Bianca si Victor Slav vor divorta! Vezi primele declaratii si reactiile fanilor

Bianca si Victor Slav vor divorta! Vezi primele declaratii si reactiile fanilor

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Dupa o ceremonie ca in povesti, iata ca nunta care a fost declarata evenimentul anului 2013, s-a transformat intr-un adevarat dezastru. Dragostea imensa pe care aparent si-o purtau Bianca Dragusanu si Victor Slav, s-a sfarsit intr-un mod destul de dramatic, culminand in cele din urma cu un divort despre care vom auzi mult timp de acum inainte.  

La scurt timp dupa ce Victor a recunoscut intr-un interviu ca mariajul sau cu Bianca nu mai are niciun viitor, au aparut deja primele presupuneri legate de motivele divortului anului 2014, care ar fi legate de infidelitatea roscatei. Se pare ca imediat dupa Revelion, Bianca ar fi plecat singura in Paris unde s-ar fi vazut cu fotbalistul Adrian Cristea. La intoarcerea in tara, cei doi au fost surprinsi de reporteri, chiar daca au luat zborui diferite, cu o diferenta de cateva ore.

Atat Victor cat si Bianca au postat pe conturile lor de Facebook, doua imagini cu cate un citat care exprima perfect starile prin care trec in aceste momente. Victor Slav, care de obicei este destul de discret cu viata lui personala, a decis sa posteze pe respectiva retea de socializare un mesaj, care in mod sigur face trimitere la relatia lui cu Bianca.

Cum era de asteptat, fanii s-au grabit sa lase comentarii, exprimandu-si parerea despre acest divort. Majoritatea il felicita pe Victor pentru faptul ca a ales sa puna punct acestui mariaj considerat de la bun inceput o mascarada. Fanii lui Slav o invinuiesc pe Bianca pentru tot ce s-a intamplat:

"Multi vorbesc de sentimente care de fapt nu exista cred din partea ei! Cum poti sa pleci de acasa 4 zile fara sa ii spui sotului unde esti si ce faci! [...] Bravo tie pentru decizia luata!";
"Biancai n-ar trebui sa i se ofere inca o sansa. Nu este usor, insa mai bine o suferinta de scurta durata decât o viata de suferinta";
"Ma bucur ca ai revenit cu picioarele pe pamant. Esti un baiat prea bun si finut sa te joace Bianca pe degete. Felicitari pentru decizia luata!";
"Din pacate tu ai uitat cine esti si te-ai lasat transformat de cineva care nu are strop de valoare, ai uitat ca esti un om minunat si ca esti iubit de oameni, oameni de valoare cu suflete curate. Pune punct, ridica-te si ia-o de la capat".

Multi au preferat sa arunce cu pietre in roscata, care la randul ei a postat pe Facebook un mesaj cel putin ciudat: Un prieten plange atunci cand pleci, nu pleaca atunci cand plangi.

Sa fi ajuns aceasta sa il vada pe Victor Slav doar ca pe un simplu prieten? Este posibil ca Bianca sa fi ales sa tradeze aceasta "prietenie" ce o lega de sotul ei, pentru atractia fizica pe care o are cu Adrian Cristea.  "Nu poti sa pleci la Paris fara sa-ti anunti sotul si pe urma sa mai spui ca te-ai lasat influentata de avansurile lui Cristea. Ori esti intreaga la cap si fii responsabila de ceea ce ai facut, asa ca o femeie casatorita ce esti, ori nu mai te injosi si gata";
"Victor nu merita sa fie inselat este prea bun pentru tine, ne esti o femeie demna de admirat" , au comentat cateva persoane pe contul Biancai de facebook.

Foarte multi o acuza de faptul ca este imatura, si ca din acest motiv, merita tot ce i se intampla acum: "Ti-ai facut-o cu mana ta! ai totusi o varsta care cere discernaman! Motivele tale gen "Traiesc cum vreau eu, nu e treaba voastra, fac ce doresc..." sunt puerile, infantile, asa ceva se regaseste in dialogurile pe care le porti cu un adolescent, nicidecum cu o femeie matura!".

Binteinteles, sunt si persoane care sunt de parere ca mariajul dintre cei doi inca mai poate fi salvat: "Nu-i lasa pe cei care se cred sfinti sa-ti dea lectii de viata. Toti gresim, iar cei care pretind ca nu gresesc nu au niciun drept sa dea cu piciorul. Lupta pentru casnicia ta pentru ca in primul an e foarte greu sa o faci sa mearga".

Insa casnicia dintre Bianca si Victor Slav nu mai are sanse sa fie salvata. In declaratia data de Victor in cursul zilei de ieri, vedeta a parut mai hotarata ca niciodata sa puna capat acestei relatii: "Sunt un om care imi doresc o familie unita, linistita, eu asa am vazut la mine acasa, imi doresc copii. Se pare ca nu putem noi doi, nu este un capat de tara. Nu suntem primii. Vorbesc despre viitoarea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat sau unde a plecat. Atat timp cat sotul tau nu stie de tine patru zile, pentru mine este suficient. O sa divortez. Hotarat!", a marturisit prezentatorul tv pentru emisiunea "La Maruta".

Tu ce parere ai despre divortul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav? Este roscata vinovata pentru destramarea acestei casnicii? 

Articolul urmator
Claudia Pătrășcanu, declarații sincere despre căsnicia cu Gabi Bădălau. „Așa a vrut Dumnezeu! Eu cred că așa ne-a fost dat"
Claudia Pătrășcanu, declarații sincere despre căsnicia cu Gabi Bădălau. „Așa a vrut Dumnezeu! Eu cred că așa ne-a fost dat"
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.