Tipurile de prieteni de care oricine are nevoie în viață

Tipurile de prieteni de care oricine are nevoie în viață

Roxana Dumitrica

Prietenii tăi sunt cei mai tari. Îți răspund la orice oră, sunt alături de tine și te ajută de câte ori ai nevoie de ceva. Dar prietenii au și un alt rol, acela de a te ajuta să fii o persoană de succes. Iată care sunt cele 5 tipuri de prieteni de care oricine are nevoie în viață pentru a atinge culmile succesului.

grup de oameni la bere

Prietenul cu care ești în competiție

Chiar dacă este vorba despre același loc de muncă sau despre țeluri comune, este bine să ai un astfel de prieten care să-ți trezească spiritul de competiție. Nu este vorba neapărat despre concurență, ci despre motivație, ca tu să-ți atingi obiectivele, văzându-l pe el. Vă puteți susține și îndemna, ajungând astfel unde vă doriți.

Prietenul care te ajută să câștigi

Acest prieten îți ridică moralul de fiecare dată și este alături de tine. Vede partea plină a paharului și nu te lasă să renunți când situația devine dificilă. De asemenea, crede în tine și în idealurile tale, oricât de îndrăznețe ar fi. Iar când reușești ce ți-ai propus, este primul care se bucură pentru tine.

Prietenul care îți ține evidența

Și nu ne referim la evidența banilor, ci la cel care este atent la obiectivele tale și îți amintește constant unde vrei să ajungi. Este important ca tu să-l rogi pe el să-ți țină evidența, altfel ar putea părea băgăcios și enervant.

Prietenul mentor

Este acel prieten care a depășit un moment dificil sau care i-a îndrumat pe alții în viață. De obicei este un prieten mai matur, cu experiență. Înțelepciunea lui te va călăuzi, iar sfaturile și îndrumarea lui te vor ajuta să ajungi unde ți-ai propus.

Prietenul care face parte din familie

Cu el te poți vedea și în pijamale, după câteva ore de somn, îți știe toate poveștile și nu te judecă orice ai face. Este cel alături de care poți fi tu însăți și pe umărul căruia poți plânge la orice oră. Acești prieteni sunt parte din familie și nu ți-ai putea imagina viața fără ei.

Tu ce fel de prieteni ai?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipuri de bere pe care să le încerci măcar o dată în viață
Tipuri de bere pe care să le încerci măcar o dată în viață
De ce tip de prieteni ai nevoie?
Incepe quiz
De ce tip de prieteni ai nevoie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.