Drama Danei Rogoz: victimă a abuzurilor în adolescență. Artista și-a făcut curaj și a povestit totul

Drama Danei Rogoz: victimă a abuzurilor în adolescență. Artista și-a făcut curaj și a povestit totul

Cristina Gherghina

Cine nu o cunoaște pe Dana Rogoz? Fanii ei o cunosc de mică și este una dintre cele mai apreciate vedete autohtone. Este un spirit vesel, mereu cu zâmbetul pe buze, dar nimeni nu știa până acum prin ce perioadă întunecată a trecut Dana Rogoz în perioada liceului. 

Dana Rogoz și-a făcut curaj și a povestit că de multe ori era atinsă pe sâni și chiar ajunsese să fie pipăită de bărbați în mijloacele de transport în comun. Nici nu ne putem imagina cât de greu trebuie să îi fi fost copilei de atunci...

dana rogoz

Sursa foto: Facebook

Actrița a ținut să facă aceste declarații în contextul poveștii filmului „Acolo”,  în cadrul căruia actrița interpretează rolul unei studente care este abuzată de profesorul ei. Îndrăgita vedetă își amintește cât de speriată era, dar și de faptul că nu a putut spune nimănui prin ce trecea, din cauza societății de la acea vreme.

„Cred că ori­cine din generația mea care a călătorit cu autobuzul în peri­oada liceului, de exemplu, are ceva de spus despre acest su­biect. Eu nu o să uit senzația pe care o aveam când un băr­bat se lipea cu corpul lui de spatele meu, sub pretextul că e foarte aglomerat, iar eu nu știam cum să mă retrag, cum să îmi schimb poziția, ca nu cumva să îl fac tot pe el să se simtă prost. Tot mie îmi era rușine de gândurile și temerile pe care le aveam, căci nu fuse­sem învățată că am dreptul să mă întorc și să îi spun pe un ton calm: Stop! Vă rog fru­mos să vă retrageți doi pași! Și ar mai fi claxoanele, ridica­tul fustei, pus mâna în fugă pe sâni sau pe fund”, a declarat Dana Rogoz pentru revista Viva.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Povestea reală a "Frumoasei Adormite". Tânăra care a dormit timp de 32 de ani
Povestea reală a "Frumoasei Adormite". Tânăra care a dormit timp de 32 de ani
Cât de rebelă ai fost în adolescență?
Incepe quiz
Cât de rebelă ai fost în adolescență?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.