Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

10 lucruri pe care să le faci ca să te asiguri că bărbatul tău nu te va înșela niciodată

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Faptul că un bărbat te înșeală nu înseamnă, în mod obligatoriu, că nu te mai iubește. Mulți bărbați sunt infideli pentru că își doresc mai multă varietate în viața lor sexuală sau pentru că se plictisesc și vor să guste senzații tari.

Ori o fac pentru a-și confirma masculinitatea, pentru a se simți liberi sau pentru că vor pe cineva care să-i plaseze în centrul universului, cum poate că tu nu o mai faci de ceva vreme. 

Oricare ar fi motivul, dacă vrei să păstrezi un bărbat lângă tine și să reduci riscul de a te înșela, este necesar să-l faci să se simtă adorat, respectat și să-i lași sentimentul că este eroul tău.

Iată care sunt cele 10 lucruri pe care trebuie să le faci, pentru ca partenerul să nu-ți fie infidel niciodată. 

Preia inițiativa în dormitor

Preia inițiativa în dormitor

Bărbații asociază sexul cu ideea de a fi doriți. Ajută-l pe iubitul tău să se simtă dorit, arătându-ți iubirea într-un mod cât mai fizic și fiind tu cea care inițiază partidele de sex. 

Nu-l exagera cu controlul

Nu exagera cu controlul

Dacă vei încerca mereu să-ți controlezi partenerul în mod exagerat, la un moment dat s-ar putea să riposteze și să caute o altă relație. Acesta este un obicei distructiv în legăturile de iubire, care poate duce la sfârșitul unei relații. Comportamentele de tip șantaj emoțional, critici, manipulare, învinuiri, pedepse și amenințări nu pot duce în final la nimic bun.

Fii deschisă să experimentezi

Fii deschisă să experimentezi

Poate că te temi să propui experimente în dormitor sau nu vrei să ieși din zona ta de confort. Dar bărbaților le place să exploreze latura sexuală, să încerce lucruri noi. Dacă tu nu le satisfaci această dorință, o va face altcineva. Nu este cazul să faci lucruri care chiar îți repugnă, dar poți fi ceva mai liberă și mai expansivă atunci când faceți dragoste și poți iniția mici experimente care să-i trezească pasiunea. 

Încearcă să-l surprinzi mereu

Încearcă să-l surprinzi mereu

Uneori, în relații, o femeie poate deveni mult prea conformistă, încercând să se transforme în ceea ce așteaptă partenerul de la ea. Dar acest lucru s-ar putea să-l plictisească, în cele din urmă, și să caute în altă parte spontaneitatea și schimbarea de care are nevoie. Așa că nu înceta să-l surprinzi și folosește-ți creativitatea, ca să aibă mereu sentimentul că mai este ceva de descoperit la tine. 

Surse foto: Pixabay, IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta