3 feluri prin care poți să-i spui te iubesc fără cuvinte

3 feluri prin care poți să-i spui te iubesc fără cuvinte

Lorena Teacă

Relația voastră are ceva vechime. Dar nu vrei să o lași să devină mnotonă pentru că… îl iubești ca pe ochii din cap. Și cum studiile arată că femeile sunt cele care fac și imposibilul pentru a-și surprinde mereu partenerul, iată câteva idei de a vă petrece Ziua Îndrăgostiților (sau orice altă zi din an) altfel. Va simți că înseamnă pentru tine la fel de mult pentru că, întotdeauna, unul dintre cele mai apreciate cadouri în cuplu va fi timpul petrecut în doi (mai ales când faceți lucruri intereresante).

1. Romantism cu ingrediente delicioase

Cafea, ciocolată, vin… toate sunt ingrediente care fac parte natural dintr-o întâlnire romantică. Prin urmare poți explora latura aceasta a relației voastre cu o experiență specială. De exemplu, un atelier privat de praline, alături de un ritual SPA pe bază de ciocolată este o variantă de cadou-experiență creată de Complice.ro special pentru cei care vor să petreacă momente speciale în doi. Din același vocabular gourmet-senzorial fac parte și seri speciale în care vinul este vedeta: degustări, masaj și o atmosferă romantică autentică.

O fată și un băiat care se sărută și baloane în formă de inimă deasupra lor

2. Evadare în oraș

Chiar și atunci când ai toată casa la dispoziție, ideea de a evada într-un loc nou, chiar și la două stații de metrou de casa ta poate fi una care să genereze doze însemnate de adrenalină. Rezervă-ți o noapte doar pentru voi doi. Fără copii, fără telefoane, fără spălat vase. Consultanții Complice.ro au făcut o selecție de apartamente de lux, unde confortul va fi combinat cu ingrediente senzuale: masaj în doi, cină romantică, petale de trandafiri, transport de lux.

3. Totul în doi

De când nu ați mai făcut ceva doar voi doi? Nu neapărat să mergeți la cinema sau să luați cina în oraș, ci ceva special. Ceva nou ce ați putea încerca în doi astfel încât să împărtășiți o experiență specială. La Complice.ro găsești o mulțime de experiențe-cadou care îndeplinesc aceste criterii: lecții private de dans, un zbor cu elicopterul în jurul Bucureștiului, zbor în tandem cu parapanta, lecții de golf și de squash și nu numai.

Tu cum ai vrea să-i spui că-l iubești?

Articolul urmator
O fată „care nu știe să zâmbească" devine model și dovedește că frumusețea strălucește în multe feluri
O fată „care nu știe să zâmbească" devine model și dovedește că frumusețea strălucește în multe feluri
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?
Incepe quiz
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.