Nu Skin

10 semne că eşti ţinta unor blesteme

Andreea Baluteanu
Ai parte numai de ghinion

Ai parte numai de ghinion

Nu ne referim aici la faptul că pisica neagră a vecinilor îţi taie în fiecare zi calea, ci la manifestări „grele” ale ghinionului. Orice ai face, succesul te ocoleşte cu desăvârşire? Hainele ţi se rup la prima purtare, nici nu mai ştii de când ai avut o întâlnire romantică sau un interviu la care să fii acceptată? Dacă înainte nu aveai astfel de probleme, este posibil să fii blestemată, cred specialiştii în științe oculte.

Sunt persoane pentru care lumea spirituală, populată de energii puternice, supranaturale, este la fel de reală precum existenţa banală, cotidiană. Dacă te numeri şi tu printre cei pentru care superstiţiile nu sunt credinţe de care să îţi bagi joc, ci adevărate expresii ale unor semne din altă lume, cu siguranţă ai interpretat evenimentele bizare, cel puţin o dată, în mod diferit faţă de cei din jur.

Atunci când crezi în ocultism, în magia neagră şi în existenţa unor vrăji puternice, ajungi la concluzia că perioadele nefaste ale vieţii nu sunt rezultatul unei coincidenţe sau al banalului ghinion, ci pot fi determinate de un blestem aruncat de o persoană care te urăşte.

Credinţele populare ale bunicilor noştri, mult mai atenţi la cursul vieţii şi mai consacraţi unei existenţe spirituale decât noi, copiii epocii vitezei, îţi aduc în atenţie cele 12 semne care îţi spun dacă eşti sau nu blestemată.

Aruncă şi tu o privire asupra acestor semne ale supranaturalului, atent camuflate sub masca unor evenimente nefericite, de zi cu zi, şi verifică dacă eşti ţinta unui blestem sau ai doar o perioadă mai proastă.

Ai alunecat subtil pe panta misticismului? Descoperă aici semnele care îţi spun că ai un spirit în preajma ta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!