O femeie de 30 de ani și-a pierdut cunoștința din senin în aeroport și a murit fulgerător. A lăsat în urmă trei copii și o familie îndurerată

O femeie de 30 de ani și-a pierdut cunoștința din senin în aeroport și a murit fulgerător. A lăsat în urmă trei copii și o familie îndurerată

Ramona Jurubita

O femeie din Moreton, Wirral, Anglia, a intrat în moarte clinică după ce i s-a făcut rău într-un aeroport din Turcia. Se întorcea acasă din vacanță, dar nu a mai ajuns niciodată pe picioarele sale pe meleagurile natale.

Melissa Kinsella tocmai își încheiase vacanța în Turcia cu partenerul ei, cei trei copii ai lor și părinții bărbatului. Pe 15 mai 2023 s-a brăbușit brusc după ce a suferit o criză pe aeroportul din Antalya. Iubitul ei, Jay Smith, familia sa și cei trei copii ai lor – Chloe (9 ani), Beau (4 ani) și Romi (2 ani) - au rămas împietriți de durere.

Tânăra de 30 de ani, a fost transportată de urgență la spital, iar medicii le-au dat rudelor o veste tristă. Le-au spus că femeia prezenta inflamații pe creier și la nivelul inimii. Aceste probleme au făcut-o să intre rapid în comă, iar la spital a fost dusă direct pe secția de Terapie Intensivă.

Pentru că nu avea asigurare de călătorie, nu a putut fi transportată în țara ei, dar apropiații au găsit rapid o soluție. Au creat o campanie de strângere de fonduri și în numai 9 zile au reușit să obțină banii necesari pentru costurile medicale. Astfel, pe 24 mai 2023, a fost preluată de o ambulanță aeriană din Turcia și dusă în Anglia în siguranță. Potrivit site-ului Liverpool Echo, s-au strâns aproximativ 50 de mii de lire, sumă folosită pentru transport și pentru plata spitalizării din Turcia.

Fetițele Melissei Kinsella, jucându-se împreună în pătuț
Fetițele Melissei Kinsella

Din păcate, a doua zi, pe 25 mai, starea ei s-a agravat și a intrat în moarte clinică, aflându-se la un pas de moartea propriu-zisă.
Părinții Melissei Kinsella au făcut publică povestea pe rețelele sociale, acolo unde i-au ținut în permanență pe oameni la curent cu starea ei. Când au primit această veste tulburătoare, au spus că „inimile lor sunt frânte pentru totdeauna”, după ce testele medicale arată că fiica lor a intrat în moarte clinică.

Iată mesajul postat de Michelle Heathcote, mama tinerei:

„Inimile noastre sunt frânte pentru totdeauna după 12 zile de luptă, fiindcă analizele frumoasei noastre fiice arată că este moartă clinic. Nu avem cuvinte să exprimăm ce simțim, dar le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în orice fel să o aducem acasă.”

Totul a pornit de la acea criză, apărută brusc, înainte de îmbarcarea în avion. Potrivit surselor din anturajul său, femeia s-a simțit rău și cu o zi înainte, dar a presupus că a făcut insolație din cauza soarelui puternic.

Rebecca Dath, prietena ei cea mai bună, a spus că aceasta s-a plâns pe rețelele sociale cu o zi înainte de a i se face rău. Credea că ar putea suferi de insolație și nu a dat mare importanță stărilor de rău.

„Vomita, se simțea rău și asta se întâmpla cu o zi înainte. Când a ajuns la aeroport, a făcut o criză și s-a prăbușit. De atunci, a fost la terapie intensivă, ținută în viață de aparate, în Turcia. Medicii nu știu care este cauza, dar se pare că are inflamații la creier și la inimă. Mama și tatăl lui Missy erau și ei în vacanță în Turcia, într-o altă zonă, cu mătușa, unchii și verii lui Missy. Jay a sunat-o pe mătușa ei, spunându-i că inima i s-a oprit în timpul în care erau și copiii acolo.”, a explicat Rebecca Dath înainte ca starea prietenei sale să se înrăutățească.

În cele din urmă, organele tinerei de 30 de ani au fost donate, pentru că ea nu a mai primit nicio șansă la viață.

„Nu pot să cred că frumoasa noastră fetiță este donatoare și se duce la o operație pentru a-și dona organele. Ea a ales tot ce dorea să doneze. Ne este atât de greu să înțelegem asta, dar cât de frumoasă a fost inima ei să facă asta...”, a anunțat mama Melissei.

Foarte mulți oameni și-au arătat solidaritatea față de această familie și i-au încurajat pe toți, pentru a trece mai ușor peste această pierdere.

„Nu-mi vine să cred că nu-ți voi mai auzi niciodată vocea (în afară de notițele vocale pe care le voi prețui pentru totdeauna), că nu voi mai primi niciodată unul dintre acele telefoane pentru care m-am rugat în ultimele 12 zile. Sunt absolut sfâșiată, pentru familia ta, fetele tale, prietenii tăi. Îmi va lipsi râsul ăla colorat, poveștile cu prea multe detalii, supărarea absolută la orice mic inconvenient și cea mai bună prietenă care mă încuraja mereu. Tu erai acolo să mă susții. Nu voi mai avea niciodată un prietenă atât de bună ca tine, pentru că ai fost una la un milion. Te iubesc 💔”, a scris Rebecca Dath, cea mai bună prietenă a Melissei.

Verișoara Melissei, Shelley Grattan, a scris și ea un mesaj pe Facebook: „O să-mi fie dor de tine, să strălucești în seara asta și mereu. Până ne întâlnim în rai, prințesă Missy.”

Iată ce alte mesaje au postat prietenii din mediul online după moartea ei:

„Odinește-te în pace, Melissa Bridget Kinsella! Sunt atât de recunoscătoare că te-am cunoscut, îți mulțumesc că m-ai susținut mereu și că ai avut mereu cele mai bune sfaturi. O să-mi fie dor să-mi aranjezi părul, o să-mi lipsească râsetele nebune și să aud toate poveștile despre cei trei copilași frumoși ai tăi. Sunt atât de norocoși că te-au avut ca mamă. Viața este atât de crudă și ai fost luată mult prea devreme. Inima mea este alături de toată familia și prietenii tăi, ne vei lipsi atât de mult!”

„Acest caz face ca problemele mele stupide să se evapore. Ce faci când te trezești și crezi că nu există ceva mai rău decât ce trăiești tu și citești așa ceva? Îmi pare atât de rău... Îmi pare rău pentru partenerul ei, copilașii ei, mama și tatăl ei. E ceva sfâșietor, ceva ce nu poți remedia.”

„Știu că într-adevăr nu înseamnă nimic, dar din tot sufletul, trimit dragoste și putere.”

„Doamne, este atât de trist. De ce este viața atât de crudă? Bieții copii, biata familie și bieții prietenii. E pur și simplu sfâșietor.”

Durerea celor din familie nu va fi niciodată alinată, însă o mulțume de oameni încearcă să le ofere un gând bun în această perioadă critică. Mama tinerei decedate este recunoscătoare pentru toate mesajele primite și le-a mulțumit tuturor pentru suportul moral oferit.

O fetiță de 12 ani ar fi fost vândută de mama ei! Reacția dură a Gabrielei Firea: "Este șocant gestul făcut de o familie de români stabilită în Spania"

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: NewsletterLiverpoolechoDailyrecord

Articolul urmator
O femeie de 35 de ani a murit fulgerător după ce a băut 4 sticle de apă în 20 de minute
O femeie de 35 de ani a murit fulgerător după ce a băut 4 sticle de apă în 20 de minute
Ce fel de de familie vei forma?
Incepe quiz
Ce fel de de familie vei forma?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.