11 semne că fostul iubit este, de fapt, sufletul tău pereche

11 semne că fostul iubit este, de fapt, sufletul tău pereche

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Despărțirea este grea când simți că încă iubești o persoană și nu ești convinsă că ai luat decizia corectă. Uneori, după ce te separi de cineva, rămâi cu senzația stranie că acea persoană era sufletul tău pereche, că nimeni nu te va mai înțelege și proteja la fel ca fostul tău iubit. Dacă ai o fire romantică, ideea de a-ți găsi jumătatea, sufletul geamăn, este foarte importantă pentru tine. Dar ce te faci atunci când tocmai te-ai separat de persoana care îți era destinată în ceruri? Dacă cele 11 semne de mai jos se confirmă în cazul fostului tău partener, înseamnă că trebuie să te gândești serios să reiei relația cu el, pentru că ar putea fi chiar sufletul tău pereche.

femeie rupe poza

1. Între voi era cea mai profundă conexiune

Te înțelegeai din priviri cu fostul iubit? Vă completați unul altuia frazele? Nu ai mai simțit cu nimeni o asemenea legătură? Șansele ca fostul partener să fie sufletul tău pereche sunt foarte mari, dacă nimeni altcineva nu a mai ajuns la sufletul tău în același fel în care o făcea el.

2. Nu-i ascundeai niciodată nimic

I-ai spus fostului partener absolut totul despre tine și ai simțit că îți poți deschide complet inima în fața lui, că îi poți vorbi despre cele mai intime sentimente și despre partea ta de umbră? Dacă simți că nu poți vorbi cu nimeni despre lucrurile pe care i le-ai împărtășit fostului iubit, poate că el este jumătatea care ți-e destinată.

3. V-ați separat din cauza unui lucru minor

Relația ta a fost minunată, în cea mai mare parte a timpului? Apoi s-a întâmplat ceva cu totul nesemnificativ, care a provocat o prăpastie ce s-a mărit rapid, până ați ajuns să vă despărțiți? Dacă te tot gândești la motivul rupturii voastre și știi că a fost un lucru de nimic, atunci poate ar fi cazul să dai relației tale o nouă șansă. Ca să repari legătura dintre voi, este necesar, totuși, să te asiguri că acel motiv de separare, oricât de mic, nu mai există. Pe de altă parte, dacă ruptura a avut loc din cauza unei probleme importante, care persista de mult timp, atunci nu este cazul să reiei relația, pentru că respectiva problemă va reveni, cu siguranță, la un moment dat.

4. V-ați despărțit mult prea repede, fără a lupta suficient

Deși este un semn paradoxal, dacă simți că nu ai făcut suficient pentru a salva relația, înseamnă că ai rămas cu gândul la fostul partener și nu te poți resemna cu despărțirea. Dacă și el este în aceeași situație, șansele să fiți suflete pereche sunt foarte mari. Așa că nu exclude posibilitatea de a relua legătura, ba chiar încearcă să privești lucrurile ca și când ai intra într-o relație complet nouă.

5. Nu mai ai aceleași sentimente intense cu nimeni altcineva

Emoțiile și trăirile pe care le-ai avut cu fostul iubit au atins maximumul de intensitate și nu ai mai simțit același lucru cu nimeni altcineva. Mai ales dacă observi că alte despărțiri nu te afectează la fel de tare, poate fi un semn că persoana la care ai renunțat este sufletul tău pereche. În orice caz, este normal să ai sentimente de tristețe după separarea de o persoană la care ai ținut foarte mult, așa că trebuie să lași să treacă suficient timp înainte de a trage concluzia că fostul partener este jumătatea ta. În cazul în care continui să-i simți lipsa după o perioadă îndelungată și nu găsești bucurie cu nimeni altcineva, încearcă să reiei relația cu cel de care te-ai despărțit. Uneori, o pauză în relație este benefică și vă puteți regăsi pasiunea de la începuturi.

6. Simți că fostul iubit te făcea o persoană mai bună

Fii complet sinceră cu tine însăți și recunoaște: partenerul de care te-ai despărțit te făcea să te simți o persoană mai bună? Dacă el avea o astfel de influență pozitivă asupra ta și scotea tot ce este mai bun din tine, atunci este indicat să-l reîntâlnești. Ai toate șansele să fie alesul tău.

intalnire

7. Familia și prietenii tăi cred că fostul iubit era jumătatea perfectă

De fiecare dată când le menționezi prietenilor și familiei tale că fostul iubit ar fi putut fi alesul tău, sunt complet de acord cu tine? Atunci înseamnă că toți au văzut cât de bine vă potriviți. Uneori ai nevoie de o opinie neutră și onestă, pentru a-ți confirma dacă ceea ce simți este real. Când persoanele din afară - precum prietenii și familia – îți oferă o opinie obiectivă care corespunde cu sentimentele tale, tot ce poți face este să te întorci la iubitul tău, dacă și el își dorește asta.

8. Îl aperi mereu pe fostul tău iubit

Te-ai surprins sărind în apărarea fostului partener ori de câte ori ai auzit pe cineva vorbindu-l de rău? Acest gest instinctiv ar putea fi un semn că persoana respectivă îți era destinată. Dacă atunci când cineva spune lucruri negative despre fostul iubit te simți atinsă profund, înseamnă că încă mai ai sentimente pentru el.

9. Când erați împreună vă susțineați unul pe altul

Dacă ai simțit întotdeauna sprijinul lui când erați împreună, iar tu, la rândul tău, i-ai acordat întregul tău suport, înseamnă că ați făcut o echipă perfectă împreună, în care fiecare se gândea la celălalt și voia să-l ajute să-și împlinească visurile. Numai două suflete pereche pot fi atât de atente și de pline de dăruire unul față de celălalt.

10. Îți dai seama că tu ai greșit în relație

Sunteți despărțiți de ceva vreme, dar nu te poți abține să nu te gândești în mod constant la faptul că ai greșit în relație? Realizezi că tu ai fost cea care a stricat lucrurile și că tot tu ar trebui să le repari. Nu lăsa ca marea ta iubire să dispară, ci fii conștientă că omul de care te-ai despărțit poate fi sufletul tău pereche. Recunoaște că ai greșit în fața sa și asumă-ți vina pentru despărțire, pentru că numai așa îl vei putea recâștiga.

11. Când erați împreună te simțeai în siguranță

indragostiti

Nu ai mai regăsit cu nimeni altcineva acel sentiment de siguranță pe care l-ai trăit alături de fostul iubit? La rândul lui, el ți-a mărturisit, de multe ori, când erați împreună, că se simte protejat alături de tine? Dacă amândoi ați trăit sentimentul că sunteți acasă unul cu celălalt, este vremea să lăsați mândria deoparte și să reluați frumoasa voastră relație.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
6 semne că ai un suflet de sirenă
6 semne că ai un suflet de sirenă
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.