Gemene identice merg la întâlniri romantice cu același bărbat, vor să se căsătorească cu el și să aibă copii

Gemene identice merg la întâlniri romantice cu același bărbat, vor să se căsătorească cu el și să aibă copii

Alida Enache

Surorile pot împărți absolut orice, nu-i așa? Chiar dacă este vorba despre bărbatul alături de care vor să își trăiască tot restul vieții... Da, ți s-ar putea părea ciudat, dar gemenele Anna și Lucy DeCinque chiar au de gând să se căsătorească cu același bărbat pentru că, pur și simplu, nu ar putea trăi separate una de cealaltă.

Gemenii, în general, împărtășesc o conexiune profundă, dar de-a dreptul misterioasă. Uneori, aceștia dovedesc că au calități extraordinare, chiar telepatice, iar legătura lor diferă cu mult de cea pe care o au frații și surorile în general. Gemenele Anna și Lucy DeCinque din Perth, Australia nu fac decât să întărească această regulă.

Cele două surori, numite deseori "cele mai identice gemene din lume" se simt rău atunci când nu sunt una lângă cealaltă și, în plus de asta, au și aceleași gusturi în materie de... iubiți. Nu doar că s-au îndrăgostit de același bărbat, dar ambele vor să își trăiască tot restul vieții alături de el. În felul acesta, de fapt, și-ar putea trăi tot restul vieții împreună, una lângă cealaltă.

Anna și Lucy DeCinque (36 ani) sunt, de asemenea, vedetele emisiunii TLC, "Extreme Sisters". Pe lângă faptul că îl împart pe Ben, partenerul lor, obișnuiesc să meargă și la baie împreună. Pur și simplu, nu pot sta despărțite nici măcar două minute una de cealaltă.

Imagine cu Anna și Lucy DeCinque îmbrăcate la fel

"Când se duce la toaletă, vin cu ea; când face duș, merg cu ea", a declarat Anna într-un interviu:

"Spune ce vrei și o facem. Nu suntem niciodată despărțite. Nu cred că am funcționa una fără cealaltă. Avem anxietate de separare. Suntem legate una de cealaltă", au împărtășit, în trecut, surorile.

Uneori, ele se comportă ca și cum ar fi, de fapt, o singură persoană. Fiindcă au anxietate de separare, se simt extrem de rău atunci când cealaltă nu este în preajmă. În plus de asta, au obiceiul de a-și cântări mâncarea pentru a se asigura că mănâncă același lucru și, bineînțeles, în aceeași cantitate.

"Facem duș împreună, ne machiem împreună, mergem la culcare la aceeași oră, mâncăm împreună, ne este foame în același timp, nu facem nimic una fără alta. Ar putea fi obsesiv, dar așa vrem să ne trăim viața, trăim ca o singură persoană", au mai spus surorile în timpul emisiunii de la TLC.

Imagine cu gemenele DeCinque și mama lor
Gemenele DeCinque și mama lor

De menționat este și faptul că gemenele au o dorință de-a dreptul bizară. Mai exact, amândouă își doresc să fie mame pentru copiii celeilalte. Deloc ciudat, nu-i așa? Și chiar este posibil să facă asta?

Ei bine, Anna și Lucy au dezvăluit recent că s-au logodit cu același bărbat și că plănuiesc să aibă copii în același timp.

"Probabil că mă voi gândi că ceea ce este al meu este al tău, ceea ce este al tău este al meu, așa va fi", a explica Lucy ideea de a fi mama copilului surorii sale.

În timp ce multe persoane din mediul online apreciază decizia surorilor, mama acestora nu susține un astfel de concept. Ea consideră că este ciudat pentru un copil să aibă două mame. Totuși, partenerul celor două femei și viitorul tată al copiilor nu simte nevoia să intervină în niciun fel în această situație și este de acord cu tot ceea ce își doresc iubitele sale.

Ben le-a cerut pe surori în căsătorie anul trecut, dar încă nu le-a dus în fața altarului deoarece poligamia este interzisă în Australia. Cu toate acestea, cei trei nu vor renunța la ideea de a deveni cu toții o familie, la un moment da.

Imagine cu gemenele DeCinque și iubitul lor
Gemenele DeCinque și iubitul lor

"Ben înțelege legătura noastră și nu ne judecă. Așa a fost din prima zi. Nu a existat niciodată gelozie", au povestit surorile despre iubitul lor.

"Nu știm cum am putea avea iubiți separați. Oamenii pot să ne judece dacă vor, dar așa funcționează lucrurile pentru noi", au mai adăugat ele.

Citește și: Caz rar întâlnit în toată lumea! Cum arată băiatul din India care suferă de sindromul vârcolacului

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Brightside, ThethingsRealitytitbit

Articolul urmator
Ce destin tragic! Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, la distanță de numai câteva ore, în același pat de spital
Ce destin tragic! Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, la distanță de numai câteva ore, în același pat de spital
Ce fel de copii vei avea?
Incepe quiz
Ce fel de copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.