O femeie află de la o străină că mama sa vitregă plănuia să-i dea copilul spre adopție fără acordul ei

O femeie află de la o străină că mama sa vitregă plănuia să-i dea copilul spre adopție fără acordul ei

Lorena Pintilie

O femeie a uimit internauții din întreaga lume cu povestea tulburătoare despre fiica sa, pe care a dezvăluit-o printr-o serie de filmulețe publicate pe profilul său de TikTok. Scenele de groază prin care a trecut i-au uimit pe utilizatorii rețelei de socializare de pe tot cuprinsul lumii, care au distribuit în masă postările acesteia. „E o poveste desprinsă din filme”: nu o spunem noi, ci e părerea cel mai des vehiculată pe Internet.

Află detaliile șocante în rândurile de mai jos!

O femeie din Statele Unite ale Americii, pe nume Deseree Rose, a uluit o țară întreagă, și nu numai, după ce a publicat pe rețelele de socializare povestea sa terifiantă. Despre ce este vorba? Îți vine sau nu să crezi, mama sa vitregă a încercat să îi dea copilul spre adopție înainte ca acesta să se fi născut. Video-ul tinerei mămici a devenit viral, iar internauții au cerut explicații suplimentare și detalii despre ceea ce a urmat.

A fost născută în închisoare, dar a ajuns studentă la Harvard! Prin ce greutăți a putut trece până la vârsta de 18 ani

A aflat de la o străină că mama sa vitregă voia să îi dea bebelușul nenăscut spre adopție

Potrivit lui Deseree, care era pe atunci însărcinată cu primul său copil, o fetiță, femeia se afla într-un supermarket din orașul în care locuia împreună cu iubitul său, când, de nicăieri, o străină s-a apropiat de ea plină de entuziasm, pretinzând că este bunica bebelușului pe care îl purta în pântece. Rămasă cu gura căscată, Deseree a fost absolut sigură că femeia care s-a prezentat drept Wendy o confunda, după ce s-a asigurat că nu are nicio legătură de sânge cu iubitul său, tatăl fetiței ce urma să se nască.

@deseree_rose #greenscreen before anyone asks, I was 9 months pregnant and 20 years old #foryou #fyp #narcissist #narcissisticparents #trauma #redflag #toxic ♬ original sound - deseree_rose

 

A, nu! Sunt mama lui Scott”, i-a răspuns femeia când a întrebat-o dacă are vreo legătură cu familia iubitului ei. „Scott și soțul său Jerry vor fi părinții copilului pe care îl aștepți. Știi?”, a continuat aceasta. Confuză, Deseree i-a spus lui Wendy că nu are nicio idee despre ce vorbește și că nici măcar nu îi cunoaște pe bărbații menționați. Străina a continuat să-i explice că Linda (coafeza sa și mama vitregă a lui Deseree) i-a destăinuit că fiica sa dorește să își dea copilul spre adopție imediat după naștere și că Scott este binevenit să îl ia sub tutelă. Șocată de cele auzite, tânăra a confruntat-o pe femeia care continua să spună că este bunica bebelușului, insistând că ea nu are nicio legătură cu „învoiala” cu soția tatălui său.

În videoclipul de pe TikTok, care a strâns peste 12 milioane de vizualizări, tânăra a declarat că nu a avut nicio intenție de a-și da copilul spre adopție, ba mai mult, a rămas mască atunci când străina s-a îndreptat spre ea în supermarket și i-a spus: „Aceasta (arătând spre burta ei) este nepoata mea!”. Femeia, care era însărcinată în nouă luni, i-a răspuns: „Cred că ați fost mințită; acest copil nu este 'disponibil pentru adopție' și nici nu a fost vreodată”. Apoi Deseree s-a dus să o înfrunte pe mama ei vitregă.

Confruntarea dintre Deseree și mama ei vitregă

Abordată direct de tânăra însărcinată, Linda, soția tatălui său, i-a răspuns foarte senin: „De ce faci așa de mult tam-tam, doar nu e mare scofală. Treci peste!”. Ulterior, protagonista noastră a mai publicat un filmuleț în care le-a explicat urmăritorilor săi reacția mamei vitrege,  după ce Deseree i-a transmis cât de șocată a fost de gestul său nechibzuit. „Nu aveam nicio idee despre nimic din toate astea, nu i-am spus niciodată că vreau să dau copilul spre adopție, de fapt, i-am spus că nu vreau să dau copilul spre adopție. Nu înțeleg de unde i-a venit această idee stupidă”, a dezvăluit tânăra în video.

Reacția Lindei a deranjat-o extrem de tare pe Deseree. „Nu mai băga în seamă. Treci peste, deja a trecut mult timp de atunci”, a precizat Linda. Cele două nu își mai vorbesc, tânăra mămică afirmând că nu vrea să se înconjoare de persoane care iau decizii atât de radicale în numele altora.

@deseree_rose Reply to @littlelalaland o ya know… just my step mom #narcissist #fyp #foryou ♬ original sound - deseree_rose

 

O femeie își găsește tatăl biologic într-un azil de bătrâni la 56 de ani după ce a fost dată spre adopție

Dar povestea nu se termină aici. Potrivit lui Deseree, la scurt timp după ce a născut, a ieșit în parc cu nou-născutul său, când, de nicăieri, a apărut din nou Wendy, străina care presupunea că este bunica bebelușului ei, și a strigat: „Doamne, e nepoțelul meu, e nepoțelul meu!”. Norocul tinerei a fost că alături de ea era și soacra sa, care a admonestat-o pe Wendy, atrăgându-i atenția că „Ea este adevărata bunică a bebelușului”. Acela a fost punctul în care a „scăpat” de povestea întortocheată a adopției secrete și a încetat orice fel de comunicare cu tatăl său și soția sa, Linda.

Deseree i-a inspirat și pe alții să își spună povestea

Povestea lui Deseree a inspirat alte zeci de internauți să își destăinuie propriile istorisiri. O femeie pe nume Ali Jones a mărturisit că sora ei a adus o familie pentru a-i adopta copilul în ziua în care a născut. Potrivit femeii, nu avea nicio idee că sora ei plănuise în secret să îi dea bebelușul și a fost nevoită chiar să cheme paza pentru a le scoate pe intruse din camera de spital. „Mi-a frânt inima când am văzut-o (pe femeia care voia să îi adopte copilul), dar nu aveam de gând să-mi dau copilul cuiva pe care nu îl cunoșteam. Sora mea nici nu vorbise cu mine despre asta. Doar nu eram nebună să îmi ofer copilul pe tavă conform preferințelor și voinței surorii mele!”, a scris aceasta în comentariile publicate la postarea lui Deseree. O altă femeie, Chelsea Hill, a afirmat, de asemenea, că bunicii ei au încercat să o forțeze să-și dea primul ei copil unei rude în ciuda voinței ei.

Acum, Deseree este căsătorită cu cel pe care îl consideră cel mai bun prieten și sufletul său pereche. Bărbatul nu este părintele copiilor săi, dar se declară un tată vitreg fericit să aibă asemenea minuni în viața lui. Femeia l-a întâlnit la șapte ani după ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, „un narcisist la fel de mare ca și părinții mei și mi-a luat aproape 10 ani să realizez asta”.  

Astfel de povești ne aduc aminte că, uneori, nu putem avea încredere nici în cele mai apropiate persoane sau membri ai familiei. Ce poți face? Urmează exemplul lui Deseree și ia distanță de acești oameni care nu știu să respecte limitele sănătoase și normale ale unei conviețuiri pașnice.

Surse foto: Facebook - Deseree Rose , Instagram - Deseree Rose (@deseree_rose)

Surse articol: Amo Mama

Articolul urmator
O mamă a murit de tristețe la un an după ce fiul ei a plecat la îngeri! A sperat până-n ultima clipă că băiatul ei se va întoarce acasă
O mamă a murit de tristețe la un an după ce fiul ei a plecat la îngeri! A sperat până-n ultima clipă că băiatul ei se va întoarce acasă
Ce limba straina ar trebui sa inveti?
Incepe quiz
Ce limba straina ar trebui sa inveti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.