10 lucruri pe care numai fetele înalte le înţeleg

10 lucruri pe care numai fetele înalte le înţeleg

Redactor Andreea Baluteanu

Într-o lume în care orice fată înaltă este imediat văzută ca o potenţială prietenă la cataramă a lui Kendall Jenner şi Gigi Hadid, ne este greu să ne imaginăm că aceste femei norocoase ar putea duce o viaţă altfel decât perfectă.

Însă, aşa cum şi mignonele au problemele lor, fetele înalte trebuie să dea piept cu o serie de inconveniente! Descoperă mai jos 10 lucruri pe care numai fetele înalte le înţeleg!

Numai fetele înalte înţeleg...


  1. ... cât de enervant este ca cineva să te întrebe ce înălţime ai! Dacă ar trăi într-o lume în care în loc de „bună” şi „ce faci” salutul ar fi în mod normal reprezentat de întrebarea „ce înălţime ai”, fetele înalte nu ar avea nicio problemă să îşi comunice „centimetrii” chiar şi necunoscuţilor de pe stradă. Dar, în condiţiile în care sunt singurele persoane consultate obsesiv cu privire la acest aspect, mai e de mirare că la un moment dat răbufnesc?

  2. ... că fotografiile revendică un efort de strategie consistent. Chiar şi în cazul în care au noroc de un fotograf priceput, care nu le supune unui tratament cu iz de Game of Thrones, „tăindu-le capul” din imagine, fetele înalte tot sunt nevoite să se retragă în spatele grupului, aproape instinctiv, şi chiar să se aplece sau să facă adevărate exerciţii de echilibristică pentru a „încăpea” în fotografie.

  3. ... că întrebarea „cum e vremea acolo sus” nu are niciun pic de haz! Nu suntem în „Familia Addams” şi nicio fată înaltă nu se plimbă printre nori de furtună, aşa că, oricât de incredibil ar suna, vremea e la fel de frumoasă la nivelul ei precum este la al unei delicate mignone!

  4. ... că poate fi iritant să ţi se ceară să transporţi mereu obiecte de şi pe piesele de mobilier înalte. Dacă sunt rugate cu politeţe, fetele înalte nu au nimic împotrivă să îşi ajute semenii mai puţin „dotaţi din punct de vedere fizic”, dar se simt în mod explicabil enervate atunci când li se cere acest mic efort cu aerul că este vorba de o datorie pe care le-a impus-o chiar Mama Natură!

  5. ... că arhitecţii şi designerii nu se numără printre fanii lor! Orice fată înaltă va înţelege chinul de a se spăla pe mâini sau de a se privi în oglinzile băilor, dar şi jena de a depăşi în înălţime unele uşi joase cu care sunt prevăzute toaletele publice. La fel de dificil le este să îşi „înghesuie” picioarele lungi sub birouri sau să se simtă confortabil în scaunele de avion. Ce să mai spunem de duşurile pe care le întrec în înălţime sau de căzile mici în care le este imposibil să se relaxeze, ultima dovadă de cruzime a sorţii?

  6. ... cât de frustrant e atunci când eşti întrebată ce sport ai practicat în copilărie. Dincolo de faptul că această întrebare sugerează subtil că statura lor nu poate fi naturală, ci doar rezultatul unor eforturi susţinute, fetele înalte simt de multe ori că îi dezamăgesc pe interlocutorii lor atunci când le răspund cu „niciunul” la întrebarea de mai sus. Tristeţea este, de cele mai multe ori, înlocuită de furie atunci când aceşti curioşi parteneri de discuţie clatină din cap a necaz şi exclamă în mod nefericit: „Ce păcat de înălţimea ta!”.

  7. ... acuzaţiile mute din ochii oamenilor atunci când poartă tocuri! De multe ori, fetele înalte se simt puse la zid pentru că au „îndrăznit” să îşi „sporească” numărul de centimetri şi au încălţat o pereche de stilettos. „Adoră” în aceeaşi măsură şi momentele când li se cere să poarte balerini pentru a fi la acelaşi nivel cu prietenele, cu bărbaţii din viaţa lor, cu mirele sau cu cavalerul de onoare la o nuntă.

  8. ... că designerii le iubesc, dar nu şi marii retaileri din fashion. Da, show-urile haute couture sunt pline de supermodele superbe cu look androgin, dar hainele pe care le găseşti în comerţ sunt adesea „adaptate” măsurilor comune. Aşa că o fată înaltă este familiarizată cu truda de a găsi o fustă care să nu îi fie mini şi o pereche de pantaloni care să nu pară intraţi la apă. Nu mai vorbim despre pantofi, care rareori li se potrivesc!

  9. ... că ai cea mai bună privelişte la concerte, dar te simţi permanent „împunsă” de privirile acuzatoare ale persoanelor din spatele tău. Da, o fată înaltă are toate şansele să se bucure de fiecare concert al acestei veri şi să îi vadă în toată splendoarea lor pe Adam Levine şi pe Rihanna, fiind în acelaşi timp măcinate de vinovăţia că vor ruina definitiv experienţa spectacolului pentru fetele scunde!

  10. ... dificultatea de a purta o conversaţie normală cu o persoană de înălţime mică, într-un loc zgomotos! Da, poate că fetele scunde sunt obligate să vorbească mai tare decât în mod normal, dar fetele înalte trebuie să se aplece, să îşi îndoaie genunchii, să îşi facă loc pentru a fi auzite! Şi cine le mulţumeşte aşa cum trebuie mai târziu? În niciun caz delicatele lor interlocutoare!

Tu ai avut vreodată de înfruntat aceste probleme din cauza centimetrilor în plus? Te regăseşti în situaţia fetelor înalte?

Dacă ţi-a plăcut articolul nostru, vei regăsi aici şi lucrurile pe care numai fetele cu păr creţ le înţeleg!

Surse foto: pretty52.com, j-14.com, wetpaint.com, playbuzz.com

Articolul urmator
7 metode simple prin care poți economisi bani în fiecare zi
7 metode simple prin care poți economisi bani în fiecare zi
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?
Incepe quiz
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.