Orice stare de rău este o urgență? Cum putem lua legătura rapid cu un medic specialist?

Orice stare de rău este o urgență? Cum putem lua legătura rapid cu un medic specialist?

Andreea Constantin

Cum putem evita timpul de așteptare din UPU atunci când avem nevoie de un sfat medical rapid, atunci când copilul ne face febră mare în toiul nopții și nu avem  cadre medicale in familie sau in cercul restrans de prieteni. Ce facem atunci cand ne-am ars cu apa fierbinte, ne-am taiat in bucatarie, ne-am scrantit glezna si e sambata seara? Ce facem daca am avut un accident cu bicicleta, daca avem o indigestie in vacanta la munte sau la mare? Mergem la camera de gardă a celui mai apropiat spital, nu-i asa? Si aici asteptam adesea cu orele, chiar si o noapte intreaga pana ne baga cineva in seama.

Pentru ca statisticile ultimilor ani arata ca peste 60% dintre prezentarile la UPU nu au fost urgențe medicale, o ampla campanie platita din bani publici ne indeamna “sa nu sunam la 112 decat daca avem cu adevarat o urgenta medicala”. Pai cum sa ne dam noi seama daca n-avem expertiza necesara? Totuși peste 99,99% din populatia Romaniei nu e capabila să evalueze corect nivelul de urgenta medicala a starii de boala prin care trece. Pentru simplul fapt ca nu sunt medici.

Ce soluții avem? 

A aparut eTELEDOC cel mai performant sistem de Telemedicină de Urgență din Romania, prin care poate fi accesat instant, oricând, de oriunde, intr-un apel video, un medic urgentist de gardă. În cazul unei urgențe medicale, medicii eTELEDOC intervin oferind ajutor pe loc. Mai mult, dacă este nevoie, acestia pot apela serviciul de urgență 112 pentru a solicita o salvare la tine acasă, informand corect si prompt personalul de pe ambulanta despre patologia ta, iar tie, oferindu-ti suport până la sosirea echipajului mobil.

Cum functioneaza platforma eTELEDOC

Pentru a beneficia de serviciile eTELEDOC trebuie să-ți creezi un cont pe platformă, să alegi abonamentul care ți se potrivește și să-l achiziționezi on-line. Costul unui abonament pornește de la 5 lei pe lună de persoană.

Adauga apoi pe platforma și membrii familiei tale ca beneficiari secundari. In acest fel toata familia ta este protejata. În funcție de pachetul ales, poți împărți beneficiile și costul abonamentului cu până la 10 persoane. 

aplicatie eteledoc

Cum poți intra în legătură cu medicii de gardă

Odată ce ești abonat pe platformă, pentru a intra în legătură cu medicii de gardă trebuie doar să apeși butonul “URGENȚĂ” de pe mobil, tabletă sau calculator și intri direct in apel video cu un medic care îți va acorda ajutorul necesar.

Dacă nu deții un smartphone poți intra în legătură cu medicii de gardă apeland linia telefonica eTELEDOC la numarul 0371 111 333, numar accesibil de pe orice telefon. Mai multe detalii despre abonamente găsiți aici

eTELEDOC oferă suport, susținere și ghidează prin informare, fiind un adevarat “înger păzitor” pentru intreaga familie. 

Articolul urmator
O fetiță de 2 ani din Suceava a fost salvată de la moarte într-un supermarket. S-a înecat cu mâncare și un medic aflat la cumpărături a intervenit la timp
O fetiță de 2 ani din Suceava a fost salvată de la moarte într-un supermarket. S-a înecat cu mâncare și un medic aflat la cumpărături a intervenit la timp
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.