Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

3 zodii care îți curăță sufletul

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Toți ne dorim prieteni care să ne fie aproape nu doar la bine, ci și la greu. Fie că avem nevoie de un sfat sau pur și simplu un umăr pe care să plângem, aceste trei zodii vor fi mereu lângă noi atunci când vom avea nevoie de ele. Firea lor prietenoasă și săritoare le face pe aceste zodii să se pună pe locul doi, doar pentru a-și ști prietenii și familia fericiți.

Modul lor extraordinar de a înțelege oamenii le face să fie mereu alături de tine când ai nevoie, chiar dacă nu le-ai cerut ajutorul. Ele pot vedea prin tine și îți pot simți tristețea într-un mod în care puțini oameni sunt capabili. Aceste suflete nobile știu cum să își facă prietenii să se simtă speciali. Lângă ele nu vei fi niciodată trist, deoarece vor ști cum să alunge supărările din sufletul tău, înlocuindu-le cu o stare de fericire ieșită din comun.

Pești

Peștii sunt cei mai buni prieteni pe care îi poate avea cineva. Ei pun nevoile prietenilor înaintea nevoilor lor. Sunt loiali, devotați și, dacă apar probleme în familie sau în cercul lor de prieteni, vor face orice ca să le rezolve. Extrem de intuitivi, ei simt atunci când ceva nu este în regulă și își exprimă aceste neliniști prin sfaturi. Comunicarea este foarte importantă, iar dacă te deschizi față de ei, vor da 200% din sufletul lor pentru a te ajuta. Sunt plini de compasiune, loiali și obișnuiesc să facă din problemele prietenilor lor propriile probleme, suferind alături de aceștia. Calitățile lor deosebite curăță sufletele de neliniști și de probleme.

Balanță

Balanța este cea mai amuzantă zodie și se oferă mereu să ajute. Acești nativi iubesc să-și petreacă timpul cu prietenii și cu familia și nu se dau în lături atunci când este nevoie de ei. Balanțele sunt sociabile, iubesc oamenii și le place să găsească soluții nu doar la problemele lor, ci și la problemele celorlalți. Compasiunea lor îi face să își dorească să împartă totul cu prietenii lor. Dacă ai un astfel de prieten, atunci știi că îți poți găsi oricând liniștea alături de acesta, deoarece este un adevărat vindecător de inimi. Simpla lui prezență te încarcă de energie pozitivă și de optimism. Acești nativi îți arată doar partea frumoasă a vieții și vei trăi alături de ei cele mai frumoase momente ale vieții tale, deoarece știu cum să facă o persoană să se simtă cu adevărat specială.

Vărsător

Deși sunt comunicativi, ei au nevoie de timp pentru a se apropia de oameni. Pentru că sunt firi extrem de sensibile, ei cred că apropierea față de oameni îi face mai vulnerabili. Însă, dacă ai reușit să intri în inima acestui nativ, dovedindu-i că ești o persoană în care poate avea încredere și un prieten devotat, ei sunt în stare să facă orice pentru tine. Dacă este necesar, Vărsătorii se vor sacrifica pentru cei dragi. Prietenii lor trebuie să fie integri, inteligenți și creativi. Dacă îndeplinești aceste condiții, atunci vei avea sprijinul, încurajarea și ajutorul necondiționat din partea lor. Cei care au astfel de prieteni deosebiți trebuie să se considere cu adevărat norocoși, deoarece nu mulți se bucură de atenția lor.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (30)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!