49 mesaje de mulțumire pe care să le transmiți pentru urările primite

49 mesaje de mulțumire pe care să le transmiți pentru urările primite

Redactor Raluca Margean

Este un sentiment plăcut să primești felicitări și urări de bine cu ocazia unor evenimente importante din viața ta. Te simți bine să știi că prietenii și cunoscuții se gândesc la tine în acele momente și este frumos din partea ta să le întorci gestul, transmițându-le mesaje de mulțumire pentru urările primite. Un simplu ”mulțumesc” este de cele mai multe ori suficient, însă câteodată simți nevoia să spui mai mult. Îți oferim în acest articol câteva idei de mesaje unice, amuzante sau emoționante, pe care le poți folosi și tu.   

Imagine cu flori și mesajul multumesc

Mesaje de mulțumire pentru urări de La mulți ani

Există nenumărate moduri prin care îi poți spune cuiva ”Mulțumesc” pentru felicitările trimise de ziua ta de naștere. Însă, dacă vrei să-ți arăți gratitudinea într-un mod mai special și vrei să adaugi un pic de emoție în răspunsul tău, îți oferim câteva idei de mesaje de mulțumire pentru urări de La mulți ani primite de la cunoscuți:

”Mulțumesc tare mult pentru gândurile frumoase. Mesajul tău m-a emoționat și m-a făcut să mă simt cu adevărat specială.”

”Mesajul tău m-a bucurat foarte mult. Îți mulțumesc pentru urări și îți doresc și eu numai bine.”

”Vă mulțumesc din inimă pentru urări. Sunteți cu adevărat o persoană deosebită și vă respect foarte mult. Să aveți parte și dumneavoastră numai de bucurii, fericire și multă sănătate!”

Mesaje de mulțumire pentru urări de aniversare de la prieteni

Prietenii sunt unul dintre darurile extraordinare pe care le primim de-a lungul existenței noastre. Atunci când primești felicitări de la ei în zilele importante din viața ta, este frumos să le răspunzi transmițându-le câteva cuvinte frumoase. Iată câteva mesaje de mulțumire pentru urări de aniversare primite de la prieteni:

”Mulțumesc din suflet pentru urările tale. Ești minunat și sunt recunoscătoare pentru prietenia noastră! Te pup!”

”Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, ești cea mai drăguță! Te pup și-ți doresc și eu tot ce este mai bun pe lume!”

”Mesajul tău m-a bucurat enorm! Mulțumesc din inimă pentru urări, te îmbrățișez și de-abia aștept să ne vedem!”

”Mersi frumos pentru gândurile tale. Ești prietena mea dragă, un om minunat! Te pup și ne vedem curând.”

”Mulțumesc pentru gândurile tale. Ești o persoană dragă sufletului meu și cuvintele tale înseamnă enorm pentru mine. Te pup și te îmbrățișez cu drag!”

Alte mesaje de mulțumire pentru urări de ziua ta

Iată și câteva mesaje de mulțumire pentru urări mai puțin convenționale, pe care le poți folosi pentru prietenii tăi foarte apropiați:

”Mersi de mesaj, durule! Știam eu că ești un sensibil în adâncul sufletului. Te pup!”

”Mulțumesc pentru urare, ești super drăguț că nu ai uitat de ziua mea. Sper că nu ți-a reamintit Facebook-ul!”

”Mulțumesc că ai avut timp să te gândești la mine azi. Sau ai făcut-o ca să nu uit să te invit la petrecere? Sper că știi că ești preferatul meu. Te aștept să ne cinstim.”

”Mersi de urări. Văd că te bucuri că am mai îmbătrânit un an…Nu uita că tu urmezi!”

”Hei, mersi de urări, frumosule. Ai întârziat o zi, dar de la tine se acceptă! Ai noroc că ești un dulce!”

”Mersi de urări, dragule. Mă bucur că încă te mai gândești la mine. Te pup și de-abia aștept să ne vedem.”

Mesaje de mulțumire pentru urări de la iubit/iubită

Dacă iubitul nu este lângă tine de ziua ta și îți trimite un mesaj romantic, îi poți întoarce gestul transmițându-i câteva cuvinte frumoase. Răspunsul tău poate fi amuzant, jucăuș sau drăgăstos, exact așa cum simți tu în acel moment. Iată câteva idei de mesaje de mulțumire pentru urări de ziua de naștere primite de la iubit(ă):

”Mesajul tău mi-a topit inima. Ești minunat, sunt incredibil de norocoasă că te am lângă mine. Te iubesc!”  

”Ești cel mai minunat om de pe pământ. Mulțumesc de mesaj, te aștept diseară să sărbătorim!”

”Mulțumesc de urarea minunată. Mesajul tău mi-a adus zâmbetul pe buze, dar să nu crezi că te scutește de cadou!”

”Mulțumesc, iubirea mea! Cuvintele tale mi-au mers direct la inimă. Tu ești cel mai minunat dar primit în viața mea!”

”Mersi de mesaj, ești minunat. Sărbătorim diseară, nu uita să aduci și cadoul!”

”Mulțumesc, dragul meu! Nu știam că ești atât de priceput la vorbe! Să vedem dacă te pricepi și la cadouri!”

”Mulțumesc, frumosule! Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață. Te iubesc la infinit!”

Mesaje de mulțumire pentru urări Facebook

Imagine aplicație Facebook pe telefon

Dacă până nu demult trebuia să ții minte toate zilele de naștere ale prietenilor și rudelor tale, astăzi Facebook este cel care-ți reamintește când și cui trebuie să-i transmiți urarea de La mulți ani. Tot social media vine în ajutorul tău și ca să transmiți mesaje de mulțumire pentru urări. Pe Facebook este foarte ușor să postezi ”Mulțumesc pentru mesajele primite” și ai terminat. Dar, ce-ar fi dacă ai depune puțin mai mult efort și transmiți și tu câteva cuvinte frumoase? Îți oferim mai jos mai multe mesaje care să-ți servească ca inspirație și găsești și alte modele pe site-ul allwording.com:  

”Mulțumesc pentru toate gândurile bune. Mi-ați făcut ziua mai frumoasă!”

”Mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine astăzi! Mesajele voastre m-au făcut să mă simt cu adevărat specială!”

”Mulțumesc din suflet tuturor pentru urările frumoase. Vă pup și vă doresc și eu tot binele din lume!”

”Este minunat să primești atâtea mesaje frumoase de la primele ore ale dimineții. Vă mulțumesc din inimă și vă doresc ca toate urările de bine să se întoarcă înzecit la voi!”

”Sunt extrem de fericită că am lângă mine oameni atât de minunați. Vă mulțumesc că v-ați gândit la mine în această zi specială și mi-ați trimis gândurile voastre bune! Mi-ați înseninat ziua! Vă doresc și eu tot binele din lume!”

Alte mesaje de mulțumire pentru urări de aniversare primite pe Facebook

De obicei, mesajele de mulțumire pentru urările primite pe Facebook ar trebui să fie mai generale, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie și banale. Iată, așadar, alte moduri interesante prin care poți mulțumi cuiva pentru că s-a gândit la tine în această zi specială: 

”Mulțumesc tuturor pentru urările minunate pe care mi le-ați trimis. Mi-ați făcut o mare bucurie! Vă doresc și eu să aveți parte de tot ce este mai bun pe lume!”

”Urările voastre mi-au umplut sufletul de bucurie! Vă mulțumesc din toată inima pentru asta!”

”Mulțumesc tuturor pentru urările transmise de ziua mea! M-ați făcut să mă simt extraordinar! Sunteți minunați!”

”Vă mulțumesc din inimă pentru mesajele voastre! Vă îmbrățișez cu drag!”

”Vă mulțumesc tuturor pentru urări. Sunteți minunați și apreciez enorm că v-ați gândit la mine!Vă îmbrățișez și vă doresc și vouă zile senine și pline de bucurii!”

Mesaje de mulțumire pentru urări de Crăciun

Multe cadouri de Crăciun

Această mare sărbătoare este un prilej excelent de a primi și transmite gânduri frumoase persoanelor dragi. Cel mai probabil vei primi și tu o mulțime de urări de la prietenii și rudele tale, așadar vei avea nevoie de inspirație pentru a le răspunde tuturor. Iată câteva mesaje de mulțumire pentru urări de Crăciun pe care să le folosești anul acesta:

”Mulțumim de urările frumoase de Crăciun. Fie ca sărbătoarea magică a nașterii Domnului să vă umple sufletul de bucurie, iubire, încredere și speranţă. Să primiți cele mai frumoase cadouri și să vă bucurați de cei apropiaţi.”

”Mulțumesc din suflet pentru urări. Îți doresc și eu ca Sfânta Sărbătoare de Crăciun să-ți aducă bucurie, veselie și mult noroc!”

”Mulțumesc tare mult pentru gândurile tale bune. Îți doresc și eu să te bucuri de pace, lumină și căldură alături de cei dragi ție.”

”Mulțumim pentru urări. Vă dorim și noi ca Sfânta Sărbătoare de Crăciun să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște și împăcare.”

”Urările tale ne-au bucurat enorm, îți mulțumim. La rândul nostru, îți dorim să fii sănătoasă, visele să ți se împlinească și să primești cadouri prețioase.”

”Mulțumim pentru urări. Îți dorim și noi ca Moșul să-ți aducă bucurie, fericire și sănătate pe vecie. Și, bineînțeles, să-ți lase sub brad și cele mai minunate daruri.”

”Mulțumesc, draga mea, pentru urările primite. Îți doresc și eu să ai un Crăciun Fericit, să nu mai ai loc sub brad de cadouri, iar în casa ta să fie multă veselie și bucurie!”

Mesaje de mulțumire pentru urări primite

Urările pot fi primite nu doar de zile de naștere și ocazii festive, ci și în momentele mai grele din viață. Pot exista perioade dificile când vei avea nevoie de sprijin, încurajări și vorbe bune. Dacă primești urări în astfel de clipe, este frumos să le răspunzi înapoi prietenilor, rudelor sau oamenilor apropiați că s-au gândit la tine. Iată câteva mesaje de mulțumire pentru urările primite:

”Îți mulțumesc enorm pentru sfatul și sprijinul tău. M-ai ajutat să văd lucrurile mai clar și să fiu împăcată cu decizia mea! Îți sunt profund recunoscătoare și să știi că poți conta oricând pe mine!”

”Îți mulțumesc că mi-ai trimis puțin din optimismul tău. Sprijinul tău contează foarte mult pentru mine și sunt extrem de norocoasă că ești prietena mea!”

”Îți mulțumesc pentru tot ce-ai făcut pentru mine, nu știu cum o scoteam la capăt dacă nu erai tu. Ai un suflet extraordinar și mă bucur enorm că ești prietena mea.”

”Îți mulțumesc din inimă pentru sfaturile tale prețioase, nici nu știi cât de mult m-au ajutat. Ești o persoană minunată și însemni mult pentru mine.”

”Îți mulțumesc din suflet că ai fost alături de mine în cele mai dificile momente. Sprijinul tău este foarte important pentru mine. Ești prietena mea de suflet și poți conta pe mine mereu.”

Mesaje de mulțumire pentru urări primite de la colegi de serviciu

Colegi de birou care își dau mâinile

Dacă ai terminat cu succes un proiect sau ai plecat de la un loc de muncă și colegii îți urează mult succes în continuare, iată ce mesaje de mulțumire pentru urări poți trimite echipei tale de la serviciu:

”Mulțumesc din suflet pentru urările voastre de bine. M-am simțit extrem de bine în această echipă și am învățat mult de la fiecare dintre voi. Vă doresc și vouă să aveți mult succes și realizări profesionale!”

” Vă mulțumesc pentru atmosfera caldă și prietenoasă din echipă. A fost o reală plăcere să lucrez cu voi. Am trecut împreună cu bine peste o mulțime de încercări, dar am reușit să păstrăm o stare de spirit excelentă și să realizăm lucruri imporatnte. Vă doresc toate cele bune și să ne auzim cu bine.”

”Vă mulțumesc pentru tot. M-am simțit ca într-o familie în acest colectiv și mă bucur că v-am cunoscut. Vă doresc multe realizări și împliniri, atât pe plan profesional, cât și personal.”

”Vă mulțumesc foarte mult pentru munca și efortul depus. Fiecare dintre voi a avut o contribuție importantă la succesul acestui proiect și sunt bucuroasă că am o echipă minunată, pe care mă pot baza. De-abia aștept următoarea provocare!”

”Vă mulțumesc pentru implicarea voastră în acest proiect. Ați dat dovadă de un înalt profesionalism și meritați toate laudele. Sunteți cea mai tare echipă și sper din inimă să avem împreună cât mai multe succese în continuare!”

Așadar, mesajele de mulțumire pentru urările primite au un rol deosebit de important. Este unul dintre cele mai bune prilejuri de a-ți exprima recunoștința față de cel care ți-a trimis gândurile sale bune și de a-l face pe acesta să se simtă apreciat la rândul său.

Surse foto: Pexels.com, Pixabay.com

Articolul urmator
Psalmul 149 te ajută să te conectezi profund cu Dumnezeu și să îți exprimi recunoștința nemărginită
Psalmul 149 te ajută să te conectezi profund cu Dumnezeu și să îți exprimi recunoștința nemărginită
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.