentru a usca și coafa în același timp părul.

Una dintre inovațiile integrate în noul Airwrap de la Dyson o reprezintă noul uscător pre-coafare Coandă, accesoriu multifuncțional cu două moduri, uscare și netezire. Două jeturi de aer acționează simultan pe părul uscat și drept pentru a-l netezi și a oferi un aspect perfect, lăsându-l cu până la 58% mai puțin electrizat.            

           Dyson

La fel ca în cazul uscătorului de păr Dyson Supersonic, Dyson Airwrap Multistyler controlează inteligent căldura și măsoară temperatura fluxului de aer de peste 40 de ori pe secundă, având 3 setări de viteză a fluxului de aer și 3 setări ale nivelului de căldură utilizat. Mai multe informații despre noul Airwrap pot fi regăsite aici

Produsele Dyson încorporează tehnologii de ultimă generație, sunt dezvoltate de ingineri din întreaga lume și sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatatea pe care o oferă. Întreaga gamă de produse Dyson inclusă în ofertele de Black Friday din perioada 11-14 noiembrie poate fi regăsită la acest link

Articolul urmator
Primul spital din România care a înființat o secție pentru persoanele cu autism se află în Iași
Primul spital din România care a înființat o secție pentru persoanele cu autism se află în Iași
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.