Serena Williams este din nou însărcinată! A făcut marele anunț pe covorul roșu de la Met Gala

Serena Williams este din nou însărcinată! A făcut marele anunț pe covorul roșu de la Met Gala

Lorena Pintilie

Cunoscuta jucătoare de tenis Serena Williams a anunțat că va deveni mămică pentru a doua oară! Celebra sportivă, în vârstă de 41 de ani, și-a lăsat superba burtică la vedere în cadrul ceremoniei Met Gala 2023 care a avut loc luni, 1 mai 2023. Ea, împreună cu soțul său, Alexis Ohanian au făcut marele anunț în plină desfășurare a galei, fiind mai apoi felicitați de multe alte vedete prezente la eveniment.  

Superstarul tenisului Serena Williams a dezvăluit că este însărcinată cu cel de-al doilea copil la Met Gala, luni 1 mai 2023. Sportiva a dezvăluit într-un interviu scurt oferit jurnaliștilor aflați la intrarea evenimentului că sunt „trei”, atunci când a pășit alături de soțul ei pe covorul roșu.

Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi trei la Met Gala”, a declarat Serena Williams. Apoi a declarat pe covorul roșu: „Mă simt bine acum. Pot să respir. Nu mai trebuie să mă ascund”.

Frumoasa mămică și-a făcut apariția la strângerea de fonduri organizată la Muzeul Metropolitan de Artă din New York într-o rochie Gucci, alb-negru, asortată cu bijuterii Tiffany, aducându-i un omagiu regretatului creator de modă Karl Lagerfeld, care a încetat din viață în anul 2019.

Serena Williams si sotul

Serena Williams a devenit pentru prima dată mămică în anul 2017, când fetița ei a venit pe lume la o clinică privată din West Palm Beach. Acolo a rezervat un etaj întreg pentru a se asigura că are parte de toată intimitatea necesară. A adus-o atunci pe lume pe Alexis Olympia Ohanian Jr., care i-a bucurat viața din acel moment.

Neymar va deveni tată pentru a doua oară la 31 de ani!

După revenirea de la naștere, sportiva a ajuns în finale consecutive la Wimbledon și la US Open, dar a pierdut toate cele patru meciuri, cea mai recentă înfrângere fiind cea din finala US Open 2019 în fața Biancăi Andreescu. Williams a jucat la US Open de anul trecut, unde a eliminat-o pe Anett Kontaveit, a doua favorită, înainte de a cădea în fața Ajla Tomljanovic.

Serena Williams si familia

Deși nu și-a anunțat niciodată oficial retragerea din tenis, jucătoarea de 41 de ani a declarat pentru Vogue cu câteva săptămâni înainte de ultimul eveniment de Slam din 2022 că „își va îndrepta viața de acum încolo departe de tenis”. „Nu mi-a plăcut niciodată cuvântul pensionare. Nu mi se pare un cuvânt modern. M-am gândit la asta ca la o tranziție, dar vreau să fiu sensibilă la modul în care folosesc acest cuvânt. Este ceva foarte specific și important pentru o comunitate de oameni. Poate cel mai bun cuvânt pentru a descrie că ceea ce fac este evoluție. Sunt aici să vă spun că evoluez departe de tenis, spre alte lucruri care sunt importante pentru mine. Acum câțiva ani am înființat în liniște Serena Ventures, o firmă de capital de risc. La scurt timp după aceea, mi-am întemeiat o familie. Vreau să măresc acea familie”, a declarat Serena într-o scrisoare deschisă spre revista Vogue.

Lindsay Lohan este însărcinată! Vezi cum a dat vestea cea mare

În 2003 și 2015, Serena Williams a deținut toate cele patru titluri de Slam în același timp, performanța fiind cunoscută sub numele de „Serena Slam”. Cele 23 de titluri de Grand Slam la simplu ale americancei sunt cele mai multe din era Open, cu unul mai mult decât Steffi Graf, altă candidată la titlul de „GOAT” (Greatest Of All Time - Cea mai bună din toate timpurile), și cu unul în urma lui Margaret Court, care a câștigat 13 titluri de Slam pe vremea când erau permise doar jucătoare amatoare.

Serena Wiiliams pe teren

Sora mai mare a lui Williams, Venus, care are în palmares șapte titluri de Slam la simplu, continuă să joace în circuitul WTA. Cele două surori au câștigat împreună 14 titluri de dublu de Slam, precum și trei medalii olimpice, Serena obținând aurul la simplu la Londra 2012.

Surse foto: Getty Image, Facebook - Serena Williams

Surse articol: Olympics, Ego 

Articolul urmator
Nu au fost lăsați să se căsătorească în adolescență, dar și-au unit destinele și au spus marele „DA” 60 de ani mai târziu
Nu au fost lăsați să se căsătorească în adolescență, dar și-au unit destinele și au spus marele „DA” 60 de ani mai târziu
Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?
Incepe quiz
Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.