O femeie își găsește tatăl biologic într-un azil de bătrâni la 56 de ani după ce a fost dată spre adopție

O femeie își găsește tatăl biologic într-un azil de bătrâni la 56 de ani după ce a fost dată spre adopție

Lorena Pintilie

O femeie dată spre adopție când era copil s-a reunit cu tatăl său biologic după 56 de ani de la despărțire. Mama sa biologică nu a vrut să îi spună cine este tatăl ei, dar femeia l-a căutat neobosită până l-a găsit.

Poveștile multor copii adoptați încep atunci când află despre originea lor și pornesc în căutarea răspunsurilor care le-ar putea arăta cine sunt ei cu adevărat, care e istoria lor, de unde provin și cine sunt rudele lor. Practic, după găsirea tuturor acestor răspunsuri, persoanele care au crescut alături de o familie adoptivă pot încheia procesul de căutare a propriului sens.

Descoperirea originilor sale

Așa începe și povestea unei femei din SUA pe nume Deanna Shrodes. Dată spre adopție la o vârstă extrem de fragedă, Deanna a aflat că a fost adoptată când avea în jur de 10 ani. Din dorința de a cunoaște mai multe despre identitatea sa, femeia a început să-și caute părinții biologici încă de la vârsta de 12 ani, cu ajutorul familiei adoptive. Într-un final, când avea 27 de ani, Deanna a găsit-o pe mama sa biologică.

Deși așteptase mai bine de 15 ani să o cunoască pe femeia care i-a dat naștere, se pare că Sally King, mama biologică a Deannei, nu a fost foarte dornică de a relua legătura cu fiica sa. Cu toate acestea, Deanna nu a putut renunța. A bătut la ușa lui Sally, complet neanunțată, iar mama biologică a fost nevoită să îi răspundă. Cele două au păstrat legătura timp de 20 de ani, timp în care Deanna a elucidat multe mistere, în afară de identitatea tatălui său.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deanna Doss Shrodes (@ddshrodes)

Povestea bărbatului care și-a așteptat 31 de ani soția în comă: "Nu a fost o povară pentru că o iubeam. Acum e liberă"

La 20 de ani de la reîntâlnire Sally s-a stins din cauza cancerului. Ea a murit în 2019, la scurt timp după ce a fost diagnosticată, ducând în mormânt identitatea tatălui Deannei. Sfâșiată de durere, dar cu multe întrebări de pus, protagonista noastră s-a hotărât să facă tot posibilul să-și regăsească tatăl biologic. Cu puținele informații pe care le adunase de la mama sa înainte să moară, femeia a pornit în căutarea părintelui pierdut. Știa doar două lucruri: că este grec și că locuia în Virginia, Statele Unite.

Împreună cu prietenii ei și cu câțiva voluntari, Deanna a creat un grup pe Facebook menit să adune informații despre părintele său. Ca să se asigure că nimic nu îi scapă, femeia s-a înscris inclusiv în registre ADN, în speranța că printre numeroasele dosare se va regăsi și o mostră a tatălui său.

Dumnezeu i-a șoptit numele tatălui ei

După mai bine de 10 ani de căutări, Deanne a fost cât pe ce să renunțe. Singura speranță de a-și găsi tatăl era pusă în Dumnezeu. „Țin minte că mă rugam într-o seară și mi s-a părut că de nicăieri se aude o voce care a repetat de mai multe ori un nume”, își amintește aceasta. „Dându-mi seama despre ce ar putea fi vorba, m-am dus repede la soțul meu și la cea mai bună prietenă a mea, Laura, și le-am spus, 'Ascultați, poate credeți că sunt nebună, dar mă rugam și cred că Dumnezeu mi-a răspuns'”, își mai amintește aceasta.

Rugăciunile ei au fost ascultate

La mai puțin de un an s-a întâmplat un adevărat miracol. Printre registrele ADN s-a găsit o compatibilitate. Deanna avea să afle la scurt timp că persoana al cărui ADN era compatibil cu al său este o verișoară din partea tatălui său. Când s-au întâlnit pentru prima dată, femeia a trăit șocul vieții când cea aflată în fața ei i-a spus: „Cred că ești fiica unchiului meu Gus”. Nu numai că găsise în sfârșit o rudă din partea tatălui său, dar numele pronunțat de aceasta era exact același auzit în timpul rugăciunilor sale. Gus Nicholas, un instructor de dansuri de societate în vârstă de 92 de ani care locuia în Virginia avea să afle în curând că avea o fiică ce îl căuta de mai bine de 30 de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deanna Doss Shrodes (@ddshrodes)

O femeie a ajuns internată la Psihiatrie și medicii nu-i mai dădeau șanse de recuperare. Cum i-a salvat viața un simplu ceas desenat

Zis și făcut, odată aflată identitatea tatălui său, Deanna a pus la punct un plan pentru a lua legătura cu acesta. Era ireal! A doua zi, bătrânul Gus avea să treacă prin cele mai mari emoții din viața sa. După o dimineață ca oricare alta, în cursul unei după-amiezi care nu părea cu nimic specială, bărbatul aflase că are o fiică, un ginere, nepoți și strănepoți. În ciuda temerilor Deannei, Gus era bucuros că și-a găsit copilul după atâția ani: „Nu mai sunt singur pe lume”, i-a spus el emoționat.

Deanna Shrodes: „Niciun sacrificiu nu e prea mare atunci când vrei să ai familia aproape

În aceeași săptămână în care a descoperit că tatăl său trăiește, Deanna a decis să-i facă o vizită. Sufletele celor doi au fost cuprinse de emoție când s-au regăsit. Din păcate, însă, reîntâlnirea le-a fost umbrită de un incident prin care trecuse Gus cu câteva ore înainte să-și vadă fiica. Bătrânul căzuse și se lovise la cap, fiind nevoit să se prezinte într-un scaun cu rotile. Fără să stea pe gânduri, observându-i starea de sănătate, Deanna a decis să-l ia în grija ei.

Prima îmbrățișare dintre cei doi a fost una sinceră, călduroasă și plină de dragoste, ceva la care niciunul dintre cei doi nu s-ar fi așteptat. La scurt timp după, femeia a decis să-i spună tatălui său că își dorește să îl aibă alături de ea și să își trăiască ultimii ani din viață împreună cu familia pe care nu o avuse niciodată (fiind burlac toată viața).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deanna Doss Shrodes (@ddshrodes)

Gus a acceptat, iar camera azilului din Virginia s-a „mutat” într-o cameră de oaspeți dintr-o casă aflată la sute de kilometri depărtare, în Florida, acolo unde locuia Deanna. Viața bărbatului s-a îmbunătățit considerabil. Avea toate condițiile necesare, dar mai ales, avea iubirea și sprijinul unei familii pe care n-o cunoscuse până la 92 de ani.

Tatăl meu a murit, dar îi simt prezența la fiecare pas. Simt că nu sunt singură

În tot timpul în care bătrânul a locuit în Florida, Deanna și-a dorit să afle tot ce se putea despre tatăl „descoperit” la 56 de ani de la nașterea ei. Cei doi au împărtășit amintiri și și-au demonstrat iubirea necondiționată până în decembrie 2022, când Gus s-a stins din viață.

După decesul tatălui său, Deanna a publicat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook: „El va fi întotdeauna cel mai mare miracol pe care l-am trăit vreodată”. Povestea celor doi este mărturia vie a iubirii necondiționate care nu cunoaște timp și spațiu și demonstrează că iertarea poate schimba viața unui om într-o clipită.

Surse foto: Instagram - Deanna Doss Shrodes (@ddshrodes)

Surse articol: Amo Mama

Articolul urmator
O femeie își caută cu disperare fiica pierdută în urmă cu 40 de ani: „Am apucat-o de mânuță și am rămas cu acea imagine întipărită în ochi”
O femeie își caută cu disperare fiica pierdută în urmă cu 40 de ani: „Am apucat-o de mânuță și am rămas cu acea imagine întipărită în ochi”
Ce tip de femeie esti?
Incepe quiz
Ce tip de femeie esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.