15 citate emoționante despre viață din „Anatomia lui Grey”

15 citate emoționante despre viață din „Anatomia lui Grey”

Redactor Alexa Galgau

„Anatomia lui Grey” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale medicale din lume, iar ceea ce ne place foarte mult la el este faptul că este plin de lecții prețioase de viață. Iată câteva citate emoționante din acest serial, din care poți extrage multă înțelepciune!

Citate emoționante din „Anatomia lui Grey”

 1. „Aprinde o flacără în tine. Fii de neoprit. Fii o forță a naturii. Fii mai bun decât oricine de aici și să nu îți pese deloc de ceea ce gândește altcineva. Ești de unul singur. Fii independent.” (Cristina Yang)

 2. „Există un sfârșit pentru orice furtună. Odată ce toți copacii au fost smulși, odată ce toate casele au fost distruse, vântul se va liniști, norii se vor despărți, ploaia se va opri. Cerul se va însenina într-o secundă și abia atunci, în acele momente de liniște, învățăm cine a fost suficient de puternic să supraviețuiască.” (Meredith Grey) 3. „Vine un moment în care totul devine mult prea greu. Când suntem prea obosiți să ne mai luptăm. Așa că ne dăm bătuți. Abia atunci începe adevărata muncă - găsirea speranței acolo unde nu pare să fi rămas nici măcar un dram.” (Cristina Yang)

 4. „Dacă iubești pe cineva, îi spui. Chiar dacă îți este teamă că nu faci ceea ce trebuie, chiar dacă îți este teamă că vei cauza probleme. Chiar dacă îți este teamă că viața ta va fi distrusă, o spui clar și răspicat.” (Mark Sloan)

 5. „Cred că este important să îți faci timp să le spui oamenilor cât de mult timp îi iubești, atât timp cât încă te pot auzi.” (Meredith Grey)

 6. „Este bine să îți fie teamă.  Înseamnă că încă ai ceva de pierdut.” (Richard Webber)

 7. „În grupuri, există o probabilitate cu 75% mai mare ca bărbații să își exprime opinia, iar atunci când o femeie vorbește, există o probabilitate statistică mare ca bărbații din jurul ei să o întrerupă sau să vorbească peste ea. Nu se întâmplă pentru că sunt nepoliticoși, este știință, este dovedit științific că vocea femeii este mai greu de receptat de către creierul masculin. Ce înseamnă asta? Înseamnă că, în această lume, unde bărbații sunt mai mari, mai puternici, mai rapizi, dacă nu ești gata să lupți, tăcerea te va ucide.” (Meredith Grey)

 8. „Dacă vrei să nu ți se mai întâmple lucruri rele, atunci nu mai accepta atât de puțin și începe să ceri mai mult.” (Cristina Yang) 9. „Am spus că aș fi fericită singură cu un motiv. Nu am spus-o pentru că m-am gândit că aș fi fericită dacă aș fi singură, ci pentru că m-am gândit că dacă aș iubi pe cineva și totul s-ar destrăma, nu aș putea supraviețui durerii. Este mai simplu să fii singur. Ce se întâmplă dacă afli că ai nevoie de iubire, dar apoi nu o mai ai? Dacă îți place și te sprijini pe ea? Dacă îți modelezi viața în jurul ei și apoi se destramă? Poți supraviețui unei astfel de dureri? A pierde pe cineva este ca distrugerea unui organ. Este ca moartea. Singura diferență este că moartea se termină, însă durerea aceasta ar putea continua la nesfârșit.” (Meredith Grey)

 10. „Întotdeauna pare că există o singură persoană pe lumea aceasta pe care să o iubești. Apoi apare o altă persoană și pare o nebunie că ai fost atât de îngrijorată înainte.” (Lexie Grey)

 11. „Schimbarea. Nu ne place, ne este teamă de ea, dar nu o putem preveni. Fie ne adaptăm la schimbare, fie rămânem în urmă. Și doare să crești, oricine îți spune că nu doare te minte. Dar iată care este adevărul: cu cât se schimbă mai mult lucrurile, cu atât rămân la fel. Și câteodată schimbarea este bună. Câteodată, schimbarea înseamnă totul.” (Meredith Grey)

 12. „Nu știu de ce toți ne agățăm de ceva la care știm că ar fi mai bine să renunțăm. Este ca și cum ne-ar fi teamă să pierdem ceva ce oricum nu avem cu adevărat. Unii dintre noi spunem că am prefera să avem acel ceva în loc de nimic, dar adevărul este că a avea ceva doar pe jumătate este mult mai greu decât a nu avea nimic.” (Meredith Grey)

 13. „Nu îți petrece tot timpul întrebându-te ce ești, cine îți place sau dacă este bine pentru tine sau nu. Permite-ți să fii fericită.” (Callie Torres)

 14. „Nu ieși niciodată la o întâlnire cu un bărbat care nu poate face față puterii tale.” (Meredith Grey)

 15. „Așa supraviețuiești. Când doare atât de tare încât nu poți respira, așa supraviețuiești: reținând că într-o zi, cumva, chiar dacă pare imposibil, nu te vei mai simți așa. Nu te va mai durea atât de mult.” (Anatomia lui Grey)

Aceste citate emoționante ne fac să îndrăgim si mai mult unul dintre cele mai de succes seriale medicale din lume!

Descoperă și cele mai inspiraționale citate ale lui Al Pacino!

Articolul urmator
Psalmul 13 și puterea lui vindecătoare și binecuvântătoare. Cum și când trebuie rostit
Psalmul 13 și puterea lui vindecătoare și binecuvântătoare. Cum și când trebuie rostit
Ce personaj din Grey`s Anatomy esti?
Incepe quiz
Ce personaj din Grey`s Anatomy esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.