2022 sta sub semnul unui sejur in Turcia - iata ce destinatii sa alegi!

2022 sta sub semnul unui sejur in Turcia - iata ce destinatii sa alegi!

Redactor Divahair.ro

Cand vine vorba de planurile si rezolutiile setate pentru anul 2022, o calatorie in Turcia nu ar trebui sa lipseasca de pe lista. Situata la granita dintre Europa si Asia, aceasta tara te va cuceri prin frumusetea si cultura sa, prin preparatele culinare si multe altele.

Opteaza pentru un sejur in Turcia si bucura-te de un concediu relaxant intr-o tara exotica, totul la pret deosebit. Apeleaza la agentia Komsi Travel si te vei bucura de cele mai bune oferte, precum si de o excursie in care te vei simti de milioane si de care iti vei aminti intotdeauna cu zambetul pe buze.

Descopera, in continuare, doar cateva sugestii de destinatii pe care le poti alege atunci cand planuiesti un sejur Turcia!

vacanta in Turcia

1. Antalya

Amplasat in sudul Turciei, acest oras este destinatia ideala pentru cei care iubesc marea, muntele si locurile istorice. Aflat la poalele muntilor Taurus si la malul Marii Mediterane, Antalya este locul ideal pentru o vacanta de vis.

Centrul vechi al orasului este perfect pentru cei care vor sa se plimbe pe stradute pitoresti, unde pot descoperi arhitectura secolelor XVIII-XIX. In plus, Antalya iti ofera ocazia unica de a petrece un sejur in Turcia, plimbandu-te pe poteci de munte, admirand apa limpede a marii si vizitand ruinele civilizatiilor de odinioara.

2. Bodrum

Profita de un sejur in Turcia pentru a descoperi Mausoleul din Halicarnas, una dintre cele 7 minuni ale lumii antice, dar si Castelul Sfantului Petru. Centrul vechi al orasului este locatia ideala pentru cei pasionati de shopping. Cand ajungi in Bodrum, nu poti rata o noapte petrecuta pe Street Bar. Destinata celor care iubesc dansurile si petrecerile, aceasta straduta gazduieste numeroase baruri, terase si cluburi.

3. Marmaris

Orasul „de suflet” al Turciei, Marmaris este paradisul amatorilor de scuba diving si de sporturi nautice. Tot aici, turistii se pot bucura de o vizita la baile turcesti, de parcul acvatic Atlantis, plajele Icmeler, inconjurate de munti, de excursii cu barca si multe altele.

4. Didim

Datorita pretului si gamei diverse de activitati pe care o ofera, Didim este destinatia preferata a turcilor. Aici te poti bucura de trei plaje de o frumusete deosebita, precum si de o vreme frumoasa si calduroasa. Tot aici poti vizita templul ridicat in cinstea lui Apollo, zeul Soarelui.

5. Fethiye

Unul dintre cele mai de seama repere ale civilizatiei Liciene, orasul Fethiye era cunoscut sub denumirea de Telmessos. Pe vremea aceea, orasul era abundent in bogatii materiale si culturale, multe dintre ele putand fi admirate chiar si astazi. Zona pastreaza situri arheologice, temple antice, plaje, lagune si munti.

Cand vine vorba de un sejur in Turcia, Fethiye este destinatia preferata a britanicilor. Drept urmare, daca alegi sa vizitezi acest loc spectaculos, iti va fi foarte usor sa comunici din moment ce toata lumea va vorbi engleza. Tot aici, poti inchiria un zbor cu parapanta pentru a trai senzatii unice.

Alte recomandari de destinatii pentru care poti opta atunci cand alegi un sejur Turcia sunt Cappadocia, Istanbul sau Kusadasi. Fiecare dintre acestea sunt recunoscute pentru peisajele mirobolante, obiective turistice spectaculoase, oferta culinara delicioasa, precum si pentru numeroasele activitati la care poti participa aici.

Acceseaza chiar acum platforma online a agentiei de turism Komsi Travel si planuieste cel mai frumos sejur de care vei avea parte in 2022! Doar astfel, vei intelege de ce Turcia este una dintre destinatiile preferate de oricine, de la cupluri tinere pana la familii.

Articolul urmator
Puterea vindecătoare a Psalmului 142: cine trebuie să citească această rugăciune miraculoasă
Puterea vindecătoare a Psalmului 142: cine trebuie să citească această rugăciune miraculoasă
Ce sta in calea fericirii tale?
Incepe quiz
Ce sta in calea fericirii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.