Este oficial: s-a anunțat premiera noului sezon din America Express! Află de când îți poți vedea concurenții preferați pe micile ecrane

Este oficial: s-a anunțat premiera noului sezon din America Express! Află de când îți poți vedea concurenții preferați pe micile ecrane

Ramona Jurubita

Așteptarea fanilor emisiunii America Express a luat sfârșit! Antena 1 a făcut marele anunț și se pare că 21 octombrie 2023 va fi ziua în care va debuta în forță noul sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de aventură din România.

Concursul va începe să fie difuzat într-o ediție maraton, de cinci zile consecutive, adică de sâmbătă până miercuri. Sâmbătă va începe la ora 20:00, moment în care publicul va face cunoștință cu echipele participante. Duminică show-ul se va difuza de la ora 21:0, iar de luni până miercuri, de la ora 20:30.

Potrivit site-ului a1.ro, în următoarea săptămână, programul va reveni la normal: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30. Noul sezon se va numi Drumul Sorelui și este primul care se va desfășura pe două emisfere. Interesant, nu?

Prima care a dat vestea cea mare urmăritorilor săi din mediul online a fost Sonia Simionov, jurnalista de la Antena 1. Aceasta a publicat un mesaj scurt, dar care a adus mare bucurie în sufletele celor care așteptau cu nerăbdare anunțul: „e oficial - marea premieră America Express - sâmbătă, 21 octombrie”. 

Postarea ei a fost făcută la doar câteva minute după anunțul de pe pagina cu bifă albastră „America Express Romania”. Producătorii au dezvăluit deja că aventura începe în Columbia, se continuă prin Mijlocul Pământului în Ecuador, iar linia de sosire va fi în Argentina. Concurenții au explorat deja această zonă a Americii de Sud, căci filmările s-au încheiat, iar fanii lor sunt nerăbdători să vadă peripețiile prin care au trecut.

Reacțiile fanilor la primirea veștii au fost pe măsură: „În sfârșit!”, „Abia aștept!”, „Aștept cu drag această emisiune.”, „Abia aștept să înceapă!” „Aștept cu nerăbdare noul sezon!”.

Amintim echipele participante:

  • creatoarea de conținut Alexia Eram și fratele ei, Aris,
  • comedianții George Tănase și Ionuț Rusu,
  • actorul Romică Țociu și fiul lui, Cătălin,
  • creatoarea de modă Iulia Albu și iubitul ei, Mike,
  • cântăreața Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu,
  • artiștii Cleopatra Stratan și Edward Sanda,
  • prezentatoarea Observatorului Matinal Iuliana Pepene și jurnalista de război Sonia Simionov,
  • creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu,
  • actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Care sunt preferații tăi?

Cât de bine arată Iulia Albu nemachiată, la primele ore ale dimineții! Nu se teme să renunțe la fondul de ten

Surse foto: Facebook

Surse articol: A1FacebookFacebook

Articolul urmator
Iasmina Hill, românca ce a cucerit America. Soțul ei milionar, mai mare cu 34 de ani, administrează Statuia Libertății
Iasmina Hill, românca ce a cucerit America. Soțul ei milionar, mai mare cu 34 de ani, administrează Statuia Libertății
Ce cuplu din filme sunteti?
Incepe quiz
Ce cuplu din filme sunteti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.