10 personaje de film cu care orice femeie s-ar căsători

10 personaje de film cu care orice femeie s-ar căsători

Redactor Andreea Baluteanu

Trebuie să recunoaştem că, de câte ori ne simţim dezamăgite de bărbaţii din jurul nostru sau ieşim cu inima zdrobită dintr-o relaţie, ne întrebăm disperate: de ce nu avem şi noi norocul de a întâlni un mascul adevărat, puternic şi inteligent, dar sensibil şi modest, simbol al tuturor calităţilor din lume, precum eroul nostru preferat?

Deoarece măritişul cu un personaj de film este posibil, cel puţin în tărâmul fanteziei, îţi oferim o listă a celor mai doriţi 10 masculi! Ne lăsăm imaginaţia să zburde, aşa că nici măcar nu mai contează dacă sunt sau nu căsătoriţi!

10 personaje de film cărora orice femeie le-ar spune „da”

  1. Mr. Darcy (Mândrie şi prejudecată)
 

A photo posted by @alb3cy on

Popularul erou din „Mândrie şi prejudecată”, opera lui Jane Austen, are tot ce îşi poate dori o femeie: e aristocrat, manierat, plin de vino-ncoace, cu o doză periculoasă de aroganţă, care sporeşte şi mai tare pasiunea, şi îndrăgostit la nebunie de Elizabeth... pardon, de oricare dintre noi! În plus, a fost transformat şi în personaj de film, fiind interpretat de actori precum Colin Firth (fără cămaşă) şi Matthew Macfadyen, în ecranizarea din 2005 cu Keira Knightley!

  1. Romeo (Romeo şi Julieta)

Ce femeie nu şi-ar dori să se mărite cu cel mai romantic erou al literaturii şi personaj de film? Vrem să fim iubite ca Julieta, chiar dacă nu mai avem 14 ani, năzuim să ni se facă declaraţii pasionale pe când ne relaxăm în balcon şi ne-am dori să avem certitudinea că bărbatul nostru mai degrabă ar muri decât să trăiască fără noi!

  1. Rhett Butler (Pe aripile vântului)

Rhett e bogat, întreprinzător, incredibil de sexy, pasional şi arogant! Ce femeie nu se simte atrasă de un băiat rău? Încercăm să uităm de lookul său rebel (acea mustaţă!) şi ne amintim de două momente care ne-au făcut să ne dorim să îl luăm de soţ: noaptea de pasiune cu care a cucerit-o pe Scarlett şi scena zbuciumată în care şi-a pierdut singura fiică!

  1. James Bond (James Bond)

Nu ne-ar părea rău nici dacă i-am lua locul frumoasei Rachel Weisz şi am deveni soţia lui Daniel Craig, dar James Bond este personajul de film pe care l-am aştepta bucuroase în faţa altarului. E atrăgător, are o mulţime de gadgeturi care ne lasă cu gura căscată şi ne-ar proteja de orice răufăcător: singura problemă ar fi să îl domesticim, dar tocmai acest aspect ne face să îl dorim şi mai tare. Mai este necesar să adăugăm că e irezistibil în costum şi că toate femeile care i-au căzut pradă s-au declarat complet satisfăcute?

  1. Contele Dracula (Dracula)

Tot din categoria „bad boys”, contele Dracula ne alintă latura rebelă şi ne face să visăm să fim... muşcate cu pasiune. Suntem sigure că nu sângele nostru l-ar atrage, ci o poveste de dragoste mitică, în care am ocupa locul eroinei medievale care i-a fost răpită pe vecie şi redată după câteva secole de singurătate. Şi da, ne-am maturizat, aşa că nici nu vrem să auzim de Edward Cullen!

  1. Legolas (Stăpânul Inelelor)

Legolas este elful care îşi pune viaţa la bătaie pentru soarta Pământului de Mijloc, care omoară orci înspăimântători fără a-şi compromite nicio secundă frumuseţea de păr blond şi care arată hot în orice ipostază, oricât ar fi de sângeroasă! Dacă îţi amintim că acest personaj de film a fost interpretat de Orlando Bloom, aflat la apogeul frumuseţii, suntem sigure că deja ţi-ai imaginat cum va arăta rochia de mireasă.

  1. Superman/Captain America/Thor/Iron Man

Alege-ţi favoritul! Supereroii sunt cele mai dorite personaje de film actuale şi lasă în urmă sute de mii de femei suspinând amorezate, gata să le răspundă oricând cu „da” la cea mai importantă întrebare. Fie că te dai în vânt după zâmbetul lui Superman, după nobleţea lui Captain America, că eşti sedusă de ironia spumoasă a lui Iron Man sau de fizicul de zeu al lui Thor, îţi vei găsi (cel puţin) un favorit în această pleiadă... stelară.

 

A photo posted by @bswphotoshop on

  1. Făt-Frumos

Da, suntem femei puternice, independente, deştepte, irezistibile, dar ne-am imaginat măcar o dată partenere ale unui Făt-Frumos! Erou de basm şi personaj de film, Prince Charming întruchipează toate fanteziile noastre şi ne-ar smulge fără probleme „da”-ul de pe buze!

  1. Mr. Rochester (Jane Eyre)

Romantica poveste de dragoste din „Jane Eyre” ne aprinde imaginaţia şi ne face să ne dorim să fim şi noi iubite de un suflet chinuit, chiar dacă îşi ţine prizonieră soţia nebună în întunecimile castelului. Şi pentru că fiecare dintre noi are abilităţi de vindecătoare de inimi frânte, suntem sigure că nu vom avea nicio problemă în a ne asigura loialitatea acestui personaj de film/carte!

  1. Jon Snow (Urzeala Tronurilor)

Cel mai popular serial al momentului are o pleiadă întreagă de bărbaţi atrăgători, dar cel căruia i-am spune „da” fără nicio ezitare este conducătorul Rondului de noapte, Jon Snow. Deşi ne-a pus inima pe jar, iar soarta sa atârnă de un fir de păr, nu putem să rezistăm buclelor negre, ochilor întunecaţi, dar mai ales dârzeniei şi curajului de care dă dovadă necontenit chipeşul erou din „Urzeala Tronurilor”, chiar şi în momentele în care recunoaşte că „nu ştie nimic”. Ne oferim voluntare să îl învăţăm!

Cu care dintre aceste personaje de film te-ai căsători? Eşti de acord cu lista noastră?

Surse foto: Instagram, Facebook, splashnews.com

Articolul urmator
Iubirea trece prin stomac! O femeie din Cluj a pus bazele unei afaceri unde face buchete inedite cu...salam 
Iubirea trece prin stomac! O femeie din Cluj a pus bazele unei afaceri unde face buchete inedite cu...salam 
De cate ori te vei casatori?
Incepe quiz
De cate ori te vei casatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.