Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit

Redactor Divahair.ro

În urmă cu aproximativ 20 de ani, ea, aflată pe culmile succesului, a semnat un poster pentru un fan înfocat, un tânăr jucător de baseball. Cu 2 ani în urmă cei doi au devenit un cuplu. Iar weekend-ul acesta el a cerut-o pe ea de soție. Dacă nici povestea lor, chiar și așa rezumată, nu sună a poveste demnă de scenariu de film a la Hollywood, atunci nu știm care sună...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit, în sfârșit, sâmbăta aceasta, după o poveste de dragoste minunată de 2 ani de zile. Fanii și presa se referă deja la cei doi ca la o singură entitate, punându-le o poreclă comună - J-Rod, copiii pe care îi au din fostele relații se înțeleg perfect. Se respect, se iubesc, se susțin se completează. Și acum au decis că vor să facă asta pentru tot restul vieții.

Atât Alex Rodriguez cât și Jennifer Lopez au postat aceeași fotografie pe conturile lor de Instagram prin care au făcut marele anunț al viitoarei lor uniuni: cu mâinile lor unite, pe malul mării, la momentuil apusului, iar pe inelarului starului pop tronează un superb inel de logodnă cu un diamant uriaș.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez

Aceasta va fi cea de-a patra căsătorie pentru Jennifer Lopez (actrița și cântăreața a mai fost căsătorită în trecut cu) și cea de-a doua pentru Alex Rodriguez (divorțat din 2008 de Cynthia Scurtis, cea cu care are și doi copii).

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Alexandru Rafila dezminte zvonurile cu privire la alerta de holeră de la Marea Neagră. "Nu există niciun pericol"
Alexandru Rafila dezminte zvonurile cu privire la alerta de holeră de la Marea Neagră. "Nu există niciun pericol"
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.