Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

3 femei sofisticate din zodiac

Marţi, 28.03.2017

Femeile sofisticate sunt greu de înțeles, dificile, dar în egală măsură seducătoare și fascinante. Desigur, există femei sofisticate în orice zodie, dar ele sunt mai des întâlnite sub anumite semne din zodiac.

În Gemeni, Scorpion și Pești vom întâlni cele mai sofisticate femei din zodic. Aceste semne le conferă femeilor născute sub dominația lor anumite trăsături de personalitate mai deosebite. Astfel, ele vor fi percepute ca persoane foarte interesante, atrăgătoare, dar totodată extrem de complexe și pretențioase, greu de înțeles și de mulțumit.

Femeile născute în zodia Gemeni

Femeile din această zodie sunt foarte inteligente și le place foarte mult să citească. Prin urmare, vor fi mereu o companie plăcută și ai ce să discuți cu ele, orice conversație fiind o adevărată provocare intelectuală. Adoră să călătorească, să descopere locuri noi, să cunoască oameni și să învețe mereu.

Din păcate, femeile din zodia Gemeni sunt mai predispuse la schimbările de dispoziție. La urma urmei, zodia Gemeni este caracterizată de această dualitate. Astfel, aceste femei sofisticate vor fi mai greu de înțeles. O soluție este să îi oferi unei femei din Gemeni posibilitatea să învețe ceva interesant, o limbă străină sau să cânte la un instrument. Astfel, va avea o dispoziție mai bună. Deseori va fi copleșită de anxietate sau depresie. În plus, din cauza acestei instabilități emoționale, îi este greu să rămână loială unei singure profesii sau unui singur partener. Cu toate acestea, sentimentele ei de iubire sunt de obicei foarte intense, iar dacă va găsi un partener care o poate înțelege, relația lor va merge foarte bine.

femeie cu fular

Femeile Scorpion

Persoane foarte independente și ambițioase, femeie născute în zodia Scorpion duc o viață foarte complicată. Cad mereu dintr-o extremă în alta, deși sunt lideri înnăscuți și au abilități excelente de comunicare. Dispoziție lor se schimbă deseori: când se simt foarte sigure pe ele, când se tem să acționeze.

Femeile din această zodie au de obicei o carieră deosebită, un statut social de invidiat și adoră să fie în centrul atenției. De asemenea, se pricep foarte bine să conducă și să organizeze un grup sau chiar o companie mare. Femeia Scorpion nu va lăsa niciodată sentimentele să se amestece în afaceri sau în profesia ei, ori atunci când are de luat o decizie importantă.

Femeile Scorpion sunt însă și foarte ciudate, misterioase, greu de înțeles. Își face greu prieteni și nu are încredere în persoanele pe care abia le-a cunoscut. Nu va pierde timpul cu oameni care nu i se par interesanți și acceptă foarte greu să se apropie de cineva. Își dorește însă un partener care să fie alături de ea la nevoie, care să fie sincer și deschis.

Femeile din zodia Pești

Femeile din această zodie sunt cele mai sofisticate și mai mature din zodiac. Știu de la bun început ce trebuie și ce vor să facă pe viitor și îi ajută pe cei care au nevoie de ele. Sunt mereu pregătite pentru ce va urma și nu se tem niciodată de viitor.

Aceste femei sofisticate sunt foarte înțelegătoare și mereu gata să fie alături de cei care au nevoie de ajutor. Știu să asculte și dau mereu sfaturi pertinente, înțelepte. De asemenea, ele sunt foarte empatice, iar acest lucru le poate afecta starea de spirit, preluând din energia negativă a celor pe care vrea să îi ajute.

Marele lor defect este că pornesc spre mai multe direcții deodată. Astfel, își complică viața. Din fericire, sunt foarte flexibile și se pot adapta bine la orice schimbare.

Sentimentele femeilor Pești sunt foarte complicate, de aceea lasă uneori impresia că sunt instabile emoțional sau bipolare. În realitate, ce simt ele nu se poate reduce niciodată la un singur sentiment, precum tristețe sau bucurie. De aceea le este foarte greu să exprime ce simt cu adevărat și să fie înțelese.

Vezi și Luna Nouă în Berbec schimbă viaţa zodiilor

Surse foto: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!